Carpelicious pakt groots uit voor 2019 + Dikke Carp Zwolle deals!

Favoriet Favoriet
Carpelicious pakt groots uit voor 2019 + Dikke Carp Zwolle deals!

Je hebt er hoogstwaarschijnlijk al eens van gehoord: het aasmerk Carpelicious. Deze Belgische firma heeft in korte tijd flink wat indruk gemaakt op het karperwereldje en ook in 2019 gaan de mannen VOLGAS door. In deze update vertelt het team meer over de veranderingen én blikken ze vooruit op Carp Zwolle!


Carpelicious is klaar voor Carp Zwolle met enkele mooie acties!


Uitbreiding team

Het Carpelicious team vertelt: Carpelicious is een relatief jong bedrijf, gevestigd in België. In een zeer kort tijdsbestek heeft het al een flinke indruk achtergelaten op het karperwereldje. Er zaten al enkele toppers in het team, maar voor 2019 hebben we nog een aantal topvissers mogen toevoegen. Roy Alofs, Rudy Lemmens en Peter Vlasveld zijn de mannen die gevallen zijn voor de vangkracht van het aasmerk.

Roy Alofs is een Nederlandse klasbak die al flink wat jaartjes meedraait als die-hard karpervisser. Roy zit het liefst op plekken waar niemand hem kan vinden, inclusief de garde de pêche. Hij vist vaak op openbaar en ongerept water, of op wateren die niet gemakkelijk zijn. Een echte doorzetter dus! Roy is er achter gekomen dat Carpelicious perfect past bij zijn visserij.

Roy en Carpelicious passen perfect bij elkaar!

Nog zo’n doorzetter van een karpervisser in bloed en nieren is Rudy Lemmens. Rudy woont in Nederland, aan de grens van België, en is dan ook dagelijks te vinden aan de oevers van rivieren, kanalen en het liefst zo extreem mogelijk. Zijn typische visserij staat gelijk aan Rudy: een hardcore visser zonder grenzen.

Brute stekken en dikke bakken, dat zijn de kernwoorden die de visserij van Rudy het beste omschrijven!

Last but not least is Peter Vlasveld. Voor menig visser behoeft deze mediaman geen introductie. Net als Roy en Rudy vist Peter al een langere tijd met het aas en liegen de vangsten er niet om. Samen met zijn vismaat Jan-Willem Braam vist Peter in zowel de Randstad als erbuiten. Op het WCC van 2017 eindigden zij als sectiewinnaar na enkele dagen bovenaan te hebben gestaan. Peter is een allround karpervisser die probeert op elke situatie in te spelen. Hij heeft gemerkt dat de vangkracht van Carpelicious zijn formule compleet maakt!

Peter Vlasveld is de derde man die zich bij het team voegt!

Uitbreiding aas assortiment

Net als dat ons team uit toppers bestaat, hebben we ook enkele toppers in ons gamma wat betreft boilies. Voor 2019 voegt Carpelicious twee nieuwe bollen toe aan hun range. Na een lange periode van testen, aanpassen en finetunen zijn de teammembers overtuigd dat deze boilies een toevoeging zijn aan het huidige assortiment.

Na langdurig testen komt Carpelicious met twee nieuwe boilies op de markt!

Sweet Hemp

Hennep is een enorme killer op aasgebied. We hebben daarom een nieuwe bol ontworpen waarin deze aantrekkingskracht verwerkt zit. Kwalitatief hoogstaande melen als basis, met een toevoeging van hennepzaden, hennepolie en melkproducten. En last but not least: afgewerkt met de originele Tutti Frutti flavour voor een ongekende geurexplosie. Bekijk ‘m HIER in de webshop!

Er zullen ongetwijfeld flink wat karpers zijn die zich in 2019 vergissen in dit snoepje!

Tasty Nuts

Een originele bol die is samengesteld uit verschillende soorten noten, zo zou je de Tasty Nuts kunnen omschrijven. De toegevoegde smaak-extracten geven deze notenbol een extra zoete twist en een herkenbare volle smaak. Met deze nieuwe bol doen we onze slogan alle eer aan: Tasty Nuts … Taste makes the difference!

Ook de Tasty Nuts gooit hoge ogen!

Drie redenen om de Carpelicious stand te bezoeken

Naast het feit dat de nieuwe consultants aanwezig zullen zijn en dat de nieuwe boilies gepresenteerd worden, hebben we nog drie redenen opgesomd waarom je een bezoekje zou moeten brengen aan onze stand in Zwolle.

De zogenaamde ‘meepakkers’. Eén van de redenen om de stand te bezoeken!

Check ze hieronder:

  1. We hebben de zogenaamde ‘meepakkers’! Dit zijn speciale deals, zoals twee kilogram van de nieuwe Tasty Nuts boilies samen met een potje fully soaked hookbaits voor €19,99. Of dezelfde combinatie met de Red Spice voor €24,99. Bij deze deal krijg je gratis een stoere Carpelicious emmer in camouflage kleuren!
  2. Voor alle potjes pop-ups, wafters, fully soaked hookbaits en dips geldt een speciale actie: 2 +1 gratis!
  3. We hebben maar liefst 10% korting op het gehele assortiment!

We heten jullie graag welkom op onze stand in Zwolle!

Kortom: we zien jullie daar! 😉

Succes in het nieuwe visjaar!

Team Carpelicious

Op naar een fantastisch 2019!


Meer weten van het aanbod van Carpelicious? Breng dan zeker een bezoekje aan stand 449 in hal 4! Check ook de website en vergeet niet om hun Facebookpagina te liken om alle nieuwtjes als eerste te horen!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl