ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Carpy, de perfecte pasvorm én kwaliteit: de nieuwe Elements Trail broeken van Fortis!

Favoriet Favoriet
Carpy, de perfecte pasvorm én kwaliteit: de nieuwe Elements Trail broeken van Fortis!

Als we de naam ?Fortis? laten vallen zeggen jullie waarschijnlijk ?Eyewear, zonnebrilletjesss!? Logisch, want daar is dit Engelse merk jaren geleden bekend (en groot) mee geworden. Inmiddels heeft Fortis Eyewear een dealernetwerk dat ruim over de 100 partners gaat en zo af en toe voegen de mannen een product toe aan hun gamma dat niks met eyewear te maken heeft?


Uitbreiding van het assortiment

Verrekijkers, beanies, jassen, slaapzakken n kleding. Vooral in de laatst genoemde productcategorie is er inmiddels flink wat keuze. En ding heeft de Fortis kleding gemeen: de looks & feel zijn dik in orde! Op de KWO Redactie kwamen vlak voor de zomervakantie twee broeken binnen. Onze eigen MP was er als de kippen bij om de Elements Trail (lange broek) en de Elements Trail Shots (korte broek) mee te snaaien en hieronder lezen jullie zijn oordeel.

Nieuwe kleding testen, dat vind natuurlijk niemand vervelend!

Geen oververhitte ballen meer!

Michiel aan het woord: ?Visbroeken?, die kun je natuurlijk nooit genoeg hebben. Zeker als je, zoals ik, geen fan bent van fleece (joggings)broeken. Ik heb het al vrij snel warm en met een fleecebroek heb ik het idee dat mijn edele delen te snel oververhit raken 😉 Vandaar dat de Fortis Elements broeken me direct bevielen want deze zijn gemaakt van het ?lightweight ripstop? materiaal.

De Elements broeken zijn gemaakt van een dunne, waterafstotende stof!

Deze stof is dun, waterafstotend, zeer slijtvast en zorgt ervoor dat de kou buiten blijft, ook als het waait (of vochtig is). Op de knien is de lange broek ook nog eens versterkt met een dubbele laag, ideaal voor ons karpervissers die nog wel eens op de knietjes zitten met een bak in onze handen 😉

De dubbele laag op de knien maakt de broek extra slijtvast!

Fortis volgt de slim fit trend

Omdat ik vrij smal in de heupen ben en een bescheiden derrire heb is de pasvorm van een broek voor mij erg belangrijk. Ik HAAT wijde pijpen en met de huidige ?slim fit? mode is het ook not done om ?loszittende flubber broeken? op de markt te brengen.

Fortis heeft dit goed begrepen en levert met de Elements Trail broeken de perfecte pasvorm. Mocht je echter stukken zwaarlijviger zijn dan ik, dan zou het kunnen dat de broeken weer net wat te strak zitten. Even testen dus bij jouw Fortis dealer!

De ‘slim-fit’ is voor Michiel de ideale pasvorm!

Oog voor detail

Naast de pasvorm is ook de afwerking dik in orde. Zowel bij de lange als de korte broek zijn de details netjes en degelijk. De broekzakken zijn lekker diep en ook nog eens voorzien van een rits. Je autosleutels kwijtraken is dus zo goed als onmogelijk.

De afwerking van de broeken is dik in orde!

Wat ikzelf erg fijn vind aan deze broeken is de manier waarop ze sluiten. Boven de rits zit een drukknoop en vervolgens kun je met een ?ingebouwde riem? met een clipje de broek extra om je heupen laten klemmen. Door de licht elastische stof (die ook nog eens ademend is) zal vrijwel iedereen deze broek comfortabel kunnen dragen.

De broeken zijn niet alleen erg mooi afgewerkt, de kleine details maken hem ook erg praktisch!

Dat de broeken een ?carpy? kleur groen hebben helpt natuurlijk ook mee. Een tip: ze matchen prrrrima met KWO kleding! 😉

Prijs-kwaliteit verhouding

Fortis heeft zowel de korte als de lange Elements Trail broek in de maten S tot en met 3XL en jullie vragen jezelf wellicht af ?hoeveel gaan deze broekkies kosten?? Na wat speurneuzerij op de website van Fortis kan ik jullie vertellen dat de lange broek een adviesprijs heeft van ?55,- waar de korte variant ?32,50 moet gaan kosten.

Beide broeken zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met 3XL.

De prijs-kwaliteit verhouding is hiermee dik in orde. Want na 3 maanden intensief gebruik (vooral de korte broek heb ik iedere week wel 2-3 dagen gedragen) is de stof vrijwel niet verkleurd, zitten er geen gaten in de broeken, zijn de ritsen nog heel n is de pasvorm nog hetzelfde als toen de broeken uit de verpakking kwamen. Kortom; de Elements Trail broeken van Fortis zijn een dikke aanrader!

Ik ben na 3 maanden intensief gebruik heel erg tevreden!

Meer informatie

Voor meer informatie over de korte broek klik je hier. Om alle specs van de lange broek te weten te komen klik je hierrrr. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van Fortis? Volg deze Engelse rakkers dan op Facebook en Instagram.

Goodbye!

Michiel Pilaar

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl