ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Circuitwater – Hoe pak je dat aan?

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Het werd tijd om weer eens wat dieper in te gaan op circuitwateren. We hebben er allemaal wel eens van gehoord en velen van ons zullen er vast ook regelmatig mee te maken hebben. Het brengt voor- en nadelen met zich mee, maar vaak is ook een afwijkende tactiek nodig om succesvol te zijn. Onlangs kwamen we een aantal opmerkelijke vangsten tegen van Collin Velthuis die we verderop in het artikel zullen belichten, inclusief video! Maar laten we bij het begin beginnen voor diegenen die niet zo goed weten wat circuitwateren nu eigenlijk zijn.

De naam circuitwateren is uit Engeland over komen waaien toen de drukte op populaire wateren daar toenam. De stekken op die wateren waren op een zeker ogenblik voortdurend bezet, wat dus inhield dat de stekken doorlopend circuleerden. Vandaar de naam ‘circuitwateren’.

Daarop besloten ze om hun aanpak te veranderen en nieuwe successen volgden.

Een gevolg van die drukte was dat de karpers zich na verloop van tijd steeds minder lieten zien én vangen. Sommige vissers gaven het op, maar andere vissers zagen juist een uitdaging om ze tóch tot een aanbeet te verleiden. Ze werden creatief! Ze keken goed om zich heen en constateerden dat veel vissers hetzelfde deden. Daarop besloten ze om hun aanpak te veranderen en nieuwe successen volgden.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook