Word KWO member

Commercieel vs. Openbaar – Tips van Rick van de Graaf

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

De discussie over openbaar water tegenover een commercieel water is al jarenlang een ‘hot item’ in de karperwereld. In dit artikel neemt Rick van de Graaf jullie mee in zijn kijk op deze discussie. Rick vist zowel op openbare als op commerciële wateren en geeft zijn mening, inclusief voor- en nadelen, over deze twee typen wateren. 

Openbaar of commercieel… Rick bevist ze allebei!


Rick aan het woord: Waarom wordt er in de hedendaagse karpervisserij nog moeilijk gedaan over de karpervissers die op commerciële water vissen? Ik volg deze discussie al jarenlang op internet en ik verbaas mij in sommige gevallen over de reacties. Er zijn veel openbare wateren waar vissen rondzwemmen die daar niet zijn opgegroeid en op bepaalde wateren wordt een waar wanbeleid gevoerd. Mensen, laat iedereen gewoon in zijn waarde en geniet van onze prachtige hobby!

Laat iedereen gewoon in zijn waarde en geniet van onze prachtige hobby!

Zelf vis ik al jaren op openbare wateren maar ook ik wijk in sommige gevallen uit naar een commercieel water. Ik zal proberen om in het kort uit te leggen wanneer ik voor welk type water kies. Daarnaast zal ik de voor- en nadelen van beide watertypes benoemen en zal ik nog een aantal tips geven.

Een brute bak die op een commercieel water de mat bezocht.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook