ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Creëer eenvoudig een slimme voermix met de producten van Ridgemonkey!

Favoriet Favoriet
Creëer eenvoudig een slimme voermix met de producten van Ridgemonkey!

Ondanks dat er talloze verschillende producten te verkrijgen zijn in het karperwereldje, weet het Engelse RidgeMonkey ons keer op keer te verbazen met hun innovatieve producten. In dit artikel bekijk je twee items waarmee je eenvoudig een slimme voermix maakt!


De mannen van RidgeMonkey aan het woord: Karpervissen is een hobby die de laatste jaren flink is toegenomen in populariteit. Meer en meer vissers trekken naar de waterkant om achter grote schubs of spiegels aan te jagen.

Hoe zorg je dat jouw voermix wél effectief is?

Doordat er meer wordt gevist wordt er natuurlijk ook meer gevoerd, met als gevolg dat steeds meer karpers de klappen van de zweep beginnen te herkennen. Hoe zorg je er dan voor dat jouw voermix wél effectief is en dat karpers zonder wantrouwen blijven azen?

Een slimme voermix creëren doe je met de producten van RidgeMonkey!

RidgeMonkey Choppa

Met de RidgeMonkey Choppa kun je super eenvoudig je boilies splitsen, tot wel 24 tegelijk! Je bespaart hier niet alleen tijd mee, maar je creëert ook aas dat afwijkt van de standaard ronde boilie. Bovendien dwarrelen de boilies dankzij de onregelmatige vorm langzaam naar beneden. Hierdoor blijven ze ook op een zachte bodem en zelfs op waterplanten liggen! Over een uniek soort aas gesproken…

Met de Choppa kun je binnen no-time een groot aantal gehalveerde boilies maken!

De Choppa is in drie varianten te verkrijgen, zodat je verschillende diameters boilies snel kunt snijden. Kies simpelweg voor de juiste maat en je kunt aan de slag gaan!

De Choppa is in drie maten te verkrijgen.

Advanced Boilie Crusher

Het hoofd bestanddeel van de voermix is nu klaargemaakt met de Choppa, maar om je voermix nog een extra boost te geven raden wij ook de Advanced Boilie Crusher aan! Met deze handige crusher, die je bovenop je Modular Bucket System zet, kun je in een handomdraai een kilo boilies omtoveren tot kleine flakes en poeder. Ideaal om je voermix een extra boost te geven waardoor hij nóg aantrekkelijker wordt!

Vul de bak met boilies…
…en draaien maar!

De Crusher en de quick release handle zijn overigens eenvoudig los te halen van de emmer, zodat je ze gemakkelijk kunt transporteren. Een stevige draagtas om de crusher in te bewaren en te vervoeren wordt er overigens bijgeleverd!

Met de Advanced Crusher wordt boilies omtoveren tot aantrekkelijke flakes of poeder enorm gemakkelijk!

Al met al kun je met de Choppa en de Advanced Boilie Crusher in een handomdraai een zeer aantrekkelijk en afwijkend voertje creëren. Bezoek je dichtstbijzijnde RidgeMonkey dealer en probeer het zelf maar eens!

Succes de komende maanden!

Team RidgeMonkey


Meer zien van de producten van RidgeMonkey? Bezoek dan de website en houd ook de Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl