ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

🎬 De 10 populairste KWO video’s op YouTube!

Favoriet Favoriet
🎬 De 10 populairste KWO video’s op YouTube!

De afgelopen jaren zijn er behoorlijk wat video’s op het KWO YouTube-kanaal verschenen. Hoog tijd om eens terug te blikken en de tien populairste video’s op een rijtje te zetten, plus nog drie extra kijktips!

Wil je nooit meer een video missen? Abonneer je op ons kanaal en klik op het belletje om meteen op de hoogte te zijn van een nieuwe upload!


10. Verdrink je in een waadpak? KWO doet 9 testen!

Kun je eigenlijk verdrinken in een waadpak? KWO ging op onderzoek uit en bezocht een zwembad in Rotterdam. De resultaten waren op z’n zachts gezegd opvallend!


9. Pilaar & Hofman – Roadtrip 2.0 – Outtake

Ondanks dat het ‘slechts’ en outtake is, gebeurt er volop in de outtake van de Roadtrip 2.0 film! Pilaar en Hofman staan natuurlijk garant voor MEGA veel kijkplezier 😉


8. Belgische Monsterkarpers – Kanaalvissen met Thiels en Pilaar

Michiel Pilaar brengt een bezoekje aan de sympathieke Ian Thiels om daar mee te vissen op een Belgisch kanaal. De sessie verliep buitengewoon goed, dus deze video is het bekijken meer dan waard!


7. Pilaar & Hofman – Alles naar de klote – VOLLEDIGE FILM

Speciaal voor de YouTube volgers hebben we besloten om een hele film van de KWO Community op YouTube te zetten. Geniet van ‘Alles naar de klote’!


6. Pilaar & Hofman on Tour – Vinkeveen

Het #dreamteam Pilaar en Hofman bezocht het prachtige Vinkeveen, waar ze uiteraard niet met lege handen naar huis gingen!


5. Karpervissen in Tsjechië – Een verslag van de WCC 2016

In deze aftermovie nemen Michiel Pilaar, Remy van Os en Wouter Post jullie mee naar het enorme ‘Lake Novomlynska’. Hier werd dit jaar in september een gigantische karperwedstrijd georganiseerd: de World Carp Classic. Het KWO team was één van de 116 teams die deelnamen aan dit enorme evenement!


4. Pilaar & Hofman on Tour – Karpervissen op een zandput

Naast het avontuur op Vinkeveen staat ook de sessie op een zandput in de top tien van meest bekeken video’s. Bekijk hier hoe Pilaar en Hofman een dergelijk water aanpakken!


3. Karpervissen met DWFishingTeam en Michiel Pilaar – Dertigers HAKKEN

De mannen van het DWFishingTeam hebben een zeer succesvolle sessie gevist met Michiel Pilaar, waarbij flink wat vissen op de kant kwamen!


2. Mark Hofman vangt 34 kilo Alpenkarper

Inmiddels is het een klassieker: Mark Hofman die zijn fish of a lifetime vangt van maar liefst 34 kilo!


1. Pilaar & Hofman vs. Koops & Van de Werfhorst – Strategy City Challenge

De absolute topper in de reeks is de Strategy City Challenge! MP en MH nemen het op tegen de mannen van Strategy en vissen in Amsterdam met beperkte middelen op de 020-karpers.


BONUS: Drie kijktips

Er zijn een aantal video’s die nog niet zo lang op ons YouTube-kanaal staan, maar wél potentie hebben om een absolute topper te worden! Check onze drie kijktips hieronder:

Drone compilatie – Karpervissen op zijn best!


Mark Hofman lost mega karper tijdens livestream op Facebook

#pijnlijk 😉


Pilaar en Mud op Carptwenty – 20KG+


Er staan natuurlijk nog veel meer video’s op ons YouTube-kanaal. Klik HIER om het kanaal te bezoeken en vergeet niet om je te abonneren!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl