De DIKSTE karperfilmpjes van deze week!

Favoriet Favoriet
De DIKSTE karperfilmpjes van deze week!

Er komen zoveel gave video’s voorbij dat wij het zelf bijna niet meer bijhouden, laat staan jullie! Gelukkig hebben we even de tijd genomen om de baasachtigste video’s van deze week voor jullie op een rijtje te zetten. O.a. Urban Banx met Alan Blair en slachtpartijen in de Balkan met Pieter van de Werfhorst komen aan bod.

Check it out!


Urban Banx UNDERWATER met Alan Blair

De naam verklapt al het een en ander, maar we gaan de Urban Banx wereld dus eens niet vanaf de Banx bekijken. De onderwaterbeelden zijn indrukwekkend. Gaat het de heren lukken om een aanbeet op film te krijgen? Bekijk hem snel hieronder…

In het tweede deel van de video bezoekt Alan, zoals we van hem gewend zijn, enkele parkvijvers! Uiteraard weet hij ook daar de parels vanaf te plukken!

Een absolute parkparel!


Darrel Peck – Day ticket 40

Korda legende Darrel Peck is op een missie. Hij wil namelijk tijdens een enkele dag-sessie een karper vangen van boven de 40 Engelse ponden! In deze video gaat Pecky op bezoek bij verschillende Engelse meren zoals Walthamstow Reservoir en Sandhurst, meren waar iedereen een dagticket voor kan scoren.

In de video vertelt Darrel alles over zijn voertechnieken en de verdere tactiek. Mr Peck vangt een aantal fantastische vissen en geeft superveel tips en tricks weg voor de wierrijke omstandigheden waarin hij zich bevindt. Normaal gesproken leer je een water kennen en weet je na een tijdje waar de grote en kleine vis hoofdzakelijk vandaan komt. De truc in de video is dus om toch die dikke vis te vangen zonder deze voorkennis. Of het gaat lukken zie je hier:


Knalsessie in de balkan!

Pieter van de Werfhorst en Martijn van Ommen hebben zich weer flink uit lopen sloven in de balkan! Bijna 300 karpers hebben de revue gepasseerd, ondanks de hoge temperaturen!

Martijn van Ommen (Akkie) met één van de mooiere spiegels.

In deze video zie je de Strategy mannen helemaal losgaan. Dubbelruns, springende vis, halfblote mannen, echt alles komt voorbij.


Pilaar verrast Sjors Kwinten

Whoop, whoop! De naam Sjors Kwinten zal inmiddels wel een belletje doen rinkelen. Dit rakkertje met het Syndroom van Down is immers al vaker op KWO verschenen met gave video’s en toffe pics. Zijn oudere broer Willem neemt hem overal mee naar toe en in onderstaande video zien jullie het verslag van een leuke verrassing voor Sjorske.

Willem had namelijk geregeld dat Michiel Pilaar ’s ochtends vroeg in Wintelre zou zijn om Sjorsmeister uit z’n nest te trappen om vervolgens een dagje te gaan vissen op Raiden’s Lake van The Carp Specialist. Het werd een super toffe (bloedhete) dag en duidelijk werd wel dat Sjors niet alleen een Brasemkoning is maar óók een Karperbaas  😉


TOT SLOT: Carl & Alex naar de haaien!

De Engelse broers Carl & Alex zijn twee bloed fanatieke jonge gasten die het liefst niets anders doen dan vissen. Niet alleen karpervissen zijn ze meester, ze proberen namelijk regelmatig andere soorten visserij uit.

De meeste karpervissers kennen deze kerk inmiddels wel.

In deze gebundelde video zie je Carl strijden met gigantische haaien en vertrekken de jongens naar een zéér bekend water dat ergens verstopt in de Balkan ligt. Oké die was niet moeilijk met de foto hierboven, de boys gaan naar Bled!


Zo, jullie kunnen weer even vooruit! Tegen de tijd dat jullie alle video’s bekeken hebben zal het alweer maandag zijn en beginnen we aan een nieuwe week met vette content. Vergeet niet om tussen de filmpjes door een hengeltje uit te gooien, de omstandigheden zijn namelijk super! 

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl