De extreem lichte stretcher van JRC: het Stealth X-Lite Levelbed

Favoriet Favoriet
De extreem lichte stretcher van JRC: het Stealth X-Lite Levelbed

De avonden worden langer en met het het zonnige weer van afgelopen weekend beginnen de viskriebels weer door het lijf te gieren. Voor die vissers die snel een nachtje willen meepikken heeft JRC de ideale stretcher die lekker licht van gewicht is. Ben jij op zoek naar een tof ‘karperbed’? Stop dan met zoeken en bekijk deze stretcher eens!


De mannen van JRC aan het woord: Voor de mobiele vissers onder ons hebben wij een uitermate comfortabele bedchair ontwikkeld. Naast dat je er enorm lekker op ligt heeft de stretcher als grote pluspunt dat deze licht van gewicht is; het JRC Stealth X-Lite Levelbed weegt namelijk slechts 6,5 kg.

Een stretcher met een gewicht van maar 6,5 kg.

De lichtste variant van de JRC stretchers; Stealth X-Lite Levelbed.

Wat ook zeker niet vergeten mag worden zijn de compacte transportafmetingen. Door zijn vorm en en hoogte is deze stretcher goed te plaatsen onder een compacte oval of shelter, zonder afbreuk te doen aan het slaapcomfort. Daarnaast is de stretcher voorzien van verstelbare poten, ideaal wanneer je bijvoorbeeld geen vlakke ondergrond hebt.

Wat ook zeker niet vergeten mag worden, zijn de compacte transportafmetingen.

Door de compacte transportafmetingen is hij gemakkelijk te vervoeren.

Op verschillende ondergronden inzetbaar door de verstelbare en opklapbare modderpoten.

Andere specs:

  • Beter gevoerd, comfortabel, maar toch lichter dan zijn voorganger.
  • Lichte en compacte X Lite constructie
  • Sterk maar verderlicht frame
  • Ergonomisch ontworpen cover van 600D polyster
  • Voorzien van 6 verstelbare poten.

De stretcher is voorzien van een comfortabel matras, wat zorgt voor een optimale nachtrust.

Al met al een stretcher die goed gebruikt kan worden door de struinende visser, die een comfortabele stretcher zoekt die heel licht van gewicht is. Door de afmetingen van 1940 x 740 x 310 mm is hij heel compact en gemakkelijk te vervoeren.

De stretcher is onder andere verkrijgbaar bij de volgende winkels:


Win een JRC Stealth bedchair

Dat was het het nog niet…. Wij gaan namelijk één JRC Stealth X-Lite Levelbed verloten, hoe gaaf is dat! Wil jij kans maken op deze stretcher? Like & Share het bericht op de Facebook-pagina van KWO en wie weet ligt jij straks op deze comfortabele stretcher aan de waterkant!

Like, share en win actie


Ben je benieuwd naar meer producten van JRC? Klik dan hier! Kijk ook op hun Instagram-account en Facebook-pagina voor nog meer nieuwtjes en producten.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl