1000+ PREMIUM UPDATES STAAN VOOR JE KLAAR! KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

De Gifbeker – Het bizarre slot van 2019 – Ricardo Koster

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Onze Rotterdamse vriend Ricardo is weer terug met een blog over zijn wintervisserij. Dat hij kan fotograferen wordt al snel duidelijk: van sfeer tot vangsten, alles komt aan bod in deze blog! De visserij begon stroef, maar op het einde kwam het allemaal goed. Benieuwd naar hoe Ricardo zijn wintervisserij beleefde? Lees dan snel verder!

Ricardo heeft al flink wat ervaring met het vissen in de winterperiode!

Het najaar van 2019

Ricardo Koster aan het woord: Met een helse pijn aan mijn ‘muil’, door een kaak chirurgische ingreep, sloot ik mijn vorige blog af. De drie weken last van mijn ‘bakkes’ zette zich helaas voort naar uiteindelijk negen weken, negen ja! Negen schijtweken van helse pijn, onbegrip, ergernis en ziekelijke depressie. Dat verdomde vissen zit echt diep geworteld en het humeur is angstaanjagend slecht!

Dat verdomde vissen zit echt diep geworteld en het humeur is angstaanjagend slecht!

Tijdens een controle foto van mijn kaak in week zes, van de hel op aarde, was er niets te zien. Frustrerend en met een totale mind fuck begin je zelfs ‘met liefde, je verrotte leven te haten’. Ongeveer drie weken na de foto kwam er plots een stuk kies of kaak, uit mijn gapende gat zetten. De pijn was hiermee per abuis verdwenen en een “WTF? Hoe dan? Serieus? Nee joh…” kon ik natuurlijk niet onderdrukken. Iets met een foto, iets met: “Alles ziet er keurig en prima uit hoor, meneertje Koster!”, waarna ik dacht: “Jaja, me Rotterdamse reet ook gozert”.

Het najaar bestaat uit korte instant sessies, waarbij ik volgepropt met pijnstillers achter de stokken zit.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook