De grote CARP ZWOLLE 2019 Nieuwsupdate – Deel 2

Favoriet Favoriet
De grote CARP ZWOLLE 2019 Nieuwsupdate – Deel 2

Het aftellen is nu ECHT begonnen, want over enkele nachtjes slapen openen de deuren van de IJsselhallen weer voor de 25e editie van Carp Zwolle! In de eerste nieuwsupdate konden jullie al enkele nieuwtjes, acties en producten van onze partners bekijken, in dit tweede deel NOG meer aanbiedingen en gave nieuwe artikelen voor seizoen 2019!


FOX weer groots aanwezig op Carp Zwolle

Zoals ieder jaar is Fox weer present met een mooie complete stand.

Fox international: Carp Zwolle en Fox…al vele jaren een bekende en succesvolle combinatie! Vandaar dat we tijdens de aanstaande jubileumeditie grootser uitpakken dan ooit tevoren. Méér nieuwe producten om van dichtbij te bekijken of je over te laten informeren, zoals bijvoorbeeld onze fantastische nieuwe X3 en X4 hengelranges. Of de zeer complete R-Series luggage range met een geweldige kwaliteit tegen een zeer concurrerende prijs.

De fraaie Fox Horizon X4 hengels zijn te bewonderen in Zwolle.

En méér demo’s op de stand met onze Edges range accessoires, met méér consultants, waaronder vele bekende namen uit Nederland, België, Duitsland en Engeland, met als enige doel jou zo goed mogelijk te helpen bij je vragen over íeder denkbaar onderwerp binnen het karpervissen.

Check in Zwolle de R-Series luggage range met een geweldige kwaliteit tegen een zeer concurrerende prijs.

Speciale gast op onze stand dit jaar is de Engelsman Mark ‘carpy’ Pitchers. Ook bij vele Nederlanders waarschijnlijk bekend van zijn video’s op YouTube, waaronder zijn speciale ‘challenge’ series. Mark is bij uitstek een visser die met nieuwe, onbekende situaties en uitdagingen overweg kan, hij kan je dan ook haarfijn uitleggen hoe hij deze meestal succesvol te lijf gaat. Graag tot ziens op onze stand!

Speciale gast op de stand van Fox dit jaar is de Engelsman Mark ‘carpy’ Pitchers.


Check de beursdeals bij Crafty Catcher

Ook de mannen van Crafty Catcher pakken serieus uit op Zwolle, check onderstaande video’s voor de beursdeals die komende dagen voor je klaarstaan in de IJsselhallen! Tot van ’t weekend!


BFP Baits – Introductie ScoNutz & Carp Zwolle Deals

Bas van den Broek aan het woord: Voor BFP Baits is de beurs dit jaar een speciaal moment, de langverwachte tijgernootboilie genaamd Sconutz gaat voor het eerst de verkoop in, éénmalig voor slechts €5,- per kg. Lees hier meer over de ScoNut. Ook online is de ScoNutz actie geldig tijdens beursdagen: KLIK HIER.

Daarnaast geven we maar liefst 25% korting op het hele boilie assortiment en bieden we andere vette deals aan!

Bas met een rivierschub in een prachtig decor enkele weken geleden.

Alle BOILIES MET ruim 25% KORTING OP Carp Zwolle

Net als vorig jaar bieden we weer een fikse korting op ons boilie assortiment, namelijk 25% korting op alle soorten boilies. Met deze kortingen en de introductie van de ScoNutz is het verstandig om een Pre order te plaatsten om teleurstelling te voorkomen. Dit kan via mail maar ook via de messenger van de BFP Baits Facebookpagina.

Op Carp Zwolle kun je dus jouw boilies direct meenemen óf bestellen tegen onderstaande scherpe prijzen, of maak gebruik van de breng service (naar de auto) van BFP Baits.

 • 2,5kg Fruit Punch van: €18,95 – voor: €13,95
 • 2,5kg Fish ’N Tutti van: €18,95 – voor: €13,95
 • 2,5kg Sweet Temptation van: €18,95 – voor: €13,95
 • 2,5kg Red Sensation van: €19,95 – voor: €13,95
 • 2,5kg Sensation X van: €21,95 – voor: €16,50

Voor de Mulberry geldt een ander actie, namelijk: 5 kg voor slechts €25,-

BEURSACTIE 3 potten pop ups voor €15.-

Alle soorten & maten pop ups in de mix zijn mogelijk, 3 potten voor slechts 15 euro. Dit geldt ook voor de nieuwe ScoNutz Pop ups!

3 potjes voor €15,-

De razend populair Actif8tor

Tijdens Carp Zwolle kost de Actif8tor geen €14,95 maar €9,95!

We zien jullie graag op stand 510. Meer informatie over de ScoNutz boilies lees je hier. Voor het laatste nieuws volg je BFP op de FacebookpaginaInstagrampage of website.


Gadgetfreaks opgelet! RidgeMonkey is weer aanwezig met een stand VOL leuke hebbedingetjes

Wekelijks stroomt de mailbox op de redactie binnen met allerlei gave nieuwe producten. Een merk dat elke keer weer net even anders is is RidgeMonkey. Ook dit jaar komen ze weer met een reeks nieuwe artikelen naar Zwolle. We hebben enkele ervan op een rijtje gezet voor je.

Makkelijk pop-ups bevestigen met de EzeeKnot Tyer.

  Nieuwe items in de RidgeMonkey Cookware range

Veel karpervissers vertoeven natuurlijk langere tijd langs de waterkant, wat betekent dat er ook maaltijden genuttigd moeten worden. Naast de mooie producten om eten mee te bereiden komt het RidgeMonkey nu ook met een borden- en bestekset: De SQ DLX Plate Sets, gemaakt van slijtvast melamine zijn zeer fraaie borden die gemakkelijk zijn schoon te maken, op te bergen en te vervoeren. Elke SQ DLX Plate Set is er in drie verschillende afmetingen en wordt geleverd met passend bestek & handdoek en is ontworpen om perfect in de bijbehorende GorillaBox-hoes te passen.

Handige ‘Multitool’ gadget voor in iedere tacklebox

GorillaBox Cases

Ontworpen als aanvulling op een breed scala van de RidgeMonkey kookgerei en technische producten, kunt u met de GorillaBox range alles netjes opbergen, vervoeren en beschermen. De draagtassen zijn allemaal zacht gevoerd en hebben een weerbestendige, waterafstotende cover. Elk van de GorillaBox koffers heeft een extra opbergvak aan de onderkant van het deksel en is is voorzien van duurzame ritsen. Gegarandeerd dat uw spullen zonder beschadiging op de stek (en weer thuis) komen!

Ook voor allerlei endtackle kun je bij RidgeMonkey terecht.

Er is nog véél meer nieuws, check daarvoor de  website van RidgeMonkey. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe producten, de leukste (win)acties en de mooiste platen van de RM consultants? Volg dan zowel de Engelstalige Facebookpagina als de Benelux page. Uiteraard is RidgeMonkey ook terug te vinden op Instagram, klik hier.


25 knaldeals bij Raven Hengelsport!

De mensen bij Raven aan het woord: Raven Hengelsport pakt ook dit jaar weer groots uit! Alle 25 edities is Raven aanwezig geweest, en deze jubileum editie zullen de deals groter zijn dan ooit! 25 Knaldeals om jullie te bedanken voor het trouwe bezoek aan Carp Zwolle. 20 Knaldeals deelt Raven vooraf via hun eigen social media kanalen, de laatste 5 zul je echt op de stand van Raven Hengelsport moeten checken!

Zowel de Knaldeals als de Mystery deals zijn de moeite waard, nog nooit waren de kortingen op deze producten zo hoog. Wil jij ook profiteren van één van deze deals? Zorg dan dat je vrijdag, zaterdag en/of zondag vóór 12 uur op de stand van Raven Hengelsport bent geweest!

Benieuwd naar de vijf mystery deals? Bezoek de stand van Raven vóór 12 uur!


Pro Line gaat LOS met veel nieuwe producten!

Pro Line gaat helemaal LOS in 2019! In deze XXL update check je een flinke berg aan nieuwe producten die dit jaar op de markt komen. In deze update een kleine greep uit de artikelen die Davey Gans aan jullie introduceerde.

Er is nog VEEL meer te vertellen en te zien op Carp Zwolle. Check daarvoor even de uitgebreide rondleiding in deze update. Dat was het voor nu! We zien jullie over een paar dagen graag terug op onze stand in Carp Zwolle.


Innovatie bij Strategy, Pole Position en Grade

Koen Koops beschrijft: Zoals jullie van ons gewend zijn zijn we ook deze keer weer volledig out of the box gegaan bij Strategy, Pole Position en Grade. Zo hebben we een uiterst innovatieve leadclip ontwikkeld die uitgaat van hetzelfde principe uit als het Central Shocker lood, maar onderscheidt door het feit dat de leader/hoofdlijn niet meer geheel door de clip heen loopt. In onderstaande video legt Koen Koops nog eens haarfijn uit hoe het precies werkt.

Ook de nieuwe hangers zijn de moeite waard om te bekijken!

Nieuwe consultants bij Strategy, Pole Position en Grade: Nick Beuvink en Bram Termohlen.


Bekijk producten van Trakker, Cygnet Tackle en Aqua in Zwolle

Trakker Products ontwikkelt al jaren innovatieve producten voor de karper visserij zoals, shelters, bedden, stoelen, luggage, kookgerei, kleding en meer. Trakker producten zijn gemaakt door vissers. Ook dit jaar komt Trakker met een heleboel nieuwe en innovatieve producten in hun voorjaars release. Dit jaar presenteert men op Carp Zwolle de nieuwe SLX V3 Plus Bivvy, deze veelgeprezen shelter nu in zijn derde generatie. De SLX V3 Plus Bivvy is een echte comfortabele twee-persoons bivvy. Alle specificaties en verdere informatie wordt komende vrijdag om 9.00 uur bekend gemaakt via de Trakker website, social media en natuurlijk op Carp Zwolle. Je vindt de Trakker stand in hal 3, stand nummer 305.

Dit jaar presenteert Trakker op Carp Zwolle de nieuwe SLX V3 Plus Bivvy.

Aqua Products produceert het meest hoogwaardige materiaal voor de karper visserij op de markt. Het ambitieuze merk maakt materiaal voor de compromisloze visser. Dit jaar op Carp Zwolle heeft Aqua Products een gigantische primeur die de IJsselhallen op hun grondvesten zal doen schudden. Een echte legende van een shelter is na vele jaren herontwikkeld en wordt gepresenteerd op Carp Zwolle.

Dit unieke design en uiterlijk zal elke karper visser doen watertanden. Alle verdere specificaties en informatie wordt vanaf vrijdag 1 februari bekend gemaakt op de Aqua Products website, social media en natuurlijk is de shelter te bewonderen op Carp Zwolle, stand 305 in hal 3.

Cygnet Tackle staat al jaren bekend om zijn degelijke en duurzame bankware van aluminium en nu ook in carbon. Cygnet staat voor stijlvolle, duurzame en functionele hengelsportuitrusting. Dit jaar op Carp Zwolle zal Cygnet hun nieuwe reeks aan carbon bankware presenteren en verkopen. De Carbon buzzerbars en banksticks zijn gemaakt van carbon en aluminium, waardoor ze extreem lichtgewicht en sterk zijn. De Cygnet Carbon Bankware biedt de betrouwbaarheid tijdens het vissen die u van Cygnet gewend bent. Je vindt Cygnet Tackle in hal 3 op stand 307.

De Carbon buzzerbars zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

 • Carbon Buzzer Bar 2 Rod 5.5 inch
 • Carbon Buzzer Bar 2 Rod 6 inch
 • Carbon Buzzer Bar 2 Rod 6.5 inch
 • Carbon Buzzer Bar 3 Rod 10.5 inch
 • Carbon Buzzer Bar 3 Rod 11.5 inch
 • Carbon Buzzer Bar 3 Rod 12.5 inch

De Carbon banksticks zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

 • Carbon Bank Stick 6-10 inch
 • Carbon Bank Stick 9-16 inch
 • Carbon Bank Stick 12-22 inch
 • Carbon Bank Stick 18-34 inch


Schrijf je op Carp Zwolle in voor Stairs 2 Hell

De organisatie vertelt: Een stand die je zeker niet mag missen op Carp Zwolle 2019 is die van het unieke karperevenement: European Carp Championship – Stairs 2 Hell 2019!

Het succes van de eerste twee jaar van de Stairs 2 Hell is niet onopgemerkt gebleven. Gelegen in het prachtige landschap van Zuid-Moravië, Tsjechië, aan de voet van de Palava Hills, heeft het evenement al honderden internationale deelnemers vanuit heel Europa ontvangen. Voor 2019 is Stairs 2 Hell verplaatst naar de meest aantrekkelijke periode van het jaar voor karpervissers en vindt daarom plaats van 5 tot 12 oktober. Hoewel bijna volgeboekt, biedt Stairs 2 Hell 2019 nog steeds een aantal plaatsen voor internationale teams. Ga voor meer informatie naar stand 102 in hal 1.


Bivylight® – verlicht Carp Zwolle!

De Duitse firma Bivylight staat bekend om haar hoogwaardige bivylampen. Duizenden karpervissers over de hele wereld kochten al een Bivylight product. Ook op de beurs in Zwolle zal Bivylight aanwezig zijn met vele aantrekkelijke deals en acties. Bivylight stelt zich nog eens voor:

Bivylight® – Professionele LED-tentverlichting voor karpervissen. Europa`s No.1.
Meer dan 10.000 karpervissers over de hele wereld waarderen en vertrouwen Bivylight®.
DE ENIGE ECHTE sinds 2004 – HANDGEMAAKT IN DUITSLAND!

VOLG HET LICHT!
Je vindt ons in halL 1, stand # 104, waar we je verwelkomen met aantrekkelijke beurs prijzen. Dit jaar zijn we ook MONSTER LED LENSER® Hoofdlamp extra SUPERVERKOPER.

WE PROUDLY PRESENT…

 • Nog meer eerlijke acties!!
 • Wereldpremière Bivylight Profi Combi Bundle 3.0 – All IN!
 • Wereldpremière Bivylight Rod Pod Marker 3.0 – The NEW Banklight!
 • Wereldpremière Bivylight automatische Rod Pod Light BL RPL 1
 • Nieuwe Bivylight professionele automatische Bundel
 • Bimp je BIVYLIGHT Carpsignal BL SX-1 Upgrade BL SX-1 – Outdoor Kit
 • Wereldpremière 12 volt adapter for all Bivylights

Uitzonderlijke kwaliteit van Bivylight® De enige echte – garandeert:

 • hoogste kwaliteit
 • exclusieve VIP service
 • eerlijke prijzen
 • 10.000 gebruikers – hoge gebruikerswaarderingen
 • onberkte betrouwbaarheid
 • EFA Award Winnaar – Meest innovatieve product
 • verschillende keren aanbevolen door hengelsportbladen
 • ondersteuning

Vooraf bestelling via info@bivylight.com / Onderwerp: BL – Carp Zwolle


Nederlanders besparen geld dankzij pre-bestellingen bij Successful Baits

Successful Baits: Op Carp Zwolle is ook de Duitse voeraasfabrikant Successful Baits aanwezig. Het bedrijf, dat zeer dicht bij Venlo ligt, direct aan de Duitse grens, stelt ook Nederlandse klanten in staat om beursaanbiedingen voor Carp Zwolle vooraf te reserveren. Je bestelt de producten van Successful Baits online in de showshop, Successful Baits pakt ze in en levert ze op de stand op Carp Zwolle. Het kan nauwelijks eenvoudiger. Uiteraard gratis en dankzij stabiele boxen op de beurs ideaal om te vervoeren!

Door een belastingvoordeel kunnen Nederlandse klanten bijzonder gunstig kopen bij de Duitse voeraasfabrikant. Boilies, pop-ups, tijgernoten en vele andere producten worden in Duitsland belast met slechts 7% en 19%. Het besparingspotentieel is daarom bijzonder hoog. Als je vragen hebt over de bestelling of de producten dan kun je altijd de winkel bellen, e-mails schrijven of Succssful Baits contacteren via de sociale mediakanalen. De jongens van Successful Baits spreken allemaal Duits, Nederlands en Engels.

Bij Successful Baits vertrouwen we al meer dan 20 jaar op onze productie om een ​​optimale kwaliteitsnorm te bereiken. Alle producten worden vervaardigd en verkocht in Kerken am Niederrhein, slechts ongeveer tien kilometer van de grens met Nederland. Regelmatig praten we met Duitse en Nederlandse karpervissers in de winkel om te onderzoeken wat de nieuwste trends zijn op het gebied van aas.


Toffe deals bij bij de mannen (en vrouwen) van JRC

Het is geen geheim dat de producten van JRC een indrukwekkende prijs/kwaliteit verhouding hebben. In het ruime assortiment is voor iedere karpervisser wel iets moois te vinden! Speciaal voor Carp Zwolle hebben de mannen een aantal extra acties in petto, die je zeker niet mag missen. Bekijk ze in deze update en bezoek JRC op de beurs (hal 3, stand 315).

Item 1: Mitchell Full Runner

De mannen van JRC aan het woord: Mitchell is ook een merk dat (net als JRC) valt onder de Pure Fishing vlag. Met de nieuwe MX6 Full Runner heeft Mitchell in één klap de meest compacte vrijloopmolen en de molen met de grootste lijncapaciteit op de markt in huis! De Mitchell Full Runner MX6 biedt de karpervisser de mogelijkheid om op grote afstand met een vrijloopsysteem vissen, terwijl de molen qua formaat overeenkomt met die van een standaard big pit molen.

Een vrijloopsysteem én een compacte molen: die twee features komen niet vaak samen in een molen!

Daarnaast is de Full Runner MX6 voorzien van een inklapbare slinger met houten slingerknop. De Full Runner range bestaat uit een 9000, een 7000 en een 5000 versie. De 7000 is een echte allround molen, de 5000 is perfect geschikt voor het stalken en met de 9000 beschik je over een lijncapaciteit van maar liefst 730 meter 0.33 mm nylon!

Koop je de Mitchell Full Runner tijdens Carp Zwolle op de JRC stand, dan ontvang je gratis een reservespoel!

Item 2: JRC Stealth X-Lite Levelbed

Maak kennis met de lichtste zespotige bedchair van JRC: het Stealth X lite Levelbed! Het superlage gewicht van slechts 6.5 kilo (!!!), de zeer compacte transportafmetingen en comfortabele voering maken dit bed ideaal voor de mobiele visser. De vorm en hoogte van het Stealth X lite Levelbed zijn tevens geoptimaliseerd voor de meest compacte ovals en shelters, zonder daarbij afbreuk te doen aan het slaapcomfort. Je moet tenslotte wel lekker kunnen liggen!

Volop features waardoor je gegarandeerd een goede nachtrust krijgt op deze stretcher!

Specs:

 • Beter gevoerd, comfortabeler, maar toch lichter dan zijn voorganger
 • Lichte en compacte X Lite constructie
 • Ergonomisch ontworpen cover van 600D polyester
 • Volledig verstelbare poten met vierkante, door JRC ontworpen draaibare en omklapbare modderpoten
 • Speciaal ontworpen voor ovals en shelters
 • Een bedchair met zes poten die slechts 6,48 kilo weegt!

Maximaal comfort, minimaal gewicht. Zo zou je deze stretcher kunnen omschrijven!

Item 3: Stealth Bloxx Compact 2G

De Stealth Bloxx Compact 2G is voortgekomen uit het succesverhaal van de eerste generatie Bloxx Bivvies. Het snel op te zetten frame is iets aangepast om de waterafvoer te verbeteren en het uiterlijk van de bivvy te verfraaien, maar alle andere attributen die de Bloxx zo populair maken zijn onaangeroerd gebleven.

Alle features die deze tent tot een succes maken…

…zijn natuurlijk gebleven!

De meest toffe toevoeging van de Stealth Bloxx Compact 2G is toch wel de gratis skull cap die je gratis en voor niets bij de tent krijgt!

Bij aanschaf van de Bloxx Bivvy ontvang je de Skull Cap er gratis bij!

Scoor JRC Merchandise

Naast de scherpe prijzen op bovenstaande producten profiteer je ook van de volgende beursacties:

 • Gratis exclusieve JRC cap bij aankoop van minimaal €50,00 op de JRC/Mitchell/Chub stand
 • Gratis exclusieve JRC Stealth hoodie bij aankoop van minimaal €100,00
 • Gratis exclusieve JRC cap en Stealth hoodie bij aankoop van minimaal €125,00

Gratis JRC Merch: dat maakt het extra aantrekkelijk om op Zwolle jouw uitrusting te upgraden met JRC producten!


CC Moore – Topdeals op Carp Zwolle 2019

Ook dit jaar heeft CC Moore voordeelprijzen voor een groot aantal producten die we aan onze stand aanbieden. Tevens zijn er boilie bulkdeals voor onze boilies, die we talrijk op voorraad zullen hebben in de maten 15, 18, 24mm en 15x18mm dumbells. Verder bieden we exclusief voor Carp Zwolle XLarge dumbells (18x24mm) aan per 5kg verpakking.

Bulkdeals van CC Moore scoor in je in Zwolle.

Ook kan je flink voordeel doen bij de aankoop van onze vermaarde Elite pop ups en Northern Specials (NS1) pop-ups. Respectievelijk €20 en €22 per 3 potjes naar keuze. Verder houden we een mooie actie voor een selectie van onze waanzinnig populaire Liquid Foods per 500ml. Of wat dacht je van 3 x 500ml naar keuze voor slechts €29!

Pop-ups, boosters en vele andere mooie producten van CC Moore check je op hun stand.

Op zaterdag 2 februari tref je naast alle andere toppers van ons dreamteam, niemand minder dan Alijn Danau aan op de CC Moore stand. Alijn komt er zijn nieuwste boek: “Bloed, Zweet en Granen” voorstellen. Daarnaast hebben we exclusief voor Carp Zwolle een gelimiteerd aantal Alijn Danau 18mm Odyssey XXX Session Packs mee. Zodoende kan je naast het boek, ook Alijn’s favoriete big fish aas scoren in een mooie bundelaanbieding voor slechts €74,99!


Piet vogel terug op het nest bij PB Products

In dit artikel vertelden de mannen van PB Products wat jullie allemaal voor nieuwe producten kunnen bekijken in Zwolle. Leaders zoals de nieuwe Stretch Attack zijn weer mooie innovaties zoals we die van PB Products gewend zijn. Maar er is meer nieuws: niemand minder dan Piet Vogel is terug!

Piet gaat zich ook ‘bemoeien’ met de productontwikkeling, hopelijk levert dat weer veel innovatieve producten op. Daar staat PB immers om bekend!

PB Products: Met gepaste trots kondigt Dutch Tackle Company BV aan dat vanaf heden Piet Vogel terug is bij zijn oude liefde PB Products. Het merk dat hij samen met Bertus Wagener en Henk van Berkel in 1996 begon en dat snel uitgroeide tot een toonaangevend label in de hengelsport. De lijfspreuk “ván karpervissers, vóór karpervissers” staat nu nog altijd als een paal boven water. Jelly Wire, Green Hornet en de Hit&Run Safety Clip zijn hier sprekende voorbeelden van. Piet is de geestelijk vader van veel van deze innovaties. En daar is hij nog altijd erg trots op.

PB chef Marcel Ulje heet Piet Vogel van harte welkom!

 Piet zelf aan het woord: Je kunt niet dé innovator zijn als je ook alle zakelijke beslissingen moet nemen én de in- en verkoop moet regelen. Je kop moet leeg zijn en de lijnen moeten vaak nat gemaakt worden om nieuwe inspiratie te krijgen. Toen ik de kans kreeg terug te keren naar mijn oude liefde PB Products, aarzelde ik geen moment! Persoonlijk kan ik mij dan weer helemaal  richten op mijn sterke punten. Het vissen, de productontwikkeling en de marketing. Ik zie de samenwerking met Marcel Uljé (product & marketing directeur Dutch Tackle Company BV) als een gigantische kans. Een echte, zeer ervaren productontwikkelaar die PB Products – na de periode met Bertus, Henk en Piet – naar een nog hoger level heeft getild. Bundelen van kennis en kunde is hier de sleutel tot succes. Ik zie deze stap als een definitieve in mijn loopbaan. De Vogel heeft nu wel genoeg gevlogen!

Wil jij bovenstaande video nog eens uitgelegd krijgen door Piet Vogel of de andere consultants van PB Products? Kom dan langs op de stand!


Win een jaar gratis vissen met Umami van Dream Baits

Dream Baits pakt uit met een unieke actie op Carp Zwolle. Op hun stand kan je een flyer invullen om 1 jaar gratis te vissen met hun nieuwe Umami aasrange. De flyer met jouw gegevens dien je op de Dream Baits stand achter te laten in de daarvoor bestemde bus. Op zondagmiddag rond 14:30 zal Mick Paine hier de gelukkige winnaar uit verloten. En als je dan toch op hun stand ben, scoor dan gratis een free sample van de Umami!

Een jaar gratis vissen met Dream Baits, dat is een mooie actie!

Dream Baits lanceert de Umami

Dreambaits zelf: Oosters geïnspireerd zorgt een ware smaaksensatie van zoet, kruidig, vis en umami voor een uniek en onderscheidend karakter die alle smaakreceptoren prikkelt. ‘Umami’ brengt opnieuw een rasechte foodbait in het Dream Baits gamma op basis van twee vismelen verrijkt met squid extract, soyasauce, R-Red, lookpoeder, premix van vitaminen/mineralen, D-CELL+, blend van twee oliën en drie flavours. Instant staat deze boilie zijn mannetje, maar het typerende aan dit aas is dat het alleen maar beter wordt naarmate je er langer mee aan de slag gaat op jouw water! De volledige Umami range bevat Grondvoer, Amino Dip, Pop-ups, Wafters en een Bait Spray. Meer info op de website.

Een greep uit de aanbiedingen van Dreambaits.

Voor meer acties, zoals bulkdeals, check de stand!


Sportex Premium serie’s superhengels op Carp Zwolle

De Sportex fabrikanten aan het woord: Sportex heeft als enig merk een aantal premium series die qua kwaliteit met kop en schouders boven “de rest” uitsteekt. Met het neerzetten van deze premium series heeft Sportex een vaste positie veroverd in het hogere segment karperhengels.

In de high-end range van Sportex zijn er een aantal nieuwe modellen bijgekomen. Het nieuwe topmodel is de Sportex Beyond. De blank van de Sportex Beyond is 7- kantige en gemaakt van het allerlichtste en snelste materiaal wat er momenteel beschikbaar is. Uiteraard afgebouwd met de beste Fuiji geleidogen en Fuji reelhouder. Door de 7 kantige vorm is het mogelijk preciezer te werpen omdat de hengel tijdens de worp geen zijwaartse beweging heeft.  Hierdoor zal het aas dus altijd de juiste richting krijgen en op de juiste plek belanden. Door de enorme kracht en snelheid van de blank kunnen er ook makkelijker verre worpen gemaakt worden. De hengel heeft een semi parabolische actie en een mooie demping. Hierdoor kunnen de vissen moeiteloos uit obstakels gehouden worden zonder dat de er een verhoogd risico dat de haak gelost wordt tijdens de dril.

Het nieuwe topmodel is de Sportex Beyond.

Uiteraard heeft Sportex ook voldoende te bieden in andere prijsklassen en zijn alle modellen te zien op de Sportex stand op Carp Zwolle 2019.


Tijd voor een feestje bij KWO – MEGA WINACTIE

We starten dit feestelijke jaar opnieuw met een MEGA WINACTIE… Ruim €10.000,- aan prijzen worden verloot (€11.360,- om precies te zijn) op woensdag 27 februari. Deze 100 prijzen worden verloot onder alle KWO Members. Heb je nog geen KWO Membership, zorg dan dat je jezelf snel aanmeld, 2019 is namelijk HET jaar dat je member wilt zijn!

WAT KUN JE ALLEMAAL WINNEN?

Jullie staan natuurlijk te popelen om te zien wat er te winnen valt, dus we houden jullie niet langer op 😉 Hieronder check je de complete prijzenpot!

 • Navigator Baitboat KWO Custom editie –  €1.500,-
 • Lot Experience 1 week bootvissen in Frankrijk – €1.100,-
 • Trakker Tempest V2 Bivvy – €750,-
 • Raptorboat 2 meter Wide Airdeck – €600,-
 • Set van 3x Nash R3 beetmelders + ontvanger – €550,-
 • 2x Midweek vissen op De Karperhoeve – €700,-
 • Solar luggage pakket – €370,-
 • Trakker RLX Oval Bed System – €380
 • Set van 3 Penn of Mitchell molens – €360,-
 • Deeper Pro+ Giftbox – €230,-
 • Set van 3+1 JRC Radar CX beetmelders + ontvanger – €220,-
 • 3 x €150,- Aaspakket Mainline Baits – €450,-
 • 50 x €50,- KWO shoptegoed – €2500,-
 • 25 x €50,- Tacklebox shoptegoed – €1250,-
 • 10 x €50,- Originals shoptegoed – €500,-

In totaal gaan we dus 100 Members blij maken met een super toffe prijs! De totale waarde van de winactie is maar liefst: €11.360,-

Sluit jezelf aan als KWO Member bij ons op de stand en maak automatisch kans op de vette prijzen!

EXTRA VOORDEEL ALS COMMUNITY MEMBER!

Ben je lid van de KWO Community? Zo ja, dan krijg je ook nog eens 20% extra korting op jouw aankopen tijdens de beurs. Op vertoon van de digitale memberpas gelden namelijk de Member prijzen!  Ben je nog geen lid? Maak dan nu de keuze en meld je HIER aan! Uiteraard kun je ook Member worden op de stand in Zwolle. Prijzen? Vanaf €4,95 per maand.

KWO MEMBER zijn is 20% korting scoren op het gehele KWO Assortiment! #WIN


Het gehele KWO team is aanwezig

Uiteraard zijn wij van KWO ook op de beurs in Zwolle GROOTS aanwezig! Je kunt ons vinden op stand 208 in de mediahal (hal 2). Op onze stand kan je naast KWO Member worden ook terecht voor de meest gave hoodies, t-shirts, petten, mutsen, jassen en meer! We staan met een flink team present op de stand dus je bent uiteraard ook altijd welkom om gezellig een praatje te komen maken.

KWO is te vinden op stand 208 in de mediahal (hal 2).


Maak kennis de met Keep Searching Collectie

Naast de succesvolle videoserie van Mark Hofman is er afgelopen najaar ook een ‘Keep Searching’ kledinglijn uitgerold. De collectie bestaat uit diverse hoodies en t-shirts. De truien mogen langzaam wel bestempeld worden als meest relaxte vishoodie van de scene. Naast de perfecte groene carpykleur heeft de trui 2 zakken aan de zijkant die kunnen worden afgesloten met een rits. Tijdens het drillen zijn je spullen dus veilig 😉

Nooit meer je sleutels kwijt met deze handige feature.

Het populairste item van de collectie is overduidelijk de ‘LIVE THE SEARCH’ hoodie. De trui is verkrijgbaar vanaf €40,- voor members en niet-members €50,- zo zie je maar weer dat member zijn loont!

Scoor bij de hoodies de bijhorende jogger en maak je outfit compleet!

KWO Mid-Season Jacket

De topper van het afgelopen najaar is ongetwijfeld het KWO Mid-Season Jacket. De jas is ideaal voor de overgangsmaanden. Het voorjaar komt ondanks de kou weer snel dichterbij en met deze jas zit je gebakken aan de waterkant. De jas is verkrijgbaar voor €60,- en members betalen slechts 5 tientjes!

Afgewerkt met de Keep Searching slogan op de rechterschouder.


De beursdeals

KWO Minimal Hoodie – Special Edition verkrijgbaar voor €30,

5KG KWO Specials 40 euro. Exclusief voor members!

De KWO Pompon Beanie kost dit weekend slechts een tientje.


Het allervetste product van dit weekend

Ongetwijfeld het dikste product dit weekend op de beurs is wel het KWO x TW Steel horloge. Ja… je leest het goed een samenwerking met TW Steel. Wij kunnen niet wachten om de klok aan jullie te laten zien. Aanschouw hem bij ons op de stand! Pre-orderen is ook mogelijk. Er worden slechts een aantal gemaakt dus wees niet te laat 😉

Afgewerkt met echte carpy kleuren!


Volg KWO dit weekend via Instagram

Kan je niet aanwezig zijn op Carp Zwolle dit weekend maar wil je het wel graag beleven? Dat kan! Volg alles via ons Instagram kanaal. Dagelijks delen we de tofste dingen via onze Stories en zo krijg je een kijkje achter de schermen.

TOT AANKOMEND WEEKEND!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl