De Hengelsport- en Botenbeurs: alles voor het karpervissen!

Favoriet Favoriet
De Hengelsport- en Botenbeurs: alles voor het karpervissen!

De Hengelsport- en Botenbeurs van 29 november tot 1 december is ook hét evenement voor de karpervisser. Op de Carpsquare kun je alles terugvinden wat je als karpervisser interessant vindt: nieuwe producten, diverse reisbureaus en natuurlijk persoonlijk advies van gevorderde vissers!


De organisatie aan het woord: Tijdens de beursdagen kun je genieten van nationale en internationale stands die hun producten aan jou komen tonen. Of je nu een roovisser, witvisser, zeevisser, vliegvisser of karpervisser bent: voor elke visser zijn er tal van activiteiten op de beurs! Bekijk hieronder de trailer van de beurs en scoor nu je kaarten met 25% korting op Carpsquare.nl.

Nieuwe producten

Diverse groothandels zoals Pro Line, Sonik, JRC, en Avid Carp, tonen de nieuwste hengels, tenten, stretchers, stoelen, aas enzovoorts. Daarnaast kun je in discussie met bekende karpervissers, worden er allerlei demonstraties en presentaties gegeven, maar kun je ook voordelig inkopen doen bij diverse karperspeciaalzaken! Of je nu de gehele winter doorvist op karper of je wilt voorbereiden op het komende voorjaar: de Hengelsport- en Botenbeurs is de ‘place to be’!

De Hengelsport- en Botenbeurs is de ‘place to be’!

Daiwa Infinity Boat-Pod

De Daiwa Infinity Boat-Pod is op praktisch iedere boot te bevestigen en in te stellen in iedere gewenste houding. De rodpod is gemaakt van degelijk roestvast staal, biedt plaats voor drie hengels en wordt geleverd in een degelijke tas.

Als je een veelzijdige rodpod zoekt, ben je bij Daiwa aan het juiste adres!

Raptor bootrange X-Treme Black

Raptor Boats heeft dit jaar een nieuwe range boten gelanceerd: de X-Treme Black. De Raptor X-Treme Black boten zijn geschikt voor de meest moeilijke en extreme omstandigheden. De boten zijn voorzien van extra dik doek (1,2 mm, 2000 decitex) en hebben een extreem hoog afwerkingsniveau voor maximale protectie en levensduur! Ook heeft deze range zeer veel binnenruimte, zoals je van Raptor gewend bent. De Raptor X-Treme Black range is verkrijgbaar in de maten: 200-230-270-300-330-400cm. Op aanvraag zijn andere modellen beschikbaar. Check alle specs op de website.  

Oef, dit is wel even een serieus bootje! Bekijk ‘m in het echt op Carpsqure.

The Carp Specialist ook in 2019 weer aanwezig op CarpSquare!

Eigenaar Bas van Klaveren vertelt: “Inmiddels zijn we vanuit The Carp Specialist al zo’n tien jaar exposant op CarpSquare in Utrecht. Het vormt vaak de symbolische afsluiting van een karperseizoen, waarbij we veel van onze gasten mogen verwelkomen die in het afgelopen jaar op onze wateren hebben gevist. Ook worden er uiteraard nieuwe plannen gesmeed voor het volgende visseizoen en leuke ervaringen uitgewisseld. Op CarpSquare presenteren we dit jaar ook diverse nieuwe betaalwateren, zowel in Nederland alsook België en verder daarbuiten. Mocht je het leuk vinden om eens persoonlijk kennis te maken met ons team, komt dan zeker even langs. De koffie staat voor je klaar!

Wil jij een toffe visreis boeken of gewoon een gezellig praatje maken? Bezoek dan de stand van The Carp Specialist!

We nemen een kijkje in het assortiment van RCG Carp Gear.

In rap tempo worden er sinds de start van RCG Carp Gear begin 2018 continu nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment. Zo zijn er inmiddels tenten en ovals, stretchers, slaapzakken, stoelen, schepnetten, onthakingsmatten, weegzakken, banksticks, voerscheppen en stelen, EVA tassen, luggage range, hardcases en li-ion accu’s verkrijgbaar. Zoals geschreven wordt het assortiment continu uitgebreid en ook tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs heeft RCG Carp Gear een paar mooie, nieuwe primeurs bij zich. Uiteraard zijn er ook diverse mooie aanbiedingen die direct mee te nemen zijn!

Alle vette nieuwe gear van RCG check je op Carpsquare!

Hengelsport Vught

De grootste karperwinkelier van het zuiden, Hengelsport Vught, pakt ook weer groot uit tijdens de beurs op Carpsquare. Hengelsport Vught werkt nauw samen met Hengelsport Utrecht en mag als echte karperspeciaalzaak uiteraard niet ontbreken op de Hengelsport- en Botenbeurs. Van Shimano toont Hengelsport Vught de nieuwste Baitrunners, de Big Pit, Spod en Marker werpmolens van dit merk, verder de nieuwste karperhengels, lijnen en luggage voor het karpervissen, plus nog heel veel meer. Als karpervisser mag een bezoek aan Hengelsport Vught tijdens de beurs niet op je to do-lijst ontbreken!

Benieuwd naar de vetste nieuwe Shimano producten? Breng dan een bezoekje aan Hengelsport Vught!

Hengelsport van der Ven

Hengelsportzaak van de Ven is terug op de beurs en heeft een stand in samenwerking met Sonik Sports. Dit Engelse merk wordt momenteel steeds populairder vanwege de compacte Xtractor karperhengels. Laatste nieuwtje is de Xtractor 5000 reel. Een compacte bigpit werpmolen die perfect past op de Xtractor hengels. Deze werpmolen zal te zien en te koop zijn op de beurs, naast vele andere items die Sonik in de collectie heeft.

Deze pareltjes zijn bij Van de Ven te bewonderen!

Binnenkort meer

Binnenkort volgt er meer informatie over Carpsquare en krijg je meer te weten over welke bekende karpervissers er aanwezig zullen zijn. Daarnaast lees je alles over de nieuwste boilie van Pro Line Carp Products!

Bestel nu jouw ticket online met 25% korting en maak kans op een visreis naar IJsland voor vier personen t.w.v. maar liefst 6000 euro!

Wie weet ga jij ervandoor met een MEGA brute visreis naar IJsland!

Overzicht van de beurs

Hieronder vind je alle feiten van de Hengelsport- en Botenbeurs 2019:

 • Waar: Jaarbeurs Utrecht
 • Wanneer: vrijdag 29 november t/m zondag 1 december 2019
 • Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur
 • Boek online met 25% korting en maak tevens kans op een visreis!
 • Groot aanbod nationale en internationale standhouders
 • 20.000 m² beursoppervlak
 • Grootste hengelsportbeurs- en botenbeurs van Europa
 • Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl
 • Belangrijke Facebookpagina’s: @hengelsportbeurs en @Carpsquare
 • Instagram: @hengelsportbeurs
 • Tickets: Klik op de button hieronder om tickets te bestellen:

Hopelijk zien we je daar!

De organisatie


Meer weten van de beurs? Bekijk dan de website van de Hengelsport- en Botenbeurs en die van Carpsquare. Vergeet ook niet om beide Facebookpagina’s te liken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Linkjes: Hengelsport- en Botenbeurs en Carpsquare.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl