ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

De innovatieve TunaMino & E12 – Effectief aas mixen met Solar Tackle

Favoriet Favoriet
De innovatieve TunaMino & E12 – Effectief aas mixen met Solar Tackle

Mix jij verschillende soorten aas? De mannen van Solar Tackle wel! Op aasgebied is Solar Tackle daarom zeer innovatief. Het is namelijk het eerste merk dat twee soorten boilies in één zak verkoopt! Lees hieronder meer over deze bewezen tactiek.


De mannen van Solar Tackle aan het woord: Velen onder ons weten hoe effectief het is om twee soorten aas door elkaar te gebruiken. Voor vele succesvolle karpervissers in binnen- en buitenland is het een veelgebruikte tactiek. Zeker bij de jongens van van ons team een bewezen tactiek, wat al ontzettend veel vis heeft opgeleverd! Zo ook onze eigen Arjen Uitbeijerse. Hij heeft door het mixen van twee boilies de afgelopen jaren een ongekende hoeveelheid grote vissen gevangen op een veelvoud van wateren in heel Europa!

Zeker bij de jongens van ons team een bewezen tactiek, wat al ontzettend veel vis heeft opgeleverd.

Arjen Uitbeijerse is zo’n beetje het brein achter het mixen van twee soorten boilies!

Mixen van boilies

De reden dat we twee soorten boilies mixen is dat vangstgegevens door de jaren heen aantonen dat bepaalde vissen een voorkeur voor vismeel boilies hebben en andere vissen juist weer een voorkeur voor zoet aas. Daarnaast scoort donker gekleurd aas op het ene water goed, en juist felgekleurd weer op andere wateren.

Solar Tackle is met deze mix echt innovatief. Zij zijn de eerste die twee soorten boilies in één zak aanbieden!

Door beide types aas en kleuren te combineren, maximaliseer je je kansen om een breder deel van het bestand te kunnen vangen. Wellicht zelfs je targetvis, waar je al tijden achteraan zit! Het werkt bovendien vaak ook nog eens dressuur doorbrekend, want de vis kan flink in de war zijn door die verschillende smaken en kleuren.

Wesley Lagaert met een recente vangst op het aas.

TunaMino & E12

Wij bieden deze tactiek nu kant en klaar aan met onze nieuwe TunaMino & E12 boilie range. De TunaMino is een donkergekleurde vismeel boilie, welke we al in 2015 hebben ontwikkeld en sindsdien vaak succesvol hebben ingezet. Deze combineren we met een oranje gekleurde, zoete boilie met E12 (een bewezen recept van Arjen Uitbeijerse zelf). E12 (Esterblend) is één van de meest succesvolle flavours van Solar en heeft zich al vanaf de jaren 90 bewezen met een ongekende lijst aan vangsten.

De boilies worden geleverd in de herkenbare Solar verpakking.

Deze twee boilies bieden een prefect gebalanceerde combinatie, beide in twintig millimeter en geleverd in vijf kilo zakken voor €59,99 (€12,- per kilo). En het mooie is, tevens verkrijgbaar op basis van drie halen = twee betalen deal waardoor je uitkomt op een prijs van slechts €7,99 per kilo! Een soort mini bulkdeal zeg maar! Tevens zullen er onder andere Pop Ups en Hardened Hookbaits verkrijgbaar zijn. Binnenkort verkrijgbaar bij een selectie Solar Tackle Dealers, vraag ernaar bij jouw lokale dealer en wie weet gaat hij er ook mee aan de slag!

Uiteraard zijn er ook bijpassende Pop-Ups en Hardened Hookbaits verkrijgbaar.

Solar Tackle


Neem ook een kijkje in de vernieuwde webshop van Solar Tackle!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl