ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

De jacht op een nieuw PB – Ricardo Koster

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Normaliter is onze Rotterdamse amigo Ricardo Koster geen ‘targethunter’, maar dit jaar is het anders. Er moet en zal een twintig kilo vis gevangen worden! Of het Ricardo lukt..? Dat lees je in deze gloednieuwe blog. We kunnen in ieder geval alvast verklappen dat er een pareltje voorbij komt!


Ricardo aan het woord: Ja ja, daar is hij weer hoor. De ‘lamzak’ heeft eindelijk weer content genoeg kunnen verzamelen om een blogje neer te pennen. Het lijkt er inmiddels vast op dat ik per seizoen een blog maak, maar niets is minder waar. Het zat me gewoon allemaal even niet mee en ik heb als excuus dat ik ontzettend veel ‘nieuwe wateren’ heb bevist.

De jacht op een bak is begonnen…

Ik heb spijtig genoeg geblankt voor het vaderland en ik keerde vrij vaak weer met een schijthumeur en een lichtelijke depressie richting huis. Ik heb op het moment van schrijven eindelijk de gore stront van mijn neus gewassen en er een paar kilo boter op gesmeerd. Potverdorrie luitjes wat is dat lekker om met je neus vol boter rond te lopen. Lezen we mee!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1