De KWO in Action Day 2019: DIT kun je verwachten

Favoriet Favoriet
De KWO in Action Day 2019: DIT kun je verwachten

Het grootste outdoor event voor karpervissers komt er weer aan! Op zaterdag 11 mei is De Koperen Plas wederom de locatie voor de jaarlijkse KWO In Action Day. Van 10 tot 16 uur is er rondom het water van alles te zien, te beleven en vooral: te leren! Lees in deze update wat je kunt verwachten.


Daarnaast wordt er ook in de aangrenzende De Koperen Hoogte voor het nodige entertainment gezorgd met diverse lezingen en het vertonen van gave video’s! Eén ding is zeker: dit wil je niet missen dus meld jezelf nu GRATIS aan!

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDENWat is de ‘KWO IN ACTION DAY’?

Op de KWO In Action Day draait het allemaal om leren & uitproberen. Test producten in de praktijk, vraag jouw favoriete vissers het hemd van het lijf en neem een kijkje in hun tackleboxen!

Leer hoe jij het beste je lijnen kan uitvaren.

Zie het als een dag aan de waterkant met de KWO Crew waaronder Mark Hofman, Michiel Pilaar, Luuk Zomerhuis, Joachim Stelma en Mike Thille. Mannen die dag in dag uit met karpervissen bezig zijn. Op deze dag kun je ze ALLES vragen én ga je samen met hen aan de slag om jouw technieken te verbeteren en je kennis te vergroten!

Knoop samen met ervaren vissers je rigs.

Uiteraard zijn er ook topvissers van de diverse merken aanwezig! Tijdens de KWO In Action Day krijgen de KWO boys ondersteuning van Korda, Shimano, Originals Boilies, Navigator Baitboats, Deeper, en Solar Tackle. Diverse bekende consultants zullen acte de présence geven en uiteraard nemen zij genoeg materiaal mee om de theorie in de praktijk te brengen.

Leer beter werpen, nauwkeuriger voeren, uitvaren, rigs knopen, doe mee aan de competities en maak kans op vette prijzen! Ook zijn er vette lezingen en krijg je de primeur op een vette KWO film…


KWO Panel met Post, Schut, Hofman & Braad

Nieuw dit jaar is het KWO Panel: 4 specialisten die met elkaar ‘in debat gaan’ over diverse topics. Van betaalwatervisserij tot chods en van aas tot dressuur: het komt allemaal voorbij. Om 13.00 uur start het panel in de speciale KWO ruimte van De Koperen Hoogte. De mannen die de degens met elkaar gaan kruisen zijn Martin Post, Roelof Schut, Mark Hofman en Arjan Braad. Don’t miss it!


Deze dag is helemaal gratis voor alle bezoekers!

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je daarom snel aan als je er op zaterdag 11 Mei 2019 bij wil zijn. De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Locatie van de KWO In Action Day:
De Koperen Plas
Lichtmisweg 51
8035 PL Zwolle

Een baasachtige winterkarper van De Koperen Plas.

Let op: je krijgt alleen toegang tot deze dag als je bent ingeschreven. Het aantal plekken is gelimiteerd om iedereen een optimale ervaring te kunnen bieden. De komende weken zullen we nog meer informatie bekend maken over het programma van de KWO In Action day en de aanwezige bekende karpervissers!

Dat er puntgave karpers te strikken zijn op De Koperen Plas moge duidelijk zijn.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN


De line-up met bekende vissers

Naast de diverse merken zullen veel bekende vissers acte de presence geven. Hieronder een opsomming van de mannen die aanwezig zullen zijn om al jouw vragen te beantwoorden!

Naast Pilaar & Hofman zijn ook de volgende generatie Youtubers van de partij: de boys van DWFishingteam.

 • Peter Vlasveld – uitleg over camera apparatuur en man-vis fotografie
 • Roelof Schut – live visserij + vraagbaak
 • Luuk Zomerhuis – keert zijn tacklebox binnenstebuiten
 • DWFishingteam – ontmoet de Youtube legendes in real life
 • Michiel Pilaar – gaat vissen en beantwoordt al jouw vragen
 • Lientje van Veen – doorlopende Q&A en ze zal een lientje, lijntje uitwerpen

Misschien wel de bekendste vrouwelijke karpervisser van de Benelux: Lientje van Veen zal present zijn. #GIRLPOWER

 • Mike Thille – alles over Frankrijkvisserij + onderwatercamera’s
 • Mark Hofman – doorlopende Q&A met deze bakkenvanger
 • Martin Post – aas, rigs, dressuurwater
 • Joachim Stelma – riviervissen en Frankrijkvisserij
 • Remond van Dijk – Shimano
 • Mark Hoedemakers – Shimano
 • Arjan Braad – Korda

Voor Roelof Schut is het een thuiswedstrijd: hij geeft namelijk les op de Groene Welle, een school te Zwolle!


Kom proefvaren met een Navigator voerboot

Global Fishing is ook present bij de KWO in Action Day. De maker van de Navigator en Maverick voerboten zal een aantal boten mee nemen welke zijn voorzien van allerlei opties. Wil jij zelf eens varen met een voerboot, of advies inwinnen? Dan ben je hier op het juiste adres (lees: stek 9).

Dit staat voor je klaar op stek 9!

De boten die worden meegenomen zijn voorzien van dieptemeters en GPS- autopilots. Naast dat je dus zelf lekker kunt varen zullen de mannen van Global Fishing uitbreid uitleg geven over het gebruik hiervan.


Go DEEPER op stek 3

Altijd al eens willen zien hoe zo’n Deeper fishfinder nou precies werkt? Kom dan langs op stek 3, en maak kans op een mooie prijs!

De Deeper is een heel handig hulpmiddel.


Originals aanwezig

Herinner jij je het weergaloze succes van vorig jaar nog? Goed nieuws, ook dit jaar is de Nederlandse aasfirma Originals weer van de partij! Uiteraard gaan we wederom alles op alles zetten om net zoveel mooie vissen te vangen als vorig jaar. Daarnaast zijn enkele van onze teamleden aanwezig om je alles te vertellen over onze aasrange. Producten uit de Krill Caramel & Original-B1 Range kun je zelfs direct aankopen voor scherpe prijzen. Last but not least: op de stand van Originals zal doorlopend nog een spectaculaire activiteit plaatsvinden. Daarover binnenkort meer!

Ook de nieuwe B1 van Originals zal te koop zijn op de KWO In Action Day!

SP Range van Solar te bekijken

Solar Tackle is aanwezig om jullie alles te tonen en uit te leggen over de SP Range (tenten, bedden, stoelen, luggage en carpcare) de P1 Stainless Range en de gloednieuwe A1 Black Aluminium Range. We ontvangen jullie graag op stek 5!


Terugblik op de vorige KWO In Action Day

Hopelijk zien we jou op 11 mei aan de oevers van De Koperen Plas! Om je nog wat enthousiaster te maken (mocht dat nodig zijn) hebben we de recap video van vorig jaar én enkele pics voor je opgezocht!

Kortom, twijfel niet: schrijf je in en we zien je op 11 mei op De Koperen Plas!

Team KWO

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl