ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Meer KWO Stories

De Mohikaan – Mark Pansar vangt het Beneluxrecord – KWO Stories

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 19 MIN

Op deze een na laatste vrijdag van 2018 trakteren we jullie op een vervroegd kerstcadeau, namelijk de BESTE KWO Stories tot nu toe.Wij denken dat jullie het met ons eens zullen zijn dat dit een pareltje is!

In de video van ruim 20 minuten neemt onze Belgische maat Mark Pansar jullie mee naar de meest intense periode in zijn vissersleven, namelijk de jaren dat hij jacht maakte op de allergrootste karper van de Benelux: De Mohikaan!

Ook deze KWO Stories werd geschoten (en geëdit) door Willem Kwinten. Mark had dus geluk dat Willem erbij was, want nu heeft hij perfecte foto’s van deze knappe Ghost/Koi.

Het water waar De Mohikaan zwom (en nog steeds zwemt) is een afgesloten zandput diep in België. De visserij was er destijds niet toegestaan en dat zorgde ervoor dat Mark uiterst voorzichtig te werk moest gaan in de jacht op de gigantische spiegel. Hij wist dat de karper hoogstwaarschijnlijk goed zou zijn voor een verplettering van het Beneluxrecord en dat zorgde ervoor dat Mark ALLES aan de kant zette om deze vis te strikken.

De Mohikaan kwam niet zomaar het netje in gezwommen, Pansar moest vele ontberingen doorstaan en er waren maar weinig hoogtepuntjes in die periode…

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1