ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

De nieuwe gadgets van voerboten specialist Global Fishing

Favoriet Favoriet
De nieuwe gadgets van voerboten specialist Global Fishing

De firma Global Fishing is constant bezig met uitbreiden en vernieuwen van haar assortiment! Met de Maverick en Navigator voerboten is Global Fishing al jaren een bekende speler op de markt. In deze update lees je de laatste nieuwtjes over de producten van het bedrijf en check je o.a. nieuwe regelaars, dieptemeters en een mega sterke powerbank voor je laptop!

[hr style="striped"]

100% waterdicht!

De Navigator en Maverick voerboten van Global Fishing zijn 100% waterdicht. Om dit te bewijzen heeft Global Fishing de proef op de som genomen en bewezen dat de voerboten daadwerkelijk 100% waterdicht zijn. De mannen hebben een willekeurige voerboot gepakt en deze onder geduwd in een bak met water. Kijk onderstaande video en je zal zien dat de voerboten van Global Fishing 100% waterdicht zijn!

[hr style="striped"]

Voervijzel nu beschikbaar!

Het kunnen leveren van een voervijzel was de grootste vraag die er onder de klanten van Global Fishing heerste. Na diverse ontwerpen en veel testen kunnen de boys van GF sinds een aantal maanden dan eindelijke en voervijzel op iedere nieuwe én bestaande Navigator en Maverick boot plaatsen. Een filmpje waarin je exact ziet hoe het werkt:

Een voervijzel kost je €299,- maar het is wel een item waar je veel plezier van zult gaan hebben! [hr style="striped"]

Nieuwe kleuren drukschakelaars

Bij aanschaf van een Navigator of een Maverick voerboot heb je ook de optie om te kiezen voor een drukschakelaar om de boot mee aan te zetten. Remco van Global Fishing aan het woord: "Er is veel vraag naar de drukschakelaars, het maakt de voerboot net iets mooier. De drukschakelaars vervangen namelijk de aan-uit schakelaar die normaal gesproken op de voerboot zit gemonteerd."

[caption id="attachment_60625" align="alignnone" width="700"] RVS drukschakelaars in 3 kleuren verkrijgbaar[/caption]

"Hierdoor hebben wij de RVS drukschakelaar als optie aangeboden, omdat er veel vraag is naar een andere kleur drukschakelaar kan ik aankondigen dat er een nieuwe kleur aankomt! Normaal gesproken wordt deze alleen geleverd in het RVS, maar vanaf binnenkort kun je deze optie ook in het zwart bestellen."

[caption id="attachment_62194" align="alignnone" width="700"] De zwarte kleur maakt hem volledig af![/caption] [hr style="striped"]

Vernieuwde zoeklichten

Bij aankoop van een Navigator of Maverick voerboot heb je de optie om er een zoeklicht op te zetten. Voorheen was de sterkte van dit zoeklicht 1W maar deze heeft een upgrade gekregen naar 10W. Deze upgrade is ideaal voor de karpervissers die midden in de nacht de hengels weer moeten uitvaren.

[hr style="striped"]

Nieuwe voorgevel

Global Fishing is niet alleen maar bezig met het vernieuwen van de producten, deze maand was het bedrijfspand aan de beurt. Remco van GF aan het woord: "Samen met 2 vakmannen hebben wij de voorgevel eens goed onder handen genomen. Allereerst hebben wij ervoor gezorgd dat er een deur in het pand zit zodat het pand echt een 'showroom gevoel' krijgt. Als tweede hebben wij de gehele voorgevel voorzien van een likje verf zodat het geheel er professioneel uitziet!"

[row cols_nr="2"] [col size="6"] [caption id="attachment_60602" align="alignnone" width="300"] Door de mannen wordt er hard gewerkt![/caption] [/col] [col size="6"] [caption id="attachment_60611" align="alignnone" width="300"] Meer licht binnen en eindelijk een 'winkel-look'![/caption] [/col] [/row] [hr style="striped"]

Jarocells JARO-BT9.12 Accu

Sinds kort is het mogelijk om vanaf je smartphone af te lezen hoe vol de batterij van je Navigator of Maverick is. Dankzij de accu's van Jarocells die vanaf nu verkrijgbaar zijn kun je doormiddel van een app kijken of je of je nog genoeg accu spanning hebt om opnieuw uit te varen. Hoe bedoel je modern?!

Wat is de JARO-BT9.12 Accu?

  • Een echte Jarocells Lithium accu van 12V12Ah
  • Afmetingen 151x98x96 mm
  • Voorzien van technologie waarbij je alles kunt aflezen wat er in de accu gebeurd
  • Gratis Jarocells app voor Iphone en Adroid
[caption id="attachment_62198" align="alignnone" width="700"] De Jarocells JARO-BT12.12 accu in combinatie met een Navigator voerboot![/caption] Dit zijn ideale accu's voor voerboten en dieptemeters. De accu kan maar liefst 2000 (!) keer worden opgeladen, dit is 5 keer meer dan een normale loodaccu. [hr style="striped"]

Mobisun Laptop Powerbank

Global Fishing is dealer van het merk Mobisun, een leverancier die onder andere super krachtige powerbanks en zonnepanelen op de markt brengt. Nieuw voor dit jaar is de Laptop Power Bank van 40.000 MAH. Ideaal voor de vissers die nog wel eens aan de waterkant aan het werk zijn. Doordat deze powerbank beschikt over een vermogen van 40.000 MAH kun je hier een gemiddelde laptop maar liefst 2 keer mee opladen.

[caption id="attachment_62108" align="alignnone" width="700"] Er zitten diverse koppelstukken bij de Laptop Power Bank zodat hij op bijna elke laptop past![/caption]

De prijs van deze Mobisun Laptop Power Bank is €199,- . Deze powerbank zorgt ervoor dat je tablet meer dan 6 keer kan opladen, je smartphone meer dan 15 keer en een laptop minimaal 2 maal kunt opladen. Bij deze powerbank wordt een grote set kabels/koppelstukken geleverd zodat je jouw tablet, laptop, Macbook, iPhone of Android toestel kunt opladen! Check 'em hierrrr in de webshop.

[row cols_nr="2"] [col size="6"] [caption id="attachment_62107" align="alignnone" width="300"] Ook goed te gebruiken in combinatie met het zonnepaneel![/caption] [/col] [col size="6"] [caption id="attachment_62106" align="alignnone" width="300"] Ideaal om een Macbook mee op te laden![/caption] [/col] [/row] [hr style="striped"]

Nieuwe regelaars

De voerboten van Global Fishing zijn sinds kort voorzien van nieuwe regelaars. Bij de regelaars die hiervoor gebruikt werden kwam het af en toe voor dat er een 'hoge piep' te horen was bij het varen met lage snelheid. Deze nieuwe regelaars zorgen ervoor dat de dit hoge piepje bij het varen met lage snelheid verdwenen is. Hierdoor is het aangenamer om met lage snelheden te varen.

[hr style="striped"]

Tientallen Foli-dipps

Global Fishing biedt al geruime tijd de mogelijkheid om je Maverick of Navigator te customizen. Dit kan met nieuwe boten maar ook met je oude boot! Het is mogelijk om de kap van de boot te laten 'folie-dippen' door een gespecialiseerde partner van Global Fishing. Hierdoor krijg jij een unieke boot met een print die je zelf kan kiezen. Kijk eens op de site voor de prints die mogelijk zijn. Dit kost € 225,- voor een Realtree-print. Voor de Kryptec-print betaal je € 275,-. De levertijd is gemiddeld tussen de 3 en 4 weken. Ook de afgelopen periode zijn er weer bijzondere designs de deur uit gegaan, check ze hieronder:

[row cols_nr="3"]

[col size="4"]

[/col]

[col size="4"]

[/col]

[col size="4"]

[/col]

[/row]

Kortom, het moge duidelijk zijn dat de boys van Global Fishing stevig aan de weg timmeren en helemaal klaar zijn voor het voorjaar! Heb je vragen over deze producten of custom wensen voor jouw voerboot of fishfinder? Kom dan langs bij Global Fishing!

[caption id="attachment_61910" align="alignnone" width="700"] De koffie staat altijd klaar in Soest![/caption]

Check ook regelmatig de Facebookpagina en website om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de leukste aanbiedingen!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl