ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

De ‘online’ beursdagen van BFP Carp Store: 15% op het assortiment!

Bij de mannen van BFP Carp Store stond voor volgende week eigenlijk ‘Carp den Bosch’ op de planning, maar helaas kan die niet doorgaan… Uiteraard hebben de mannen niet stilgezeten en is het assortiment flink uitgebreid en is het pand zelfs met 65m2 vergroot! Om jullie toch het “beursgevoel te geven”, profiteer je vier dagen lang van maar liefst 15% korting in de webshop!


Eigenaar Bas van den Broek aan het woord: De beurs gaat helaas (alweer) niet door, maar we zitten niet stil! Na een enorme assortimentsuitbreiding in november/ december hebben we inmiddels 500m2 volstaan met alles wat een karpervisser zoekt. Normaal zouden we veel mee nemen naar de beurs, maar dat loopt dus even anders…. Profiteer daarom nu vier dagen lang van 15% korting op écht alles! Vanaf donderdag 13 januari tot zondagavond 16 januari is de actie van kracht. Afhalen in de winkel is uiteraard ook mogelijk.

Profiteer vier dagen lang van 15% korting op écht alles!

Live voorraadsysteem

Bij ons grijp je niet mis! Dan doelen we op ons live voorraadsysteem in de webshop, dit moderne systeem is gekoppeld aan de daadwerkelijke voorraad uit de winkel. Het kom dus zéér zelden voor dat hetgeen je bestelt niet op voorraad is. Zo ontvang je dus altijd de producten die je hebt besteld.

Hier zie je slechts een deel van de bovenverdieping….
…en hier de enorme Trakker & Sonik wand in de BFP Carp Store!

Tijdens deze kortingsdagen krijg je dus 15% korting op alles! Zo scoor je bijvoorbeeld de Trakker Brolly 100T & 100 en de Sonik Sunchair & bedchairs voor lage prijzen. Daarnaast is deze korting erg handig om de Tacklebox flink aan te vullen of om winterkleding aan te schaffen. Uiteraard hebben we een groot assortiment van Korda, maar ook het gehele Pole Position assortiment is aanwezig.

Van Korda end-tackle tot de items van Pole Position, bij BFP Carp Store heb je ruime keuze!

Profiteer dus van de kortingsdagen beginnend op donderdag 13 januari tot zondagavond 16 januari , de bestellingen worden snel verzonden en met zorg door ons ingepakt!

Team BFP Carp Store


Volg de mannen social media en meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van kortingsdagen, acties en gave video’s!

Bekijk ook