ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

De Tacklebox hengel 10-daagse! 3 halen = 2 betalen

Favoriet Favoriet
De Tacklebox hengel 10-daagse! 3 halen = 2 betalen

De Tacklebox in Beilen is de laatste tijd lekker bezig! Niet alleen met hun Live spreekuur op Facebook (klik HIER voor de update van deze maand), want de acties vliegen je ook om de oren. Op dit moment loopt er een hengel 10-daagse. De naam zegt het al; hengels, hengels en nog meer hengels. Lees hieronder meer over de vette kortingen!


De Tackelbox aan het woord: Ben je op zoek naar een setje nieuwe karperhengels? Breng dan eens een bezoekje aan De Tacklebox. Momenteel is daar namelijk een hengel 10-daagse aan de gang en dat betekent vette kortingen op een groot aantal karperhengels. Momenteel ontvang je bij aankoop van 2 karperhengels de 3e hengel helemaal gratis. Hoe vet is dat!

Tijdens de hengel 10-daagse ontvang je bij aanschaf van 2 karperhengels de 3e hengel gratis!

De actie is geldig op een groot aantal modellen. Zo scoor je bijvoorbeeld een derde hengel gratis van de merken Shimano of Fox en ook op diverse modellen van Nash, PB Products, Sonik en Sportex. Bekijk de webshop voor actuele voorraden en aanbiedingen.

Meer info vind je in de webshop!

De hengel 10-daagse duurt nog tot en met zondag 16 september. Profiteren doe je via de webshop of door een bezoek te brengen aan De Tacklebox in Beilen.


Voor meer info over De Tacklebox surf je naar de website of bezoek je de winkel in Beilen. Vergeet ook niet om de Facebookpage te liken en Instagram te volgen om op de hoogte te blijven van de allerlaatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl