ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

De vanger van dit moment – SAGA Mulberine range

Favoriet Favoriet
De vanger van dit moment – SAGA Mulberine range

De vangsten liegen er niet om: de SAGA baitrange doet het momenteel bijzonder goed! Onder andere de Mulberine is zeer geschikt voor deze tijd van het jaar. In dit artikel duiken we wat dieper in deze range!


De mannen van SAGA aan het woord: Als we het over de favoriete smaken van het Pole Position team hebben, dan behoort de SAGA Mulberine zeker in de top drie. Wat een heerlijk balletje is dit! De vangsten liegen er dan ook niet om…

Een prachtige riviervis voor Pieter. De vissen gingen goed los op de Mulberine mix!

De onweerstaanbare mix

De Mulberine mix is een onweerstaanbare zoete mix op basis van activerende, gefermenteerde bestanddelen die de karper vrijwel direct aanzet tot azen. De combinatie van N-Butyric en de mierzoete smaak en geur, creëert een uniek samenspel waardoor de karper blijft zoeken naar ‘meer’! Tevens is de Mulberine ook uitermate goed te combineren met een zoute tegenhanger zoals de Tunana.

De Mulberine boilies zijn verkrijgbaar in vijftien en twintig millimeter.

Naast de twintig en vijftien millimeter kilo zakken Mulberines zijn er ook pop-ups verkrijgbaar in de maten twaalf, vijftien en achttien millimeter en deze hebben inmiddels hun sporen verdiend. De combinatie van unieke attractors en een uitstekend drijfvermogen zorgen ervoor dat deze pop-ups bij menig bekend karpervisser met stip op één staan!

Naast de boilies zijn er ook pop-ups verkijgbaar in de Mulberine smaak.

Extra toevoeging

Wil je het aas nog iets extra’s meegeven, dan kun je met de Mulberine Dip & Soak helemaal los gaan. Deze onweerstaanbare zoete, romige dip & soak, is opgebouwd uit activerende, gefermenteerde bestanddelen, waarin het alom bekende N- Butyric gecombineerd wordt met appetite stimulators. Met deze dip & soak kun je jouw haakaas, grondvoer of voerboilies een flinke boost geven!

Deze dip & soak geeft jouw mix een extra boost, de vissen zullen er los op gaan!

In de onderstaande video vertelt Saron nog meer over deze onweerstaanbare boilie:

Ben jij dus op zoek naar een onweerstaanbare boilie, probeer dan zeker eens de Mulberine range! Verkrijgbaar bij verschillende hengelsportzaken.

Succes aan de waterkant!

Het team van SAGA


Wil je de hele range van SAGA bekijken, klik dan hier. Like ook even de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl