Deeper Pro+ met extra’s: ideaal cadeau voor de feestdagen!

Favoriet Favoriet
Deeper Pro+ met extra’s: ideaal cadeau voor de feestdagen!

De Deeper Pro+ mag eigenlijk niet meer ontbreken in de tacklebox van de moderne karpervisser. Twijfelde jij nog, dan is dit hét moment om de aanschaf van deze revolutionaire fishfinder te heroverwegen. Koop je nu een Deeper Smart Sonar systeem dan krijg je er nu niet een, niet twee, maar liefst drie gratis artikelen bij met een totale extra waarde van €50,-!

Scoor hier je Deeper Gift BOX!


In onderstaande video laat Mark je exact zien wat je krijgt in deze Deeper deal:

DE DEEPER PRO+ SMART SONAR FISHFINDER

Wellicht hebben jullie de Deeper Pro+ wel eens voorbij zien komen op KWO en dat is niet verwonderlijk! Deze compacte fishfinder kun je namelijk uiterst eenvoudig aan je hengel en/of (voer)boot hangen, waardoor je perfect het bodemverloop, eventuele plantengroei en signalen van vis kan bekijken. Dit kun je met een normale fishfinder ook, maar doordat deze in je broekzak past, is het het gebruikersgemak enorm hoog!

FEESTDAGEN IN AANTOCHT

Heb jij nog ruimte op je verlanglijstje voor Sinterklaas of kerst? Noteer dan meteen bovenaan de nieuwe cadeaudeal van Deeper. De bundel die speciaal is samengesteld voor de feestdagen bestaat uit de compacte fishfinder + gratis visaccessoires, te weten een Deeper Night Cover, een Deeper Smartphone Mount en de Gerber Dime 12-Tool Multiplier. Dit alles voor slechts €239,-!

Deeper Night Cover

Verlies de Deeper nooit meer uit het oog met de speciale ‘Night Cover’! Als karpervisser vertoef je misschien wel de meeste uren ’s nachts aan het water, dan is deze cover die fel oranje knippert geen overbodige luxe!

Deeper Smartphone Mount

Deze houder voor je smartphone past perfect op alle soorten hengels. Het is een klein stukje siliconen met vier oranje, plastic haken die voldoende steun geven zodat je met een gerust hart je hengel uit kunt werpen, zelfs als je hiervoor door het water moet waden.

De Deeper PRO+ verzorgt ongelofelijke scans en kaarten vanaf de kant, boot, kajak en op het ijs, zodat u de kennis hebt van een pro en vist als een pro.

Gerber Dime 12-Tool Multiplier

Haak in je vinger of je schaartje kwijt?  Met deze 12-delige multi-tool die dankzij het kleine formaat met gemak in je tacklebox past ben je als visser overal op voorbereid. Wil je weten hoe de Deeper Pro Smart Sonar precies werkt? Bekijk dan deze tutorial van Mark Hofman.

Scoor hier je Deeper Gift BOX!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl