Deze zaterdag: Hareco’s Carp Show – BE THERE!

Favoriet Favoriet
Deze zaterdag: Hareco’s Carp Show – BE THERE!

De bekende hengelsportzaak Hareco in Sliedrecht gaat aankomende zaterdag (19 januari) een fantastisch evenement organiseren: Hareco’s Carp Show! Bij deze Carp Show zullen een flink aantal bekende vissers aanwezig zijn en worden de nieuwe collecties van 2019 als eerste getoond. Een primeur in Nederland! Wat je nog meer kunt beleven én hoe je je vrouw/kinderen mee krijgt lees je hieronder… 😉


De winkel

Jullie zullen ongetwijfeld al eens van Hareco Hengelsport hebben gehoord. Deze karperzaak verhuisde in het voorjaar van 2017 naar een pand dat maar liefst 11 keer groter was dan het vorige pand. Op Blankenstraat 4 in Sliedrecht kijk je je ogen uit bij maar liefst 2.100 vierkante meter karpergeweld!

Het team van Hareco Hengelsport staat klaar om jou een tof dagje uit te bezorgen!

Stretchers, tenten, voerboten, hengels en ga zo maar door. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of je vind het bij de mannen in Sliedrecht! Mocht je benieuwd zijn naar de winkel, check dan zeker het onderstaande filmpje waarin Pilaar een bezoekje brengt aan het nieuwe pand.

Hareco’s Carp Show

Om het jaar goed te beginnen organiseert Hareco op zaterdag 19 januari de Carp Show. Na het succes van vorig jaar is dit evenement nu nog groter en staat het volledig in het teken van karpervissen! De oppervlakte van deze dag wordt uitgebreid naar maar liefst 3200 m2, dus het is zeker de moeite waard om langs te komen. Maar wat is er precies te beleven?

Volledig in het teken van karpervissen!

Bekende nationale én internationale karpervissers

Een flinke berg grote namen uit de karperwereld zijn aanwezig. Wat dacht je van Martin Lock, Frank Warwick, Alijn Danau, Ed Skilz, John Cayers, Carlo Carpels, Koen Koops, Rick Warren, Ardy Veltkamp, Ronny de Grootte, Adam Reed, Rick Townley, Remon de Zeeuw, Mario Gijbels, Remon de Zeeuw, John Blom, Arjan Ouwehand en nog veel meer! Uiteraard zijn al deze vissers in voor een praatje, dus vraag ze gerust het hemd van hun lijf. Bovendien zullen er op verschillende tijdstippen informatieve lezingen gegeven worden door Ed Skilz, Frank Warwick en Alijn Danau.

Verschillende grote namen uit de karperwereld zullen…

…aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden.

Een exclusief kijkje naar de nieuwe collecties van 2019

Op de Carp Show check je als allereerste de nieuwste items en collecties voor het nieuwe jaar. Een primeur in Nederland! Ben jij benieuwd wat er komend jaar allemaal in de karperwereld gaat verschijnen? Zorg dan dat je op 19 januari een bezoekje brengt bij de mannen in Sliedrecht!

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar de nieuwste kleding? Dan ben je bij Hareco aan het goede adres!

Mega deals en extra korting op je aankopen

Een Carp Show zou geen echte Carp Show zijn als je er niet flink in kon slaan om je uitrusting aan te vullen voor het komende seizoen. Bij Hareco zullen diverse spetterende aanbiedingen te krijgen zijn, en daarnaast krijg je ook nog eens extra korting op je aankopen! Dit jaar vind je onder andere een extra grote koopjeshoek met vele topproducten tegen lage prijzen.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar attractief aas…

…dan zit je bij Hareco in ieder geval goed!

En nog veel meer…

Naast de bekende vissers, de nieuwe collecties én de flinke kortingen die je op de Carp Show kunt scoren, is er nog meer! Zo wordt er gezorgd voor live muziek en kun je gratis eten en drinken. Aan de vrouw en de kids is ook gedacht. Kinderen kunnen namelijk worden geschminkt en zodra je vrouw het geouwehoer over vissen zat is, kan ze een kijkje nemen bij de meubelshow in hetzelfde gebouw. Dat is dus een win-win situatie!

Het belooft een gezellige dag te worden, zowel voor jou als voor je vrouw/vriendin en kinderen!

Alle info op een rijtje

Nog even samenvattend: dit is waarom je op 19 januari een bezoekje moet brengen aan Sliedrecht:

  • Enorm veel bekende vissers die je het hemd van hun lijf kunt vragen
  • De nieuwe collecties van 2019 zijn voor het eerst te bekijken
  • Er is gratis eten en drinken
  • Spetterende aanbiedingen en extra korting op je aankopen
  • Kinderen worden geschminkt
  • Je vrouw of vriendin kan een kijkje nemen bij de meubelshow in hetzelfde gebouw
  • Live muziek

Dat zijn maar liefst zeven HELE goede redenen om Blankenstraat 4 in Sliedrecht alvast in je navigatie te zetten voor zaterdag 19 januari! Tot dan!

Tot op zaterdag 19 januari!


Wil je alvast een kijkje nemen naar het assortiment van Hareco Hengelsport? Check dan hun website en vergeet ook zeker niet om de Facebookpagina een like te geven!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl