Deze zaterdag: Open dag Carpworld Kruidenier in Enschede

Favoriet Favoriet
Deze zaterdag: Open dag Carpworld Kruidenier in Enschede

Whoop, whoop! Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse open dag van Carpworld Kruidenier. De verwachting is dat het aankomende zaterdag, 6 april, vanaf 09:00 weer lekker druk zal worden bij de gezelligste karperspeciaalzaak van het Oosten. Nieuwe items, demonstraties, grandioze acties maken hun opwachting in Enschede. Ook de 15% korting die geldt op vrijwel het complete assortiment is een lekkere publiekstrekker! Lees hieronder wat je nog meer kunt verwachten…


Bekende namen

Ook dit jaar zullen veel bekende karpervissers acte de présence geven in Enschede. Alle testvissers en vertegenwoordigers van de grote merken zijn aanwezig om jouw de nieuwste technieken en producten te laten zien om van 2019 een succesvol visjaar te maken. Onder andere present: de boys van Strategy, PB Products, ESP Carp Gear, Avid Carp, Fox , Korda en Ridgemonkey.  Heb je dus vragen op riggebied, over aas of heb je tackleadvies nodig? Dan weet je waar je zaterdag moet zijn 😉 #enschede

Korda baas Arjan Braad zal aanwezig zijn in de shop!


15% korting op vrijwel het gehele assortiment

Uiteraard is Carpworld Kruidenier scherp op de nieuwste items in het karperwereldje. Van dieptemeters tot beetmelders en van end-tackle tot aas: Carpworld heeft het op voorraad. Dit is nog lang niet alles, want onder het genot van een heerlijk broodje hamburger en een bakje koffie profiteer je van 15%* keiharde kassakorting op het gehele assortiment!

" Profiteer van 15%* keiharde kassakorting op het gehele assortiment! "

Wil jij dit voorjaar extra attractief vissen? Check dan zeker even de 3 nieuwe Goo’s in de shop in Enschede!

Ook alle andere luggage van Aqua scoor je met 15% korting!

Koop bijvoorbeeld nu de zo gewilde Trakker Tempest Brolly V2 met 15% korting of pre-order de Solar SP Bivvys en ontvang tevens een SP Coolbag helemaal GRATIS (t.w.v. €91,99)!

Een van de meest populaire onderkomens voor de karpervisser!

Wil jij voor het eerst de Korda tacklebox bezichtigen? De korda boys Arjan Braad en Maurice Samar hebben de box en alle overige accessoires bij zich en kunnen jullie alles vertellen over deze ware eye catcher.

Uiteraard zal er ook voor de fijnproevers wat te knabbelen zijn!

Let op: De 15% korting is van toepassing op het gehele assortiment, met uitzondering van Shimano molens, voerboten, Delkim en reeds bestaande aanbiedingen!


Kort samengevat

Al met al mag het voor zich spreken dat een bezoek aan Carpworld Kruidenier geen overbodige luxe is! Kom aankomende zaterdag tussen 09:00 en 17:00 langs bij de winkel in Enschede. Hieronder nog even wat punten opgesomd:

  • Wat? Open dag Carpworld Kruidenier
  • Wanneer? Zaterdag 6 april 2019
  • Hoe laat? Van 09:00 tot 17:00
  • Waar? Binnenhaven 2 te Enschede

Tot zaterdag!

Win een Trakker Tempest

Was dat alles? NEE! We vergaten het bijna, maar goed om te vertellen is dat er een winactie loopt! De boys van Carpworld gaan namelijk een Trakker Tempest Brolly V2 verloten onder alle klanten die voor minimaal €50,- aan producten hebben gekocht tijdens de open dag. De uitslag is meteen aan het einde van de open dag.

Kortom, be there!

Carpworld Kruidenier

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl