ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Dit waren de hoogtepunten uit de video’s op de KWO Community in 2021!

Jaaaa, wat zijn er in 2021 toch weer een HEERLIJKE lading films live gekomen op de KWO Community; ruim 180+ updates aan Carpy content! Altijd al willen weten wat je kunt verwachten in de video’s? In deze XXL Recap blikken we terug op de hoogtepunten van 2021 en hebben we de 5 beste movies voor jullie op een rij gezet. Pak de popcorn er maar bij 😉


De hoogtepunten uit de 180+ updates op de KWO Community

Samen met onze content creators hebben we dit jaar 180+ updates live gezet op de KWO Community. In 110 van deze posts hadden we een video voor jullie klaarstaan en dat zorgde ervoor dat jullie met z’n allen meer dan 227.000 uur carpy content hebben kunnen bekijken. Hieronder zie je de hoogtepunten van 2021!

De 5 beste Community video’s van 2021!

Ian Thiels, Pilaar & Hofman, Ossie, en Last… De bekende kanonnen komen allemaal voorbij in de Top 5 beste video’s van de KWO Community. Wij hebben ze voor jou op een rij gezet, check ze hieronder!

Klik op de afbeelding om het artikel of de video te openen.

Hij viel weliswaar buiten de top 5, maar deze video moet je gezien hebben!

5. De Betaalwater Challenge in Frankrijk

Wat zou er gebeuren als je met 3 teams van 2 topvissers zou afreizen naar een Frans betaalwateren complex? En wat… als je dit in JANUARI doet? Dan weet je één ding zeker: dat gaat een tweetal mooie video’s opleveren!

Karpers tot over de 30kg grens: het zit allemaal in de twee ‘BTW Challenge’ video’s.

Met negatieve coronatesten én werkgeversverklaringen op zak trokken Pilaar & Treffers, Willem & Kenyon en Mike Thille & Jeffrey Viergever ten strijden op het Cretes Lakes complex. Deze wateren bevatten extreem veel XXL karpers en dankzij de maden en wormen tactieken kwamen die zeker ook op de kant… Bekijk de aftrap hier!

4. Targets van Thiels – The Black Mirror

In de videoserie Targets van Thiels volgen we de Belgische visser Ian Thiels tijdens zijn jacht naar de grootste karpers van de Benelux. Aflevering 1 draait om Mokka, één van de fraaiste spiegels van het Verbindingskanaal. In het tweede deel gaat Thielsmeister naar het befaamde Kempisch Kanaal om achter De Oude Schub aan te gaan…

Een historische vangst: een monument van ’t Kempisch in de pollen van Ian Thiels…

Het derde en best bekeken deel is de documentaire rondom de vangst van de grootste spiegel van Nederland. ‘De Zwarte’, alias ‘The Black Mirror’ kwam na een lange battle van 45 nachten op de mat en dat leverde emotionele beelden op…

3. Tweemaal een leerzame How To week

Met de KWO Community willen we jullie niet alleen vermaken, we willen ook dat jullie betere karpervissers worden. Mede daarom hebben we een groot How To gedeelte (te vinden via het menu) met kortere video’s BOMVOL tips & tricks!

Regelmatig nieuwe technieken bijleren: dat willen we bereiken met de Community.

In 2021 hebben we tweemaal een How To Week georganiseerd: 7 dagen op rij een leerzame video! Van rigs tot tactieken en van aas tot strategieën: het kwam allemaal voorbij. Bekijk hier de voorjaarsvideo’s en wil je meer leren over karpervissen in het najaar? Klik dan hierrrr!

Wanneer zet je welk aas in? Jay Wilms deelde zijn geheimen in een interessante How To.

Hieronder droppen we één van de 14 (!) video’s uit de How To weken. Ga mee met Thijs Last en leer van hem hoe hij zijn seizoen opbouwt. Essentiële kennis voor aankomend seizoen 🙂

2. Met Pilaar & Ossie naar… ITALIË

Pizza’s, een stacaravan, meterschubs en een bruut water van duizenden hectares: dat zijn zomaar een paar ingrediënten uit het tweeluik van Remy & Michiel die ze opnamen op een fantastisch Italiaans vulkaanmeer. Het doel was eenvoudig: het vangen van een schubkarper die over de 110cm grens zou gaan!

Met 107cm haalde deze schub de magische 110 nét niet…

We kunnen jullie garanderen: deze twee video’s wil je niet missen! Pak er dus zeker een biertje bij en geniet van een doldwaas avontuur van 2 vrienden op een missie! Bekijk het eerste deel hier!

1. Keep Searching – Going East – Mark Hofman

De afsluiting van deze update is natuurlijk de veelbesproken Keep Searching reeks van onze eigen Mark Hofman. Inmiddels staan er 27 delen op de serie pagina en 3 daarvan zijn in 2021 op KWO geplaatst. Mark verruilde Frankrijk namelijk voor het ‘verre Oosten’ en wist hier op bizarre wijze huis te houden.

Meerdere vissen van 30kg+ in één sessie? Het overkwam MH tijdens zijn avonturen in het Oosten.

Vooral de eerste aflevering was opzienbarend: Mark beleefde namelijk zijn beste sessie OOIT! Op een kraakhelder water van een hectare of 200 ging het he-le-maal los en dat leverde unieke beelden op. Check het avontuur hier!


Op naar 2022!

Dit was het voor 2021! Hopelijk hebben we je met deze update 5 x inspiratie gegeven om lekker te gaan bingewatchen. Als bonustip willen we jullie eraan herinneren dat je via het menu naar SERIES en AUTEURS kunt klikken. Zo kun je makkelijk naar jouw favoriete serie of auteur/videomaker surfen om eindeloos te kijken 😉

Onze eigen MP heeft een videoserie gemaakt over zijn visserij op de Belgische kanalen en rivieren.

Alright, voor nu wensen we jullie allemaal een fijne jaarwisseling! Op naar een mooi (vis)jaar en reken maar dat wij er klaar voor zijn. Er staat veel gave content voor je klaar: Pilaar & Ossie, Keep Searching, Bulters & Nappie, Mike Thille, Willem Kwinten, Thijs Last én enkele nieuwe namen!

Stay safe & tot in 2022 🙂

Team KWO

Bekijk ook