ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Dit zijn de vijf beste Community updates van de maand november!

Favoriet Favoriet
Dit zijn de vijf beste Community updates van de maand november!

De maand november is voorbij gevlogen! Ook de afgelopen maand zijn er talloze gave artikelen en video’s op de Community verschenen. Benieuwd wat de vijf állerbeste waren? Lees dan snel verder!


1. Pilaar & Hofman in de UK #2

We trappen de top vijf af met een video die op 1 november is verschenen. Ter gelegenheid van een Euro Banx feest vertrokken Pilaar en Hofman naar de UK, maar uiteraard niet zonder hengels! Hoe de sessie op Church Lake is verlopen check je in de video.

Er werd volop genoten in de UK! Klik op de afbeelding om de video te bekijken.

2. Topsessie Ontrafeld: de jacht op ‘Play’ – David Wouters

In de gloednieuwe serie ‘Topsessie Ontrafeld’ vragen we ervaren vissers naar de gebruikte strategieën, leerpunten en fouten die zijn gemaakt in de aanloop naar (en tijdens) hun successessie. David Wouters trapt de reeks af en vertelt over het vangen van de Belgische zestigponder ‘Play’. Lees het artikel hier.

Damn, dit is toch wel even een serieuze vis! Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.

3. 24 uur met Bas ‘Instagram’ Baks

Bas Baks is een Nederlandse dude die een serieus aantal volgers heeft opgebouwd op zijn Instagram @Basbakscarpadventures. Hoog tijd om Michiel Pilaar 24 uur op pad te sturen met Bas! Check de video van de sessie hier.

Klik op de afbeelding om de video te bekijken!

4. XXL Riviermonster voor Lex Cuyten – KWO Stories

Als er iemand is waarbij je METEEN respect krijgt voor zijn visserij dan is het Lex Cuyten wel. Deze doorgewinterde riviervisser deinst werkelijk nergens voor terug. In deze KWO Stories video vertelt Lex over de vangst van een waar riviermonster! Check ‘m hierrrrr.

Een ware monstervis… Klik op de afbeelding om de video te bekijken!

5. On The Move #10 – 72 uur op BAKKENJACHT – Mike Thille

Onze eigen Mike Thille had in oktober een gaatje in zijn agenda van krap 72 uur om samen met zijn maat Rico naar Frankrijk te gaan. Een circuitwater stond op de planning en de omstandigheden waren PERFECT! Spoiler alert: wil je een 30 KG+ vis zien? Check dan snel de video!

Er kwamen weer een flink aantal BAKKEN op de kant! Check de video nu.

Uiteraard zijn er nog talloze andere video’s en artikelen te zien op de KWO Community. Kijk bijvoorbeeld eens naar de gloednieuwe Seriepagina, waar je urenlang je favoriete video’s kunt bingewatchen!

Enjoy!

KWO Redactie


Nog geen KWO Member? Meld je dan snel aan via de onderstaande button!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl