Dit was Carp Zwolle 2020 vanaf de PB Product stand!

Favoriet Favoriet
Dit was Carp Zwolle 2020 vanaf de PB Product stand!

De mannen van PB Products hebben een zeer geslaagde beurs achter de rug! Hieronder check je de aftermovie en de introductie van een aantal nieuwe producten: de ready made Ronnie Rig’s en het nieuwe onderlijnmateriaal Silkwire.

Het was topdrukte op de PB Products stand! Onder andere de oerdegelijke petten en mutsen trokken veel bekijks.

Het team van PB Products aan het woord: Het waren drie drukke, maar vooral gezellige dagen op Carp Zwolle 2020. Talloze karpervissers bezochten onze stand om de nieuwste producten te bekijken, uitleg te krijgen over ons assortiment of natuurlijk gewoon voor een gezellig praatje.

“Heel het team stond voor iedereen klaar en bij deze willen wij iedereen bedanken voor de interesse in onze producten! Van links naar rechts: Carlo, Martijn, Harold.”

Op de beurs hadden we diverse nieuwe producten mee, waaronder de Black Spirit hengels en ons nieuwe onderlijnmateriaal Silk Wire. Dit onderlijnmateriaal is van hetzelfde materiaal gemaakt als de Silk Ray leaders en daarom geschikt voor de meest ruige omstandigheden.

De nieuwe Black Spirit hengels van PB Products! Compact, licht van gewicht en met een zeer mooie actie.

Aftermovie

In de onderstaande aftermovie kun je precies zien hoe de beurs voor ons is verlopen. Daarnaast introduceren we onze nieuwe readymade Ronnie Rig’s en de Silk Wire in deze video. Check ‘m hieronder:

Zoals je kunt zien was de beurs één groot succes. Hopelijk hebben jullie er net zo van genoten als wij en zien we je volgend jaar terug!

Teammember Marcel Ulje hard aan het werk!

Tot ziens op de volgende beurs!

Team PB Products


Wil je meer weten over het assortiment van PB Products? Check dan de website en volg de mannen ook op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl