ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

De ontknoping van de Raven Quest 2019

Favoriet Favoriet
De ontknoping van de Raven Quest 2019

Afgelopen zaterdag was het zover en vond de ontknoping van de Raven Quest 2019 plaats. Maar liefst 35 deelnemers hadden de locatie van de karperset(€3.055,-) gevonden naar aanleiding van de tips die Raven en KWO de afgelopen drie weken hebben gedeeld. In deze update de ontknoping van deze toffe actie in een vette aftermovie.


Nog voor Raven en KWO gearriveerd waren met de karperuitrusting verzamelden zich al enkele speurneuzen langs de Plas Laagraven in Nieuwegein. Rond de klok van half 11 stonden er ruim 30 karpervissers klaar om middels hun werpskills een complete karper uitrusting veilig te stellen. Degene die het werplood zo dicht mogelijk bij de marker op 80 meter van het werpvak gooide kon met de hoofdprijs naar huis.

De spanning liep hoog op!

Regen en wind werden getrotseerd en de spanning liep flink op naarmate de contest vorderde. Kilian Kooymans zette namelijk al vroeg in de wedstrijd een magistrale 1,21meter score op het bord neer. Waar de andere deelnemers steeds dichterbij kwamen(tot 1,37) lukte het uiteindelijk niemand meer Kilian van de eerste plaats te stoten en dat leidde tot grote blijdschap zoals in de video te zien is. Nogmaals gefeliciteerd kerel!


We bedanken iedereen die heeft meegedaan aan de Raven Quest 2019 en zien jullie graag terug op Raven en KWO. Houd de facebookpagina’s van Raven en KWO goed in de gaten dan ben jij er als eerste bij tijdens de volgende Raven Quest.

Tot volgend jaar!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl