ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Dit zijn de vijf beste Community updates van de maand april!

Favoriet Favoriet
Dit zijn de vijf beste Community updates van de maand april!

Het visseizoen is nu écht begonnen, want we mogen weer nachten spenderen aan de waterkant. Tijdens deze sessies check je natuurlijk de nieuwste Community updates. Zo verscheen er afgelopen maand een video waarin onze eigen Marco Nap het avontuur aanging op de Franse rivieren, nemen we een kijkje in de onderwaterwereld met de boys van Underfishing en verschenen er maar liefst ZEVEN How To Video’s! Heb jij iets gemist? Geen probleem, in deze update sommen we ze nog even voor jullie op!


Klik op de afbeelding om het artikel of de video te openen.

#1: Adventures Unlocked – Karpervissen met de kajak – Marco Nap

‘Adventures Unlocked’… Een kreet die goed past bij onze eigen Marco Nap! Sinds 2 jaar is hij een vaste kracht op het KWO kantoor en daar moedigt hij iedereen aan om grenzen te verleggen. En juist dát is wat hij afgelopen zomer heeft gedaan tijdens een bijzondere week…

Kapotte camera’s, extreme weersomstandigheden, gierende runs, bazige rivierstekken en véél tegenslagen… je ziet het allemaal in de video!

In je eentje gaan karpervissen in Frankrijk is een stevige uitdaging. Wil je dit doen op een rivier, dan komt er nog een extra moeilijkheidsgraad bij. Als je vervolgens een kajak kiest als vervoersmiddel ter plaatse… dan ben je eigenlijk een beetje #crazy ;-). Maar goed, Nappie is nou eenmaal iemand die graag tegen de stroom in zwemt (of… peddelt in dit geval)! Zodoende koos hij zonder voorkennis een Franse rivier uit om daar met de kajak achter de woeste rivierkarpers aan te gaan. Bekijk de video hier!


#2: Onderwater meekijken met Instagram sensatie Underfishing – KWO Studio Talk

Ben jij een Instagrammer? Dan heb je ongetwijfeld de video’s, foto’s en reels van Underfishing.life voorbij zien komen. Wat veel vissers niet weten is dat dit ‘onderwater account’ gerund wordt door een aantal Nederlandse boys. Twee van hen hadden we recent in de KWO Studio voor een zeer interessante Studio Talk!

Inmiddels is het team van Underfishing flink uitgebreid en één ding is zeker, ze delen allemaal dezelfde passie!

Jeffrey en Luc zijn naast karpervissers ook duikers en hebben een passie voor het filmen ónder de waterspiegel. Dit heeft ongekend veel gave content opgeleverd en aan de hand van diverse clipjes duiken ze met onze Mark Hofman diep in de gebeurtenissen. In dit eerste deel van het gesprek gaat het onder andere over: karpergedrag rondom de paai, hoe kreeftjes je rig kunnen verruïneren, de bijzonderste vangsten voor de onderwatercamera, de werking van rigs en VEEL meer!


#3: KWO How To Week – Voorjaar 2021

Na de succesvolle How To Week van afgelopen najaar hebben we besloten om er dit voorjaar nog een schepje bovenop te doen. In deze How To Week gaan we 7 dagen met jullie aan de slag. Het grote doel is om jullie skills en inzichten te vergroten zodat er de komende tijd méér karpers op de kant komen.

De eerste video in deze How To Week is een uitgebreide uitleg van onze eigen Mark Hofman over de rigs en loodsystemen die hij gebruikt tijdens het voorjaar.

Dit gaan we doen door 7 video’s aan jullie voor te schotelen waarin topvissers als Thijs Last, Michiel Pilaar, Samir Arebi, Ricardo Koster, Willem Kwinten en Mark Hofman hun kennis, inzichten, aanpak en tips delen. Scroll dan ook door de video’s en pas de tactieken toe in de praktijk. Van aas tot seizoensplanning en van rigs tot karpergedrag… We durven te stellen dat jullie met extra vertrouwen het voorjaar in vliegen na komende week. Bekijk de video’s hier!

Thijs Last neemt jullie mee in zijn seizoensplanning en legt hij uit hoe hij start op een nieuw water.
In de zeer interessante How To movie van maar liefst 15 minuten geeft Willem 5 tips die jullie ongetwijfeld meer karpers gaan opleveren!

#4: Hoe start ik op een nieuw water in de Benelux? – Jeffrey van Osch

Nieuwe wateren, nieuwe gronden, nieuwe uitdagingen! Het is altijd fijn om een avontuur te beginnen op een compleet onbekend water. Hoe pak je dit nu aan? In dit leerzame artikel vertelt Jeffrey van Osch van A tot Z hoe hij zijn plannen smeedt. Laat je inspireren!

Nog geen idee waar je het aankomende jaar wilt gaat vissen? Lees dan zeker dit artikel!

#5: Focus op Slovenië #1 – Chill & drill – Willem Kwinten

Na Mark en Michiel is Willem Kwinten de meest actieve auteur/videomaker op KWO. Deze video is zijn 50e update voor de Community, een mooie mijlpaal! In deze movie neemt Willem jullie mee op een fantastische roadtrip samen met zijn vriendin Kenyon. De video is een sessieverslag doordrenkt met tips & tricks.

De sessie draaide uit op een gezellige social met de familie de Zeeuw!

Tijdens de vakantie werden er twee wateren bevist. Het eerste meer is een runwater en het tweede water kennen jullie ook vast en zeker 😉 Als je benieuwd bent hoe WK een sessie op tactisch vlak aanpakt en óók van schitterende sfeerbeelden houdt: dan moet je deze video zeker bekijken!

In het tweede deel van de trip (die in de maand mei te zien is) nemen Willem en Kenyon jullie mee naar het meer van Bled.

Uiteraard zijn er nog talloze andere video’s en artikelen te zien op de KWO Community. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Seriepagina, waar je urenlang je favoriete video’s kunt bingewatchen. Of check de pagina met onderwerpen, waar je alles kunt lezen over je favoriete onderwerp binnen de karpervisserij. Speur topics als ‘Voorjaar’, ‘Chod rig’ of ‘Voeren’ af om jouw kans op een strakke voorjaarsvangst te vergroten!

Succes!

KWO Redactie


Nog geen KWO Member?! Meld je dan snel aan via de onderstaande button!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl