ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Dit zijn de vijf beste Community updates van de maand december!

Favoriet Favoriet
Dit zijn de vijf beste Community updates van de maand december!

De feestelijke decembermaand is voorbij gevlogen, dus hoog tijd om terug te kijken naar de gaafste artikelen en video’s die op de Community zijn verschenen. Bekijk ze hieronder!


#1: 24 uur met MESSI ?? Kanaalvissen in Wallonië

In deze supervette video die begin december online kwam vist Michiel Pilaar met niemand minder dan James ‘MESSI’ de Koker. Deze 98% look-a-like van de Argentijnse goaltjesdief is helemaal verslaafd aan het kanaalvissen in Wallonië en daar wil Pilaar natuurlijk meer over weten… Check de video hier!

De mannen hebben zich opperbest vermaakt aan de waterkant!

#2: Topsessie Ontrafeld: de vangst van ??Single Scale’ op De Meeren ?? Kevin Diederen

In de nieuwe ‘Topsessie Ontrafeld’ vertelt niemand minder dan Kevin Diederen over zijn succes op een voor hem nieuw water, genaamd De Meeren. Het vissen op deze kraakheldere zandafgraving was niet bepaald eenvoudig, maar uiteindelijk wist Kevin het water naar zijn hand te zetten. Benieuwd hoe? Dat lees je HIER!

Klik op de foto om Kevin’s verhaal te lezen!

#3: Een kijkje in de syndicaatvisserij van Mark Hoedemakers ?? KWO Stories

Het woord ‘syndicaat’ zal voor veel KWO-ers wellicht niet helemaal duidelijk zijn, mede doordat het vooral een Belgisch en Engels fenomeen is. Op een syndicaatwater mogen slechts enkelingen (die een vergunning hebben) vissen. Hoog tijd om eens te kijken hoe onze kameraad Mark Hoedemakers vist op één van de bekendste syndicaten van België: Heylakker! Klik HIER om de video te bekijken.

Hoog tijd om in de syndicaatvisserij van Mark te duiken!

#4: Out of Office – 17 dagen in Frankrijk – Mathis Korn

Na een stressvolle periode op de werkvloer is het voor Mathis Korn hoog tijd om vakantie op te nemen. Maar liefst 17 dagen lang verruilt hij zijn bed voor een stretcher en verblijft hij aan een groot Frans stuwmeer. Lees zijn avonturen nu in dit artikel!

Lees nu over het brute Franse avontuur van Mathis Korn!

#5: Maden Madness: Winterse TOPSESSIE op betaalwater ?? Rene Treffers & Michiel Pilaar

Kun je met maden eigenlijk ook MEGA bakken vangen? Rene Treffers en Michiel Pilaar geven het antwoord, want in deze movie zwichten meerdere vijftigers en zelfs een zestiger voor deze kriebelende beestjes! Pilaar filmde van A tot Z hoe René zijn madentactiek op een betaalwatercomplex in het noorden van Frankrijk toepast. Bekijk de film nu: klik hier!

Maden = witvisaas? Uhm… Daar lijkt het niet op! 😉

Uiteraard zijn er nog talloze andere video’s en artikelen te zien op de KWO Community. Kijk bijvoorbeeld eens naar de gloednieuwe Seriepagina, waar je urenlang je favoriete video’s kunt bingewatchen!

Enjoy!

KWO Redactie


Nog geen KWO Member? Meld je dan snel aan via de onderstaande button!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl