ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Dit zijn de vijf beste Community updates van de maand juni!

Favoriet Favoriet
Dit zijn de vijf beste Community updates van de maand juni!

De maand juni zijn we gepasseerd en de zomer is nu écht begonnen! Wellicht heb je door het mooie weer een aantal Community updates gemist… Maar geen zorgen, hieronder sommen we de vijf beste van juni nog even voor jullie op!


Klik op de afbeelding om het artikel of de video te openen.

#1: Nederlandse kajak karpers – Adventures Unlocked #2

In het (intense) eerste deel van Adventures Unlocked zagen jullie onze eigen Marco Nap helemaal NDK gaan op een Franse rivier. In deze kersverse aflevering trekt Nappie opnieuw met zijn kajak de natuur in, maar dit keer blijft hij dichter bij huis…

Het was weer een heel mooi avontuur en dat met een basic uitrusting en een kajak.

Een uitgestrekt Nederlands watersysteem is het jachtterrein tijdens deze regenachtig trip in mei. Gelukkig hoeft Marco de klus niet alleen te klaren want niemand minder dan rasvisser (en topfotograaf) Mark de Zwart vergezelt hem tijdens deze 2 nachten bikkelen. Benieuwd naar de video? Klik dan hier!


#2: Voorvoeren in de zomer – Geert Ooms

Het voorjaar ligt bijna achter ons en de eerste meiden met korte rokjes en strakke, diep uitgesneden topjes verschijnen in het straatbeeld. Dat is hét signaal dat de zomer eraan komt! De periode waarin een mobiele instantvisserij met heel weinig maar attractief aas de perfecte aanpak is, is nu definitief voorbij. In dit artikel ontdek je hoe Geert Ooms zijn zomervisserij aanpakt! Laat je inspireren…

Het motto: “Altijd blijven verkennen”, leverde Geert deze prachtige spiegel op.

#3: All About The Journey #6 – Samir & Claire – Spaanse MEGA schubs

In de vorige aflevering van All About The Journey zagen jullie hoe het Carplifer koppel hun eerste Spaanse karpers wisten te vangen op de rivier de Ebro. Nadat ze hun nieuwe woning hadden ingericht was het tijd voor het échte werk: het magisch Orellana meer!

Vijftigers als deze… dat wil je toch?

Dit water van ruim 5000 hectare kennen jullie misschien nog uit de video’s van Joachim Stelma, maar waar Joachim niet verder dan 34 pond kwam is het meer van Orellana Samir beter gezind. Na keihard werken weet hij namelijk enkele absolute topvissen te strikken (die zijn weger klokje rond laten gaan). Bekijk de video hier!


#4: Mijn beste voorjaar ooit – Ricardo Koster

De maand juli is begonnen, het begin van de zomer en dat is dan ook een zeer geschikt moment om terug te blikken op het afgelopen voorjaar. Exact dat is wat onze maat Ricardo Koster gaat doen, want hij was letterlijk niet te stoppen. De foto’s bleven maar verschijnen dus wij werden alleen maar benieuwder naar zijn verhaal. In zijn nieuwe blog legt hij jullie tot in de puntjes uit hoe zijn ‘beste voorjaar ooit’ verliep. Hou je vast en geniet ervan!

Het is vrij logisch dat Ricardo na zo een reeks even in de zevende hemel zweeft…

#5: Targets van Thiels – Deel 1 – Mocca

Ian Thiels… misschien wel de meest bijzondere visser van België. Onnavolgbaar, het hart op de tong hebbend, altijd tegen de stroom in zwemmend én een garantie op XXL karpers! 90% van zijn vistijd vist hij gericht op de grootste karpers van de Benelux en in de serie ‘Targets van Thiels’ volgen we Thielsmeister in de jacht op zijn targets…

Thiels & Pilaar hebben samen al véél mooie avonturen mogen meemaken.

De 6 films die we gemaakt hebben met Ian (klik hier voor een overzicht) behoren tot de best bekeken movies van de KWO Community dus het was een logische afspraak dat Ian zou bellen als hij weer een BAK gevangen zou hebben. Dat duurde niet heel lang want in september ving hij ‘Mocca’ van het verbindingskanaal: een hele dikke spiegelkarper waar Thiels al 10 jaar (met fases) achteraan zat… Check de video hier!

Succes!

KWO Redactie


Nog geen KWO Member?! Meld je dan snel aan via de onderstaande button!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl