ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Dit zijn de vijf beste Community updates van de maand maart!

Favoriet Favoriet
Dit zijn de vijf beste Community updates van de maand maart!

Een knallende start van het voorjaar? Check dan snel de tips uit de verschillende Community updates die verschenen in de maand maart! Zo helpt Marc Vervoort je bij het maken van de juiste waterkeuze, zie je een betaalwater challenge tussen ZES gedreven vissers en keren Pilaar en Ossie terug naar “het bakkenwater”. Bekijk de beste updates hieronder!


Klik op de afbeelding om het artikel of de video te openen.

#1: De Betaalwater Challenge – Deel 1 – De Aftrap

Wat zou er gebeuren als je met 3 teams van 2 topvissers zou afreizen naar een Frans betaalwateren complex? En wat… als je dit in JANUARI doet? Dan weet je één ding zeker: dat gaat een mooie video opleveren!

Willem en Kenyon Kwinten vormden 1 van de 3 teams.

Met negatieve coronatesten én werkgeversverklaringen op zak trokken Pilaar & Treffers, Willem & Kenyon en Mike Thille & Jeffrey Viergever ten strijden op het Cretes Lakes complex. Dit Franse domein telt 5 wateren die allemaal hun eigen karakteristieken hebben. Wat de meren gemeen hebben is dat er een zéér goed karperbestand op zit. Check de video hier!


#2: Karpervissen in het voorjaar #1 – Waterkeuze met Marc Vervoort

Het voorjaar staat voor de deur en dat merken we bij onszelf: de motivatie is skyhigh! Dit zal bij jullie niet anders zijn en om de visserij zo succesvol als mogelijk aan te gaan pakken hebben we de ervaren visser Marc Vervoort gevraagd om zijn kennis te delen met de KWO Members! In deze reeks ‘karpervissen in het voorjaar’ gaat hij telkens in op een interessant onderwerp en deelt hij tips & tricks die jou gaan helpen bij het maken van de juiste keuzes. Het eerst deel gaat over waterkeuze. Let’s go!

Niemand minder dan Marc gaat jullie voorzien van een aantal waardevolle tips!

#3: Pilaar & Hofman over aas, Frankrijk, aanpak en riviervisserij – KWO Studio Talk

Na de interessante Studio Talk met Bert Teuben hebben we nu opnieuw een gave editie voor jullie klaarstaan. Dit maal nemen Pilaar & Hofman de studio over en in de XXL video behandelen de boys een breed scala aan onderwerpen!

Wat zijn de favoriete vislanden? Je hoort het in de studio talk!

“Hoe begin je op een nieuw water?”
“Wat voor aas gebruik je in het voorjaar?”
“Wat is belangrijk om in Frankrijk succesvol te zijn?

Dit is slechts een greep uit de vragen die voorbij komen in dit gesprek tussen Mark en Michiel. Het doel was om vooral veel tips & tricks te delen met jullie. Veel kijkplezier met de video in deze update!


#4: Master de maand – Maart – Volg de zon, ondieptes en slim vissen

Yesss KWO’ers, een nieuwe Master de Maand. De overheid heeft helaas het overgrote deel van de corona maatregelen verlengd waaronder ook de zo gehate avondklok (althans, wij denken dat de meeste karpervissers hier stevig van balen). Een goede reden om in deze rubriek wat tips & tricks te delen om overdag snel actie te kunnen forceren! We vroegen onze eigen Michiel Pilaar om er 4 op een rijtje te zetten en die lees je hier!

Een goed begin van het jaar!

#5: Pilaar & Ossie on Tour 2020 #4 – Finale op het Bakkenwater

Na het waanzinnige avontuur in Zwitserland is het tijd voor de grote finale van de najaarstrip van Remy en Michiel. De Transporter wordt over de Alpen gejaagd en Frankrijk ingestuurd, de laatste 3 nachten worden namelijk gevist op bekend terrein…

Klik op de afbeelding om de video te bekijken!

De eerste van de 3 nachtjes wordt gevist op een kleiner, onbekend bergmeertje en daarna zetten de mannen koers naar het ‘Bakkenwater’. In de periode 2010-2012 was dit het thuiswater van Mark en Michiel en jullie kunnen jezelf wel voorstellen dat MP stond te popelen om terug te keren op dit kraakheldere meer!

De laatste 3 nachten worden namelijk gevist op bekend terrein…

Uiteraard zijn er nog talloze andere video’s en artikelen te zien op de KWO Community. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Seriepagina, waar je urenlang je favoriete video’s kunt bingewatchen. Of check de pagina met onderwerpen, waar je alles kunt lezen over je favoriete onderwerp binnen de karpervisserij. Speur topics als ‘Voorjaar’, ‘Chod rig’ of ‘Voeren’ af om jouw kans op een strakke voorjaarsvangst te vergroten!

Succes!

KWO Redactie


Nog geen KWO Member?! Meld je dan snel aan via de onderstaande button!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl