ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Dit zijn de vijf beste Community updates van de maand mei!

Favoriet Favoriet
Dit zijn de vijf beste Community updates van de maand mei!

Ein-de-lijk! De weersverwachtingen voor de komende weken zien er goed uit. De afgelopen dagen hebben we ook al even kunnen genieten van het zomerse weer en wellicht heb je daardoor wel een aantal Community updates gemist. Geen probleem, want hieronder sommen we de vijf beste van mei nog even voor jullie op!


Klik op de afbeelding om het artikel of de video te openen.

#1: Focus op Slovenië #2 – Topsessie op Bled – Willem Kwinten

Na het goed bekeken eerste deel van de roadtrip van Willem & Kenyon Kwinten is het nu tijd voor het vervolg. Vanaf het runwater trekken WK, Kenyon, Remon & Anouk naar het magische meer van Bled. Hier worden diverse stekken aangevoerd en vervolgens slim afgeroomd.

Een Bled veertiger voor Kenyon. #sweetmemories

In deze video deelt Willem zijn aanpak, geeft hij enkele leuke weetjes prijs over Bled en uiteraard komen ook de vangsten voorbij. Mede door het regenachtige weer ging het extreem los en bleven de runs maar komen! Veel kijkplezier!


#2: Zo zorg je voor een geslaagde voercampagne – Vijf tips van Mario Gijbels!

Voeren is een veelbesproken onderwerp binnen de karpervisserij. De één zweert bij het voorvoeren, de ander vist uitsluitend instant. Zodra de paai achter de rug is kunnen we weer iets meer gaan voeren en wat leerzame tips zijn natuurlijk altijd welkom.

Een tip van Mario: denk niet alleen aan jezelf, maar ook aan anderen!

Iemand die graag voert en er de nodige ervaring mee heeft is Mario Gijbels, de man achter de Belgische aasfirma Dream Baits. Afgelopen winter was Mario te gast in een Studio Talk en uit dit gesprek hebben we een artikeltje gefilterd. Mario is immers een geslepen en ervaren visser en in deze update geeft hij jullie vijf tips om meer uit je voercampagne te halen. 


#3: Pilaar & Hofman Challenge #2 – Vang een Franse BAK

In de Pilaar & Hofman Challenge gaan Mark en Michiel een uitdaging te lijf. Tijdens de eerste aflevering op De Karperhoeve was de insteek simpel: strijd TEGEN elkaar en degene met de meeste karpers wint de battle. In deze tweede episode van deze serie hebben de mannen een gezamenlijk doel. Namelijk; vang een BAK in Frankrijk!

Verkassen bleek tijdens deze sessie een sleutel tot succes.

Überhaupt Frankrijk binnen komen was al niet gemakkelijk, maar met een negatieve PCR-test en een werkgeversverklaring lukte het uiteindelijk zonder problemen. Maar zoals altijd in een Pilaar & Hofman movie kwamen die problemen vanzelf op hun pad (letterlijk en figuurlijk dit keer)…


#4: Tijdmachine: Tips van Kevin Diederen om nog accurater te vissen

Wat als er een tijdmachine zou zijn voor ervaren karpervissers… Een machine die hen terugbrengt naar hun jeugd zodat ze hun jongere IK wat tips, tricks en wijsheden kunnen influisteren..? Na de tweede editie van Mark Hofman kun je hier de bijdrage van Kevin Diederen lezen. Hij stapt de tijdmachine in en heeft drie belangrijke tips opgeschreven. Let’s go!

In de tijdmachine komt Kevin erachter dat er verdomd veel is veranderd.

#5: Succesvol karpervissen voor & na de paai – KWO How To

Door het bizar wisselvallige weer is de watertemperatuur op veel wateren nog niet hoog genoeg om de karpers aan te sporen tot het jaarlijkse seksfeestje wat wij (heel braafjes) de paai noemen. We vroegen onze amigo Pieter van de Werfhorst om jullie wat inzichten te geven in hoe je momenteel het beste kunt vissen!

Tijdens de opnames kwam dit pareltje even op bezoek…

In de video deelt Pieter enkele inzichten over het gedrag van karpers voor én na de paai. Waar verblijven ze graag, welk (aas)gedrag vertonen ze en hoe speel je hier als visser efficiënt op in? Je leert het in de video uit deze update!

Succes!

KWO Redactie


Nog geen KWO Member?! Meld je dan snel aan via de onderstaande button!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl