ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Dit zijn de vijf beste Community updates van de maand september!

Favoriet Favoriet
Dit zijn de vijf beste Community updates van de maand september!

RRRosssen in het najaar? Check dan snel de tips uit de de onderstaande Community updates die verschenen in de maand september! Ook gaat de On The Move serie verder met Mike en Martin én is er weer een nieuwe Keep Searching te zien! Iets gemist? Geen paniek, wij hebben de vijf beste updates voor jou op een rijtje gezet!


Klik op de afbeelding om het artikel of de video te openen.

#1: On The Move #12 – Het Cassien van de Balkan – Mike Thille

Ein-de-lijk is het zover: On The Move gaat verder! Ook voor onze amigo Mike Thille was het nagelbijten door de Corona perikelen en alle gesloten landsgrenzen. Tussen november 2019 en afgelopen augustus werd er namelijk niet in het buitenland gevist.

Als jullie de video bekijken wordt snel duidelijk waarom dit water het ‘Cassien van de Balkan’ wordt genoemd.

Jullie snappen wel dat Mike stond te trappelen om weer daadwerkelijk ‘on the move’ te gaan en toen het vorige maand weer zover was gingen ook meteen ALLE REMMEN LOS! Samen met zijn makker Martin Post beleefde Mike een heerlijk avontuur in Italië en daarna in Slovenië. Bekijk de video hier!


#2: Meer dan 10x zoveel vis op je stek – De Voercampagne – Ed Cremers

Theorie toepassen op de praktijk: dat is wat Ed Cremers ons gaat laten zien in dit artikel! Door een aantal slimme berekeningen kun je de perfecte voerbalans opmaken en daarmee tot wel 15 (!) keer zoveel vis op je stek krijgen. Lees het artikel dus snel én wellicht dat je deze tips nog kan toepassen op jouw najaarsvisserij.

We fantaseren er allemaal wel eens over, dat veelvuldige karpers naar onze stek trekken, aangetrokken door onze fantastische lokbollen.

#3: KWO How To – Succesvol vissen bij obstakels – Tips & tricks van Thijs Last

Aanbeten krijgen bij obstakels is iets wat iedere visser wel lukt. De karpers daadwerkelijk ongeschonden in het schepnet krijgen is vaak een heel ander verhaal. Een goede reden om Thijs Last eens te vragen wat de do’s & don’ts zijn tijdens het karpervissen bij (of tegen) obstakels.

Wil jij net als Thijs meer aanbeten krijg bij obstakels en deze beten ook verzilveren? Bekijk dan de video!

Stap voor stap legt Thijs uit hoe hij zijn obstakelvisserij aanpakt. Van haakkeuze tot positie van de hengel en van gevlochten lijnen tot je stek aan de praat houden: het komt allemaal voorbij. Wil jij meer aanbeten krijgen bij obstakels en deze beten ook verzilveren? Check dan de video!

#4: Master de maand – September – De R in de maand: RRRRossen

Bij veel karpervissers begint het te kriebelen zodra de R in de maand verschijnt. September is daarom voor velen een favoriete maand om erop uit te trekken voor het (eerste) najaarsoffensief. In dit artikel lezen jullie hoe je extra succes kunt hebben in de start van de herfst.

Extra succes in het najaar? Klik dan op de afbeelding!

#4: Keep Searching II – Part 8 – Mark Hofman – Terug naar het Wierwater

In de vorige Keep Searching zagen jullie hoe er een droom voor Mark in vervulling ging: het vangen van een karper op een immense binnenzee. Met een positieve vibe trokken Mark en Danielle dan ook door naar de volgende uitdaging: een nieuw bezoek aan het Wierwater…

Levert het deze keer ook een aantal vissen op? Dat zie je in de video!

In april beviste MH het Wierwater ook al eens en dat leverde onder andere 2 vijftigers én een zestiger. Inmiddels zijn de vissen afgepaaid en staat er nóg meer wier. Ook blijken de vissen veel in de bovenste waterlagen te liggen… Kortom, het zal weer strijden voor een visje worden! Bekijk de video hier!

Deze mega klapper wist MH in april uit het Wierwater te peuteren.

Uiteraard zijn er nog talloze andere video’s en artikelen te zien op de KWO Community. Kijk bijvoorbeeld eens naar de nieuwe Seriepagina, waar je urenlang je favoriete video’s kunt bingewatchen. Of check de pagina met onderwerpen, waar je alles kunt lezen over je favoriete onderwerp binnen de karpervisserij!

Enjoy!

KWO Redactie


Nog geen KWO Member?! Meld je dan snel aan via de onderstaande button!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl