Download nu de GRATIS Carp Zwolle App

Favoriet Favoriet
Download nu de GRATIS Carp Zwolle App

Over slechts enkele weken is het weer tijd voor hét karperfestijn van het jaar: Carp Zwolle 2019! Naast de updates op KWO over de beurs, is er een andere makkelijke manier om het laatste nieuws, de meest toffe producten en winacties, de plattegrond en de route naar dit spektakel te verkrijgen! Wist jij namelijk dat er een GRATIS Carp Zwolle App bestaat? Hieronder lees je meer over deze unieke beurs en de officiële app!

Uiteraard is ook KWO weer van de partij!

Klik op IOS (Apple) en Android om de app gratis te downloaden.


Carp Zwolle 2019: Hoe en wat?

Op 1, 2 en 3 februari openen de deuren van de IJsselhallen zich voor drie dagen lang karpergeweld. Verdeeld over 20.000 vierkante meter vind je meer dan 140 verschillende stands. Stands van zowel de grootste als de kleinste merken. Op deze stands kun je jezelf laten adviseren door professionele karpervissers en kun je je verlekkeren aan al de nieuwste producten uit ‘karperland’. Natuurlijk worden er ook dit jaar weer meerdere lezingen verzorgd en kun je profiteren van de vele aanbiedingen die te vinden zijn op de beursvloer. Zoals altijd is er ook dit jaar weer meer dan genoeg te doen voor jong en oud.

Op diverse stands krijg je de beste tips & tricks!

Carp Zwolle bestaat 25 jaar!

Vanwege het 25 jarig bestaan van CARP ZWOLLE zullen alle zeilen bijzetten om er een spetterend feest van te maken. Denk aan verschillende activiteiten, scherpe aanbiedingen en leuke acties. Het moet een feestje worden dat je niet snel zult vergeten. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent en bestel alvast je kaarten online. Niet alleen betaal je dan minder voor je entree, maar je profiteert ook van de vele voordelen van een e-ticket, klik hierrr om jouw toegangsbewijs te scoren.


De GRATIS Carp Zwolle App

Uit het stukje hierboven blijkt dat het op 1, 2 en 3 februari een spektakel van jewelste gaat worden! Alle benodigde informatie over deze beurs is terug te vinden in de Carp Zwolle App die beschikbaar is voor zowel IOS (Apple) als Android. De app heeft een handig basismenu met veel opties waar je eenvoudig doorheen kunt scrollen.

De App word je dit jaar aangeboden door…

…KWO en The Carp Specialist!

" The Carp Specialist geeft ook nog eens 3 reizen weg onder alle bezoekers! "


Download hem nu!

Waar wacht je nog op? Met een paar klikken heb jij ook de Carp Zwolle App ook op je smartphone staan! Klik op de buttons hieronder en download de App voor je device.

Apple

Android

Download de App voor jouw mobiel door op een van de bovenstaande knoppen te klikken!


Check de plattegrond

Wil jij de hele beursvloer leren kennen als je broekzak? Wil je precies weten waar jouw favoriete merken hun kamp hebben opgeslagen? Bekijk het nu op de plattegrond van CARP ZWOLLE 2019!

Klik op de afbeelding om hem te vergroten!

Op het gehele beursoppervlak van de IJsselhallen (maar liefst 20.000 m²) tref je tijdens deze dagen niets anders aan dan ALLES over karpervissen. Zowel beginners als (ver)gevorderden in deze sport kunnen hier kennismaken met de nieuwste technieken, het hipste gadgets en het beste materiaal. CARP ZWOLLE is dan ook de grootste karperbeurs van Europa en vindt plaats op 1, 2 en 3 februari 2019 in de IJsselhallen te Zwolle.

KOOP HIER JE CARP ZWOLLE TICKET


Op de website van Carp Zwolle check je alle info over de beurs. Volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl