ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Dreambaits lanceert Choquita boilie – Michiel Pilaar op bezoek in België

Onlangs lanceerde de mannen van Dreambaits hun nieuwe boilie: de Choquita. Reden genoeg voor Michiel Pilaar om een bezoekje te brengen aan de fabriek in België om daar Mario Gijbels de hemd van het lijf te vragen over dit nieuwe aasje!


Video

Bekijk de video hieronder:


Over de Choquita boilie

Dream Baits vertelt: Eind oktober lanceerde wij de nieuwe Choquita range. Een apart fruitig, romig en zoet aas met een zwarte kleur dat direct energie levert met een unieke enzymen mengeling voor de wintermaanden. Verder bevat de boilie D-Cell+ en een vitaminen/mineralen premix.

De nieuwe, zwarte Choquita’s van Dream Baits!

De Ready Mades zullen verkrijgbaar zijn in 12mm, 15mm, 20mm en 25mm. Naast de pop-ups en spray die al beschikbaar waren, zal er nu ook een Amino dip, wafters en bag/stickmix aan het gamma worden toegevoegd.

Binnen de Choquita smaak is een brede range aan producten te verkrijgen.

De eerste resultaten van de Choquita druppelen inmiddels al binnen. Zo wist Thijs Last er onlangs al een fraaie spiegel mee te vangen op de Koperen Plas en kreeg Niek Schriever een MEGA spiegel op bezoek dankzij de Choquita!

Thijs met een fraaie spiegel die de Choquita niet kon weerstaan.
Kogelrond en enorm sterk: zo omschrijft Niek deze serieuze spiegel die hem een bezoekje bracht!

Kortom: de Choquita boilie valt goed in de smaak. Door de donkere kleur kan hij op drukbeviste wateren ook nog eens een dressuurdoorbrekende werking hebben. Probeer het zelf maar eens!

Vang ze!

Team Dreambaits


BONUS: Pilaar vist met Mario Gijbels

Uiteraard kon Pilaar het niet laten om tijdens zijn bezoek aan de fabriek ook een nachtje met Mario te vissen. Het resultaat van de 24 uur met video bekijk je hieronder:


Meer info over onze Choquita vind je op de Dreambaits website. Volg daarnaast ook de Facebook– en Instagrampagina om op de hoogte te blijven van de laatste (product)nieuwtjes en vette vangsten!

Bekijk ook