Word KWO member

Dreams – Solo in France Part 2 – Bas van der Werff

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 14 MIN
Kanalen: Frankrijk, Video

Zoals jullie in het eerste deel van ‘Solo in France’ hebben kunnen zien is Bas van der Werff dit voorjaar op een missie! Hij wil namelijk enkele BAKKEN vangen van openbare Franse wateren en dan bij voorkeur NIET de bekende ‘big fish lakes’ die helemaal ramvol Nederlandse goudzoekers zitten. Dit doel brengt Bas langs een tiental wateren en in het tweede deel van zijn voorjaarsavontuur gaat hij opnieuw in z’n uppie het Franse land in…


Bas vertelt: Daar ben ik weer! Onderaan de update kun je mijn tweede video terugvinden en deze is geschoten in het begin van april. Wederom kroop ik moederziel alleen mijn auto in om richting het zuiden van Frankrijk te knallen. Aan de planning kon het niet liggen want die klopte van top tot teen, althans in theorie… 😉

Plannen waar mogelijk

Zonder planning ligt het gevaar op de loer van eindeloos rondrijden zonder ergens serieuze stappen te ondernemen. Daarom ga ik altijd zo goed voorbereid als mogelijk op pad. Vooraf houd ik mezelf bezig met mijn doel (een mooie vis vangen op een bruut water) waarna ik probeer uit te vogelen welke wateren binnen dit kader vallen. Klinkt mooi toch? Helaas blijkt het in praktijk altijd anders te lopen, bijvoorbeeld door andere vissers op de stek, verandering van regelgeving of onvoldoende informatie. Maar ach, dat maakt het allemaal tot een avontuur!

Voorafgaand aan iedere trip maakt Bas een lijst met potentiële wateren. Het liefst in een zo fraai mogelijke omgeving!

Avontuur

Het avontuur aangaan is mijn drijfveer om te vissen op openbare Franse wateren.  Ik zou voor meren kunnen kiezen waar al veel over bekend is, bijvoorbeeld de Alpen wateren waar P&H veel gevist hebben of de bekende stuwmeren verspreid door heel Frankrijk. Toch probeer ik liever nieuwe wateren uit. Meren of kanalen waar ik weinig tot geen informatie over kan vinden. Hoe minder info, hoe beter! Maar… dan moet je dus ook rekening houden met blanken of weggestuurd worden. Echter, dit heb ik geaccepteerd en zie dit als een gegeven dat bij dit type visserij hoort!

Vis op de mat is niet vanzelfsprekend als je aan het pionieren slaat in Frankrijk!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook