Word KWO member

Dreams – Solo in France – Bas van der Werff

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 18 MIN

In deze update neemt Bas van der Werff ons mee in zijn lang gekoesterde droom: Een solo avontuur beleven in Frankrijk! Dit voorjaar trekt Bas er maar liefst drie keer in drie maanden op uit om zoveel mogelijk Franse beren te vangen. Op pad gaan in het buitenland brengt de nodige uitdagingen met zich mee, je bent immers volledig op jezelf aangewezen! We laten Bas aan het woord over zijn ervaringen en onderaan de update check je zijn eerste video!


Bas aan het woord: Waar moet ik beginnen? “Dreams” hoor ik je al zeggen, “lekker origineel ook!”. Maar het is wat het is; een lang gekoesterde droom. Na veel piekeren en dromen heb ik in de winter van 2016/2017 de knoop doorgehakt. Minder denken, meer doen: gewoon GAAN! Dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan, aangezien ik de roosterplanner op mijn werk bijna heb moeten vermoorden. Uiteindelijk is het gelukt: in zowel maart, april als in mei ben ik een week vrij om Frankrijk onveilig te maken.

Eindelijk: een solo tour door Frankrijk!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook