ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Drie favoriete winterproducten uit de Milky Banana range van Team Originals!


In de vorige update van Originals kon je al meer lezen op de Milky Banana winterrange. In deze tweede update belichten de vissers van dit Nederlandse aasmerk drie van hun favoriete winterproducten. Check de update en laat je verrassen door deze verfijnde en smaakvolle producten!

Benieuwd naar de drie favoriete producten van team Originals uit de Milky Banana range? Lees dan snel verder!

#1: Quike Reponse Pellets

Het team van Originals aan het woord: Deze unieke pellet is speciaal door ons ontworpen voor de wintervisserij. Anders dan bijna alle andere pellets op de markt is het oplossend vermogen in koud water extreem hoog. Zelfs bij watertemperaturen tussen de vijf en tien graden lost deze pellet langzaam op. Als je goed kijkt zie je dat de buitenkant al binnen enkele minuten oplost waardoor een super attractief aasje ontstaat.

Eenmaal opgelost, ontstaat er een super attractief aasje!

Tijdens de productie is de Quick Reponse pellet volgepompt met allerlei smaakstoffen en amino’s en daarmee behoort deze pellet tot de meest attractieve aasjes op de markt! Gecombineerd met een pop-upje in en PVA-zakje heb je een killer van een winterpresentatie!

Met speciaal en attractief winteraas maak je het verschil!

#2: High Concentrated Amino Trigger

Met attractief haakaas ben je in de winter bijna altijd in het voordeel. Liquids zijn hiervoor de oplossing, maar zorg er wel voor dat je de juiste liquids gebruikt. Deze High Concentrated is ontworpen door niemand minder dan de Belgische aasgoeroe Luc Pluckers. Naast allerlei en lokstoffen bevat de Milky Banana H.C. Trigger en groot deel Milky Banana. Volgens Luc één van de beste producten op de markt.

Maak jouw winteraasje nog attractiever met het geheim van Belg 😉

Wat er precies in zit houdt deze eigenzinnige Belg geheim, maar we weten wel dat dit product z’n oorsprong kent in de veevoerindustrie en dat is meestal een heel goed teken!

#3: 12 millimeter boilies

Uniek in de range zijn de 12 millimeter Milky Banana Boilies. Deze kleine zoete snoepjes zitten werkelijk ramvol attractieve amino’s die door het kleine formaat ook nog eens snel uitlekken.

De Milky Banana boilies is opgebouwd uit veel grove birdfoods…
… waardoor een goede vertering is gegarandeerd!

De Milky Banana Range is gebaseerd op grove birdfoods die zorgen voor een gemakkelijke vertering, bevatten daarnaast een flinke hoeveelheid Milky Banana. Ben je in de winter in het voordeel met klein aas? Onze vissers vinden van wel. Vooral op wateren met weinig brasem kun je hiermee het verschil maken! Een mix van 12 & 15 millimeter geniet de voorkeur!

Vis met mate(n) 😉

Succes deze winter!

Team Originals


Je shopt de producten van Originals bij De Tacklebox in Beilen en online via de webshop.

Bekijk ook