ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Drie nieuwe Solar producten die je gezien moet hebben!

Favoriet Favoriet
Drie nieuwe Solar producten die je gezien moet hebben!

Dat Solar Tackle bekend staat om kwaliteit, dat weten we allemaal. Kort geleden heeft het merk weer een flink aantal nieuwe items op de markt gebracht en in onderstaand artikel presenteren wij jullie drie van deze producten die écht de moeite waard zijn om te bekijken!


In dit artikel laten we jullie enkele nieuwe producten van Solar Tackle zien. De vorige weken waren er meerdere nieuwigheden van dit degelijke merk te zien. Zo was er onder andere de fieldtest van Ronnie Spaans die ook zeker de moeite was om eens te bekijken. We sommen de nieuwtjes hieronder even op voor jullie!

Bekijk hieronder drie items die je niet mag missen!

Solar Gas Canister Case

Bijna iedereen gebruikt wel eens een gasfles voor (langere) vissessies. Voor de echte ‘tackle-tarts’ onder ons zijn hier beschermhoezen voor gemaakt. Als het buiten onder nul gaat zal het butaangas dus niet langer verdampen, waardoor je gasstelletje niet goed meer werkt. Door deze beschermhoezen, die er bovendien zeer strak uitzien, blijven ze warmer en beschermd!

Dankzij deze hoes is je gasbus extra goed beschermd!

Deze hoezen zijn gemaakt voor de populaire C100 bussen. Onderaan zijn ze voorzien van een stevige rits zodat hij er niet zomaar uit kan schieten. Verder zijn ze voorzien van een elastische rek om je bestek of aansteker in te schuiven, lekker compact! Voor de nog grotere ‘tackle-tarts’: ze zijn te verkrijgen in twee verschillende kleuren 😉

De Gas Canister Case is verkrijgbaar in twee kleuren.

Solar P1 Adjustable Backrests

Over dit artikel zijn we ook weer razend enthousiast! Je kent het wel, je neemt je gloednieuwe hengels met kurken achterkant mee naar de waterkant voor je eerste sessie… Blijkt dat je achtersteuntjes te smal zijn voor je nieuwe parels. Vet balen, dan moet je ze op de grond zetten en dat wil je niet. Solar heeft speciaal daarvoor adjustable backrests op de markt gebracht. Elke hengel past op deze steunen, omdat je ze zelf kan aanpassen! In onderstaande video kan je een preview zien van deze achtersteunen.

Elke hengel past in deze verstelbare achtersteunen.

Ze zijn te verkrijgen in twee maten. Een mini -en een standaard uitvoering. Eenvoudig in te stellen met een inbussleutel aan de onderzijde. Kortom: een zeer relaxt product om te gebruiken!

Overwrap Spider bivvy

De Spider Bivvy was meteen na de lancering een groot succes. Deze bivvy is perfect te gebruiken in de komende maanden! De tent is snel op te zetten en dankzij het Permaventsysteem geniet je continu van frisse lucht. Op de warmere dagen kun je bovendien het muggengaas paneel inritsen, dat is voorzien van een magneetstrip aan de voorzijde. Bij een aanbeet kun je dus gelijk je tent uit sprinten! Check hieronder de video voor meer info over de bivvy.

Deze KWO-Cribs moet je gezien hebben! 😉

Op veler verzoek hebben de Solar mannen nu een overwrap gemaakt voor de Spider bivvy. De wrap is vervaardigd uit Solartexx materiaal en extra verstevigd op de kwetsbare punten. De deur is voorzien van muggengaas en dicht materiaal en daarnaast biedt de wrap extra ruimte onder de luifel. Wanneer je bij gebruik van de wrap de front van de Spider oprolt kun je zelfs twee bedden kwijt!

Lichtgewicht en snel op te stellen, zéér handig!

Aan de achterzijde van de wrap bevindt zich een oprolbaar raam, waarmee je het PermaVent Systeem van de Spider intact houdt voor optimale luchtdoorstroom. Hij wordt geleverd met een set heavy-duty haringen in een ruime opbergtas. Een must-have voor de Spider bivvy eigenaren!

Veel plezier met de nieuwe producten!

Team Solar Tackle


Breng zeker een bezoekje aan onze website. Volg ons op Instagram voor de allerlaatste nieuwtjes en nog veel meer!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl