ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Drie redenen waarom het KWO logboek jou meer vissen op kan leveren

Favoriet Favoriet
Drie redenen waarom het KWO logboek jou meer vissen op kan leveren

Houd jij jouw vangsten nog bij op papier, in je notities of misschien wel in een Excel sheetje? Dat hoeft niet langer meer! In het KWO logboek voeg jij namelijk gemakkelijk jouw vangsten toe en kun je ze op elk gewenst moment inkijken. Waarom ook jij gebruik moet maken van het KWO logboek lees je in deze update!

De App meteen downloaden? Klik dan hieronder!


#1 Bekijk eenvoudig welk aas, rig of stek het beste presteert

In het KWO logboek voeg je bij iedere vangst jouw informatie toe. Vervolgens vertaald het KWO logboek dit naar ‘statistieken’, waardoor jij in een handomdraai kan zien welk aas, welke rig of welke stek het beste resultaat oplevert. In de toekomst kun je hiermee eenvoudig zien welk aas bij welke stek past en daarmee jouw vangsten maximaliseren!

Op deze manier zie je op een snelle manier welk aas het beste werkt op jouw viswater!

#2 Vind gemakkelijk stekken terug via de interactieve kaart

Via de interactieve kaart die is ingebouwd in het KWO logboek vind je gemakkelijk al jouw stekken terug. Scheur jij het hele land door op zoek naar karpers, dan zou het KWO logboek wel eens dé oplossing voor jou kunnen zijn! Ook wanneer je na enige tijd weer terugkomt op een eerder bevist water zit je dankzij de kaart meteen weer op de beste hotspots te vissen 🔥

Via de interactieve kaart vind je gemakkelijk de locatie van al jouw vangsten terug!

Ook voor de openbare visserij in het buitenland is deze functie enorm handig. Je slaat namelijk gemakkelijk jouw vangsten op over heel de wereld. Stel je bijvoorbeeld maar eens voor dat je al vier jaar op allerlei plekken in Frankrijk hebt gevist en van plan bent dit najaar weer te gaan. Hoe makkelijk zou het dan zijn dat je via de interactieve kaart precies kan zien waar je al eens eerder hebt gevist en hoe de vangsten waren? Als je het ons vraag is die informatie in ieder geval #GOUD waard!

Ook voor Michiel Pilaar bleek de informatie uit eerdere sessies super handig!

#3 Weersomstandigheden worden automatisch toegevoegd

Wist je dat het weer automatisch wordt opgeslagen in het KWO logboek? Bij iedere vangst pakt het KWO logboek er namelijk alle weergegevens bij ten tijde van jouw vangst. Zo zie je onder andere wat de temperatuur, de luchtdruk, stand van de maan, windrichting en windkracht was op het moment dat jij die ene karper ving. Heb je na verloop van tijd een hele hoop karpers gevangen, dan kun je dus precies zien welke weersomstandigheden per water het meest interessant zijn!

Het weer kan soms de cruciale factor zijn tussen blanken of vangen!

Bonusss

Zie het volgende maar als een extra tip vanuit ons! 😉 Je kunt namelijk al jouw vangsten uit het verleden nog gemakkelijk toevoegen! Dus heb jij altijd op een andere manier jouw vangsten bijgehouden? Zorg dan dat je ze snel in het KWO logboek zet, zodat je ook deze gegevens nog kan analyseren! Hoe relaxt is dat?!

Mark Hofman in zijn jongere jaren. Ook dit soort vangsten voeg je nog gemakkelijk toe in het KWO logboek!

Middels het KWO logboek ga jij dus zeker meer vis vangen! Succes met het toevoegen van jouw vangsten.

De App meteen downloaden? Klik dan hieronder!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl