ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Drie redenen waarom jij de KWO Podcast moet beluisteren!

Zet onze eigen JB en een (bekende) visser aan tafel, zet er een microfoon bij en je hebt een super interessant interview; de KWO Podcast! Voor wie ze nog niet kent komen hieronder drie redenen waarom jij ze moet beluisteren. Let’s go!


Wat is de KWO Podcast?

Een podcast is over komen waaien uit Amerika. Je zet twee mensen bij elkaar, ze gaan kletsen en de audio wordt opgenomen (dus geen beeld). Onze eigen JB is de ‘interviewer’ en haalt zoveel mogelijk interessante informatie uit de visser (spreker) om een zo vermakelijk mogelijke podcast te krijgen! Het doel is om jou als luisteraar te inspireren, vermaken en trips en tricks te geven om een betere visser te worden. Er wordt gesproken over de levensverhalen van de vissers, maar ook visverhalen, tips & tricks en allerlei zaken in het karpervissen. Op dit moment hebben we zo’n 28 Podcasts met verschillende vissers, beluister ze hier!

1. Ideaal om te beluisteren tijdens het vissen, autorijden en andere bezigheden

Of je nou aan de waterkant zit, in de auto of op de fiets: de KWO Podcast kan je altijd beluisteren! Hoe je ze kunt beluisteren vind je hier. Veel vissers hebben aan de waterkant hun radio aanstaan om zo de stilte te voorkomen, maar in plaats van die radio kun jij ook de KWO Podcast beluisteren. Wie weet kun je er zelfs wat tips en tricks uit halen! Uiteraard kun je vooral genieten van de vermakelijke verhalen en bijzondere anekdotes. Dit geldt ook wanneer je in de auto zit: maak jouw autorit nu nóg leuker!

Maak jouw autorit nu nóg leuker!

Sport jij veel? Luister dan ook naar de KWO Podcast, zo blijf je fit en ben je ook nog eens met je hobby bezig! Eigenlijk is het nu al wel duidelijk: de KWO Podcast kun je bijna altijd beluisteren 😉

Maak jouw autorit nu nóg leuker en beluister de KWO Podcast!

2. Interessante gesprekken met bekende vissers

Onze eigen JB spreekt met veel bekende vissers. Denk bijvoorbeeld aan Kevin Diederen, Arjan Braad, Pieter van de Werfhorst, Mike Thille, Roelof Schut en nog veel meer! Ook is er een Podcast te vinden van onze eigen MP en MH. Deze bekende vissers hebben natuurlijk veel interessante visverhalen, maar ook leuke levensverhalen. Jos spreekt met hun over verschillende onderwerpen en probeert zoveel mogelijk informatie uit een visser te halen.

Pak vissers en onderwerpen eruit waar jij interesse in hebt en waar je wellicht tips en tricks uit kan halen.

Talloze interessante vissers zijn al door JB geïnterviewd!

Met Joachim Stelma werd er voornamelijk gesproken over het riviervissen, waar met Ricardo Koster weer werd gesproken over het wintervissen en met René Treffers over zijn bizarre drive om overal maximaal te gaan voor grote vis. Voor iedereen zit er wel een interessante Podcast tussen! Er zijn er al 28 op dit moment, dus probeer het eens uit! Pak vissers en onderwerpen eruit waar jij interesse in hebt en waar je wellicht tips en tricks uit kan halen, maar probeer ook vooral om uit die comfortzone te stappen en luister ook naar vissers en onderwerpen die je misschien (op het eerste oog) minder aanspreken. Wie weet zijn ze leuker dan je denkt!

3. Boordevol tips en inspiratie

In de KWO Podcast wordt er met vissers gesproken over verschillende onderwerpen die per visser zullen verschillen. Elke visser heeft zijn eigen kwaliteiten in verschillende soorten visserij. Omdat de onderwerpen erg variëren zit er voor iedereen wel iets interessants tussen. Ben jij een fanatieke oppervlaktevisser? Dan haal je wellicht uit de Podcast met Jordy van het Hof veel trips en inspiratie. Ben jij benieuwd hoe het is om te werken in de hengelsport? Dan is de Podcast met Robin Bulters, Luuk Zomerhuis, Arjan Braad en/of Kevin Diederen inspirerend voor jou!

Er zijn zoveel interessante podcasts opgenomen dat er ook voor jou iets tussen zit!

Beluister daarom zoveel mogelijk Podcasts. Een slechtere visser zul je er niet van worden, integendeel zelfs, je wordt er alleen maar beter van! Het kan ook niet anders dat wanneer je een Podcast beluisterd hebt je zin krijgt om naar de waterkant te gaan… Misschien ga je nu juist andere technieken en tactieken gebruiken, of ga je vissen op wateren waar je eerder niet op viste!

Bas Baks vertelt in zijn KWO Podcast over Instagram, werken in de horeca en extreem veel vissen.

De KWO Podcast kun jij beluisteren op vijf verschillende manieren:

  1. Op je Apple Device (muziek applicatie)
  2. Pocketcast voor Android
  3. KWO website en Youtube kanaal
  4. Soundcloud
  5. Spotify

Lees ook het artikel: “Zo beluister je de KWO Podcasts“.

Veel luisterplezier!

KWO Redactie


Als je feedback hebt op de KWO Podcast horen wij dat graag! Wil je andere vragen horen, onderwerpen bespreken of heb je tips voor vissers die we moeten spreken? Mail JB dan op jos@karperwereld.nl!

Bekijk ook