ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Drie topproducten van Carp ‘R’ Us die je niet mag missen!

Favoriet Favoriet
Drie topproducten van Carp ‘R’ Us die je niet mag missen!

In deze update stellen we jullie enkele topproducten van het Tsjechische Carp ‘R’ Us voor. Met deze interessante, niet-alledaagse producten kun jij je visserij zeker verbeteren! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!


Team Carp ‘R’ Us aan het woord: Jullie hebben vast wel eens gehoord van ons Tsjechische merk. In talloze Europese landen liggen onze producten in de winkels. Zo scoor je onze items in Frankrijk, Duitsland, Polen, SloveniĆ«, Hongarije en Oostenrijk. We brengen producten op de markt die kwalitatief hoog aangeschreven staan. Wij stellen jullie graag enkele paradepaardjes voor!

Mouthsnaggers

Dit product is iets dat niet weg te denken is in de hedendaagse viswereld. Krimpkous is verleden tijd en het is gedaan met ’s nachts je krimpkous nog proberen netjes te stomen. Deze kant-en-klare snaggers zorgen ervoor dat je haak perfect indraait bij iedere aasopname!

Deze rig draait sowieso lekker in.

Met de Mouthsnaggers kun je bijzonder snel en effectief vissen. Buiten het feit dat ze in meerdere kleuren te verkrijgen zijn, zijn ze ook nog eens in een short-variant te krijgen!

Meerdere kleuren is altijd mooi. Hiermee kan je inspelen op bodemtypes of andere omstandigheden!

Kortom, een product die het bekijken meer dan waard is. Lekker makkelijk om voor je geplande sessie enkele strakke rigs te knopen!

Sky Sword

Met zijn 61 gram is dit de lichtste voerbuis op de markt! Ideaal om een grote voercampagne op te starten. Makkelijk te vervoeren in de stevige, bijgeleverde draagtas. Hierdoor kan hij niet zomaar beschadigd worden onderweg.

De lichtste voerbuis op de markt!

Benieuwd naar de werppijp in detail? Check dan de onderstaande productvideo:

Ideaal om jouw voercampagne mee te starten. Hierdoor kun je je armen enkel maar verzuren door maximaal te drillen! šŸ˜‰

Ready Rigs

In de hedendaagse visserij komt compact vissen steeds meer aan bod. Complete tackletassen vol zooi die je eigenlijk niet nodig hebt… Iedereen kent het! Carp ‘R’ Us heeft een groot assortiment aan klaargemaakte rigs voor jullie. Denk aan fluorocarbon-rigs, blowback-rigs, combi-rigs en ronnie-rigs.

Een ware killer, de befaamde ronnie-rig.

Hiermee kun je (te) volle tackleboxen vermijden. Geen gedoe met je rigringetjes uit de verpakking te frommelen om hem vervolgens op de grond te laten vallen en nooit meer terug te vinden. Hier hangen ze gewoon al klaar aan je onderlijn!

Geen gedoe meer om dit allemaal in een tackletas te moeten stoppen.

Buiten het compacte voordeel, is het ook gewoon bijzonder efficiƫnt. Als je een aanbeet hebt gekregen en je vis ligt in het net, kan het lonen om die even te laten rusten. Terwijl de vis rust kan jij even je op voorhand beaasde kant en klare rig terug op scherp leggen. Dit zorgt ervoor dat je de overgebleven vissen ook nog kunt verleiden tot een aanbeet!

Het zal niet de eerste keer zijn dat je DIRECT na een aanbeet een tweede kan verwachten. Kant-en-klare rigs zijn ideaal om snel weer te vissen!

In onderstaande video wordt het hele assortiment van Carp ‘R’ Us nog eens uitgelegd. Zeker de moeite waard om even te checken wat ze nog allemaal in petto hebben voor jullie!

Succes met deze producten aan de waterkant!


Om geen enkele brute vangst te missen kan je ze volgen op hun Facebookpagina. Op hun website kan je al hun nieuwtjes tevoorschijn zien komen!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl