ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Drillathon in de Alpen met Nash – Beer Keunen en Marco Tetteroo

Favoriet Favoriet
Drillathon in de Alpen met Nash – Beer Keunen en Marco Tetteroo

In het voorjaar van 2019 trokken Beer Keunen en Nash cameraman Marco Tetteroo naar het zuiden van Frankrijk. Al snel werd duidelijk dat het geen eenvoudige sessie zou worden vanwege de lage watertemperaturen. Zou het lukken om de trip succesvol af te ronden?

Als de omstandigheden niet meewerken is de sessie nog zeker niet verloren!

De Nash mannen aan het woord: In het voorjaar van 2019 hadden we een tiendaagse trip gepland, vol met verschillende wateren in Zuid-Frankrijk. Eenmaal aangekomen op het eerste water bleek het niet makkelijk te worden vanwege het koude water. We lieten ons echter niet uit het veld slaan en al snel werd er een klein succesje geboekt!

Al snel werd er succes geboekt!

Alpen

Na vier nachten vonden we het wel welletjes en besloten we om richting de Alpen te gaan, aangezien de watertemperatuur daar waarschijnlijk hoger zou liggen. Het feit dat de wateren die we voor ogen hadden ondieper zijn draagt daar natuurlijk aan bij!

Ondiepe wateren zijn perfect om in het voorjaar te bevissen.

Al snel bleek dit de juiste keuze te zijn. Met een goede aanpak en tactiek ging het werkelijk helemaal los en werden ook een aantal dikke bakken gevangen!

Al snel ging het los!
Er werden fantastische vissen gevangen…

Al met al was het weer een onwijs gaaf avontuur, die resulteert in een toffe video met de nodige dikke karpers, vriendschap en humor. Bekijk ‘m hieronder!

Al met al hebben de Nash mannen een hele gave video in elkaar gezet!

Op naar de volgende trip!

Marco Tetteroo en Beer Keunen

Diverse grote vissen deden de sessie slagen. Op naar de volgende!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl