ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Drone visserij #2 – Mike Thille & Remco Bouwman over drones, regelgeving, drone fotografie en meer!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 16 MIN
Kanalen: How-to, Video

Twee weken geleden hebben jullie in het eerste deel van dit tweeluik kunnen zien waarom Bas en Mike zo verslaafd zijn aan hun drone. Misschien is het wel hun belangrijkste wapen als ze op heldere wateren vissen! Immers: als je weet waar de vissen zich ophouden is het al stukken gemakkelijker om ze ook daadwerkelijk te vangen!

Als er iemand weet hoe je met een drone gave foto’s moet maken, dan is het Remco Bouwman wel!

Naast de vissen opsporen kun je een drone ook gebruiken voor het vinden van toegangswegen, het speuren naar stekken, oevers in kaart brengen en soms zelfs checken of je voer is opgegeten. Ook het maken van bazenfoto’s kan prima met een drone, al zijn er wel regeltjes waar je jezelf aan moet houden.

Een mooie nachtfoto van Remco Bouwman!

Dit keer neemt Remco Bouwman plaats naast Mike. Remco is de man achter Navigator Baitboats en is helemaal verslingerd aan drone fotografie! Kortom, er is nog genoeg om over te praten en dat doen Remco en Mike in dit tweede en laatste drone videootje. Veel kijkplezier!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1