ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Meer KWO Stories

Drones, tactieken en meer – KWO Stories met Willem Kwinten

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 15 MIN

Willem Kwinten, een naam die vaak voorbij komt en dat is niet voor niets! Dit keer zit Willem zelf voor de camera en deelt een wel heel uiteenlopende KWO Stories met jullie. De ontwikkeling in zijn visserij komt aan bod ondersteunt met prachtige drone beelden. Tot slot deelt hij 2 top tips om gericht op de grotere/moeilijke karpers van een water te vissen. 

Nederlandse nostalgie.

Een van mijn favoriete vangsten uit 2018.

Willem aan het woord: Mijn visserij neemt ieder jaar weer ander vormen aan en de ontwikkelingen schieten van links naar rechts. Ik ben niet iemand die zijn nachtjes uitzit aan steeds hetzelfde water, nee ik ben steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. Al deze verschillende situaties waar ik in terecht kom brengen leerpunten met zich mee en daarvan komen er een aantal aan bod in deze KWO Stories.

Willem neemt ons mee in een inspirerende verhaallijn door zijn vissersleven.

Het verhaal achter deze vis wordt door WK onthuld in deze video!

Een van mijn meesterwerken

Ik mag graag video’s maken, zowel binnen als buiten de hengelsport, maar wat ik het allerliefst doe is passie vastleggen. In deze video ga ik terug in de tijd en evalueer ik mijn visserij samen met jullie. Ik hoop dat jullie ervan kunnen genieten en iets hebben aan de tips die voorbij komen.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1