ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

€10.000 WINACTIE + €5.000 aan karperuitzettingen – KWO FOR THE FUTURE 2020

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Artikelen

Natuurlijk draait de KWO Community vooral om gave video’s en artikelen. Toch willen we meer doen en daarom lanceren we de FOR THE FUTURE actie. We gaan hierin €5.000 weggeven aan karperuitzetprojecten en daar bovenop verloten we voor €10.000 aan prijzen onder KWO Members. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder en check deze video:


Het ‘For The Future’ project

Met dit project willen we als Community de visstand in Nederland en België ondersteunen. Daarom hebben we €5.000,- klaarliggen om gereguleerde en openbare karper uitzettingen te supporten. De basis van het FTF project zal financiële steun zijn. Echter; bij twee van de projecten komen we ook zelf de handen uit de mouwen steken en helpen met het vastleggen en daadwerkelijk uitzetten van de karpers. Het budget is inmiddels verdeeld. Naar welke uitzetprojecten het geld gaat lees je verderop in dit artikel.

Dit willen we meer zien: blije vissers met prachtige jonge karpertjes. De toekomst van het karpervissen moet immers gewaarborgd worden middels het regelmatig uitzetten van vis. Foto: Kevin Diederen.

En natuurlijk een MEGA WINACTIE

Naast de uitzettingen van spiegel- én schubkarpers hebben we voor deze actie ook een MEGA DIKKE PRIJZENPOT gevuld met karpermateriaal voor KWO members. In totaal staat er weer voor ruim €10.000,- klaar aan tenten, hengels, molens, dieptemeters, een vette barrow, beetmelders, de wel bekende KWO Voerboot en meer. Op donderdag 29 oktober om 19:00 uur gaan we live op de KWO Facebookpagina tientallen KWO Members blij maken met deze vette prijzen.

Blanken tot je er een baard van krijgt? Met de €5.000 support willen we met KWO ons steentje bijdragen aan een betere visstand.

De prijzenpot

Dit is het volledige overzicht van de prijzen waarop KWO members automatisch kans maken (je hoeft dus niets te doen, het hebben van een actief membership is al genoeg). Wil jij ook kans maken en ben je nog geen member? Word dan direct onderdeel van de grootste karper community van de Benelux. Je krijgt dan ook direct toegang tot 1.000+ exclusieve updates/video’s én je kunt profiteren van kortingen bij 18 aangesloten bedrijven!

€5.000 wordt verdeeld onder 7 toffe uitzetprojecten. Daar bovenop verloten we onderstaande prijzenpot onder de KWO Members. Foto: Gijs Versteeg.
 1. KWO Custom Navigator voerboot €1.500,-
 2. Delkim Set 4 + 1 met accessoires €1.115,-
 3. Nash Power Barrow Evo €1050,-
 4. Nash Base Camo €1.000,-
 5. Daiwa hengelset €676,-
 6. Nash hengelset €640,-
 7. Raymarine Dragonfly 7 Pro €599,-
 8. Trakker TLX 8 Leg Bed System €530,-
 9. JRC/Penn hengelset €526,-
 10. Korda Compac Luggage set €429,-
 11. JRC Extreme TX2 + Wrap €400,-
 12. Nash Scope Luggage Set €395,-
 13. Deeper Chirp+ met accesoires €375,-
 14. Gevulde Ridgemonkey Armoury Tacklebox €300,-
 15. Solar A1 Pod Black €210,-
 16. Greys hengelset €200,-
 17. RidgeMonkey Vault C-smart €125,-
 18. RidgeMonkey Vault Tech Table €125,-
 19. Daiwa Infinity Holdall €105,-
 20. Ridgemonkey Carbon Throwing Stick €90,-
 21. Pro Line Extreme Carbon Throwing Stick €80,-

Meer informatie, video’s en foto’s van de prijzen check je onderaan dit bericht.

Geen KWO actie zonder voerboot. Ook deze ronde is de getunede Navigator weer de aanvoerder van de prijzenpot.

Karperuitzetting verspreid over Nederland en België

De afgelopen weken kon je jouw uitzetproject aanmelden en zo kans maken op €1.000,- uitzet budget. Meerdere verengingen, karpercommissies en federaties hebben gehoor gegeven aan deze oproep waarvoor dank natuurlijk. 

Enkele vrijwilligers van De KSN / Sportvisserij Limburg aan het werk bij een uitzetting van 2 jaar geleden. Foto: Gijs Versteeg.

Bij het kiezen van de projecten hebben we gelet op geografische spreiding, grootte van het water, uitzet van gezonde eerlijke kweekkarper en openbaar water zodat zo veel mogelijk KWO members van dit project kunnen profiteren. Uit het westen van Nederland kwamen meerdere toffe en volledige inzendingen. Daarom hebben we besloten het eerder genoemde budget van €1.000,- in deze regio op te delen in 3x €350,-. Zo hebben straks nog meer karpervissers kans op volle fluitersss!

For The Future: visplezier voor jong en oud. Nu én in de toekomst!

De volgende uitzetprojecten krijgen uitzettegoed

 1. €1.000,- Boschmolenplas – KSN Limburg
 2. €1.000,- VBK – België
 3. €1.000,- SKP Friese Boezem – Sportvisserij Fryslân
 4. €1.000,- SKP Rijnlands Boezem-Zuid – Karper commissie Leiden
 5. €350,- AHV Vislust – Kudelstaart/Aalsmeer
 6. €350,- Urkervaart – Karper NOP
 7. €350,- Sloterplas en omstreken – Amsterdamse Hengelsportverenging
Visplezier voor jong en oud dat willen we in de toekomst blijven zien. Foto: Patrick Krekt

De For The Future Prijzenpot in beeld

Wil je meer weten over de prijzen waar je als KWO Member automatisch kans op maakt tijdens de live verloting op donderdag 29 oktober? Check dan het volledige overzicht hieronder.

1. KWO Custom Navigator voerboot – €1.500,-

Geen Mega Winactie zonder voerboot kunnen we inmiddels wel stellen. Ook deze actie is hij er weer bij; de Navigator voerboot! Een Nederlands product, behorend tot de meest betrouwbare en geavanceerde voerboten op de markt. De uitvoering waar jij als KWO Member kans op maakt is voorzien van een Custom KWO print. Drop jij jouw rigs binnenkort met deze baitboat? Na 29 oktober weten we het:)

2. Delkim beetmelder set 4+1 met accessoires – €1.115,-

Vaste waarde in de uitrusting van vele KWO Members en wellicht straks ook bij jou. In de FTF prijzenpot zit namelijk een zeer complete Delkim TXI-D set. Deze is naast maar liefst VIER beetmelders én een ontvanger aangevuld met vier bijpassende Delkim NiteLite Sets. Win je deze set dan zit het met jouw beetregistratie wel goed de komende jaren.

3. Nash Power Barrow Evo – €1.050,-

De Nash Power Barrow Evo is een must-have voor vissers die grote afstanden moeten overbruggen met een barrow. Deze elektrisch aangedreven barrow neemt bijna al het werk van je over tijdens het transporteren van je uitrusting. Hij staat klaar voor een van de KWO Members die hem na 29 oktober op mag komen halen op het KWO Kantoor. De winkelwaarde is maarliefst €1.050,-

4. Nash Base Camp – €1.000,-

Ook van Nash; de meest ruime bivvy uit de Gazebo range. Namelijk de Nash Base Camp met een waarde van €1.000,-. Met deze tent maak je jouw gezamenlijke vistrips next level comfortabel. De twee losse en volledig af te sluiten slaapcabines worden namelijk verbonden door een centrale Gazebo. Hierdoor heb je zowel je eigen ruimte als een gemeenschappelijke ruimte om te koken, eten en rigs te knopen. Heb jij al een tripje op het oog waarbij deze MEGA PRIJS goed van pas kan komen?

5. Daiwa hengelset t.w.v. €676,-

Deze tweedelige Daiwa set bestaat uit de Daiwa Cas’IZM 10ft 3lb in combinatie met de Daiwa Emblem 45. De hengels hebben een stevige maar compacte body en zijn afgewerkt met een kurken handvat. Waarde €177,- per stuk. De Emblem molens beschikken over kenmerkende gouden Daiwa spoelen en zijn uitgerust met een Quick Drag spoel. Met een winkelprijs van €161,- per molen komt de totale waarde van deze set op €676,-. Ka-Ching!

6. Nash hengelset (Dwarfs + Scope reels) – €640,-

De telescopische Nash hengels zijn na hun opmars van de laatste jaren niet meer weg te denken uit de moderne karpervisserij. Daarom mocht een setje van deze hengels dan ook niet ontbreken in de FTF prijzenpot. We hebben gekozen voor 2x Nash Dwarf 10ft 3,25lb met shrink afwerking en 2x de Nash Scope GT6000 reels. Heb jij de overstap naar compacte hengels nog niet gemaakt dan komt daar wellicht na 29 oktober verandering in!

7. Raymarine Dragonfly 7 Pro – €599,-

Deze Fishfinder met GPS functie en mega scherm is één van de paradepaardjes uit de Dragonfly serie. Dankzij de DownVision is het mogelijk om de meest nauwkeurige informatie over bodem, waterdieptes en vissen op te sporen. Deze karpergadget zit ook in de prijzenpot en vertegenwoordigt een winkelwaarde van ruim €599,-

8. Trakker RLX 8 Leg Bed System – €530,-

Dit volledige bedsysteem van Trakker bestaat uit een luxe RLX 8 Leg Bed met een 365 Sleeping Bag. Hij is vanwege de dubbele laag het hele jaar door te gebruiken. Met afmetingen van 209 x 82 cm is deze strechter zelfs geschikt voor de grote jongens onder ons. Ben jij KWO Member dan kan je er volgend seizoen zo maar eens comfortabel bij liggen! 😉

Wie weet lig jij na 29 oktober als een KONING op dit bed van Trakker.

9. Hengelset JRC/Penn – €526,-

Deze set is ideaal voor de struinende of voor de compact karpervisser. De hengels zijn ondanks de telescopische constructie subtiel afgewerkt en met 90cm transportlengte ook bijzonder compact mee te nemen. Met twee Penn Affinity II Custom Carbon reels t.w.v. €189,- per stuk en een JRC Defender 3 Tele Rod Sleeve is dit wederom een hele mooie prijs wat ons betreft.

10. Korda Compac Luggage set – €429,-

Korda fans hebben er een aantal jaar op moeten wachten maar dit seizoen was het dan eindelijk raak. Luggage van Korda. We hebben een complete set in de FTF prijzenpot namelijk: Compac 3 Rod Holdall 12ft, Compac Carryall Large, Compac Cooler, een Compac Scale Pouch en als kers op de taart nog een 120LB Korda Weegschaal. Zo is dat eerste tasje direct gevuld!

11. JRC Extreme TX2 Dome + Wrap – €400,-

Deze veelzijdige JRC Extreme TX2 dome biedt ruimte voor jou en je vismaat. Met meerdere mozzy mesh panelen en een bijgeleverde overwrap kan je er heel het jaar mee op pad. Heb jij al een sessie gepland waarbij deze tent prima van pas zou kunnen komen?

12. Nash Scope Luggage set – €395,-

Hebben we het over compact vissen dan is Nash natuurlijk één van de merken die als snel voorbij komt. Op 29 oktober verloten we een toffe set Nash Scope Ops Luggage aan een gelukkige KWO Member. De set van €395,- omvat drie Reel Pouches, een Recon Rucksack, Security Pack, Flat Mat Compact, een Armo Pouch en een Large Ops Quiver.

13. Deeper Chirp+ met Flexarm en nightcover €375,-

“De meest allround dieptemeter van het moment.” Dat kan gezegd worden over de draadloze Deeper Chirp+ met GPS functie. Met een de meegeleverde flexible arm mount 2.0 en de Deeper nightcover worden de gebruikersmogelijkheden nog eens verder uitgebreid. Zou jij hem op je voerboot, rubberboot of hengel gebruiken?

14. RidgeMonkey Armoury Tacklebox met inhoud – €300,-

Haken, krimpkous, sleeves, wartels, onderlijn materiaal en nog heel veel meer. Deze RidgeMonkey Armoury Tacklebox zit werkelijk bomvol. Ben jij de KWO Member die met deze prijs naar huis gaat… dan kun je van de winter flink knutselen. 😉

15. Solar A1 Rod Pod 2 Rod Black – €210,-

Deze Rod Pod van Solar is niet alleen een lust voor het oog van vele karpervissers ook de gebruikersmogelijkheden zijn erg divers. Dat komt onder andere door de stevige goal post constructie en de verschillende verstelmogelijkheden. Dankzij de aluminium constructie weegt deze pod slechts 1,35kg. Compact meenemen kan ook, hij ligt namelijk klaar in een luxe draagtas.

16. Greys Hengelset – €200,-

Bijzonder fraai afgewerkt en geschikt voor het zware werk. Deze set omvat namelijk twee Greys GT2 10ft 4lb hengels. Kan jij dit setje wel gebruiken en ben je nog geen KWO Member zorg dan dat je voor 29 oktober onderdeel bent van de KWO Community.

Bazenhengels!

17. RidgeMonkey Vault C-Smart Wireless – €125,-

Telefoons, dieptemeters, koptelefoons, camera’s, drones en nog veel meer elektronische apparaten zien we tegenwoordig terug aan de waterkant. Nu hebben (gelukkig) nog niet alle stekken de luxe dat je er een oplader in het stopcontact steekt al komt deze RidgeMonkey powerbank wel tamelijk dichtbij deze luxe. Met 26950mAh capaciteit kun je flink wat telefoons, hoofdlampen en andere elektrische apparaatjes opladen.

18. RidgeMonkey Vault Tech Table – €125,-

Met deze gadget gaat RidgeMonkey nog een stapje verder op haar originele powerbanks. In de stevige en functionele bivvytafel zit namelijk een powerbank verwerkt. Aan de bovenzijde zit een USB ingang waarmee je jouw telefoon doormiddel van de bijgeleverde oplaadkabel zo weer richt de 100% batterij modus pusht. Meer over de Tech Table in de bovenstaande video!

Een innovatief product van RidgeMonkey.

19. Daiwa Infinity Holdall 3 Rod + Sleeve – €105,-

Met dit ruime foedraal van Daiwa ben je er verzekerd van dat je waardevolle hengels en molens veilig opgeborgen zitten. Meer dan alleen je hengels opbergen is ook geen probleem. Aan de buitenzijde van het foedraal zitten namelijk opbergvakken voor een paraplu, distance sticks, banksticks, een rodpod en meer. Wil je nog een extra opgetuigde hengel meenemen dan kan dat in de extra Single Rod Sleeve dit bij dit setje zit.

Thumbs up voor deze mooie prijs van het Engelse Daiwa.

20. RidgeMonkey Carbon Throwing Stick – €90,-

Deze luxe RidgeMonkey werppijp is gemakkelijk te vullen dankzij de opening net boven het handvat. De lichtgewicht Throwing Stick beschermt je tijdens transport in een luxe meegeleverde opberg pouch.

21. Pro Line Extreme Carbon Throwing Stick – €80,-

Nog zo’n lichtgewicht werpbuis in de prijzenpot. Deze Pro Line Extreme Carbon Throwing Stick is ideaal wanneer jij dit najaar een flinke voerstek wil onderhouden. Sta jij de karpers na 29 oktober te voeren met behulp van deze werppijp? Het kan als je KWO Member bent!

De FTF actie bevat 2 carbon werpbuizen.
Of klik hier en lees alles over het KWO Membership

Wat is jouw favoriete item uit de For The Future prijzenpot? 29 oktober verloten we alle prijzen in een live event op Facebook. Als KWO member maak je automatisch kans. Kijk jij mee?

FOR THE FUTURE. Foto: Kevin Diederen.

KWO Redactie

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook