ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Een fantastisch weerzien met Lac du Der – Arno Spruit

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In het vorige artikel van Arno Spruit ging hij een nieuwe uitdaging aan op het reusachtige Franse stuwmeer Lac du Der. Toen vertelde hij al dat hij in 2018 zou terug komen op het water met faam. In dit artikel vertelt Arno hoe zijn terugkeer is verlopen en of hij zijn droom kon waarmaken: het vangen van een mega schub…


Tijd om naar Lac du Der te gaan.

Arno vertelt: Het is begin mei, 2018… De rookwolken zijn net een beetje opgetrokken als we weer, voor de tweede keer, naar het machtige Lac du Der vertrekken. Precies in de week dat heel de karperwereld op z’n grondvesten schudt. Want één van de grootste schubs van Du Der was gelokaliseerd op één of ander “schijtputje” van twee hectare. Een putje waar je tegen betaling van een bizar bedrag kans kon maken op deze machtige vis. De vis bleek al langere tijd ‘vermist’ en was zeer waarschijnlijk door een of andere dwaas voor een hoop geld, enige tijd geleden, verkocht. Lees het hele verhaal hierrrr.

De rookwolken zijn net een beetje opgetrokken als we weer, voor de tweede keer, naar het machtige Lac du Der vertrekken.

Beroemd van de plaatjes: De kerk aan Lac du Der.

Door de inspanningen van een aantal geweldige mensen, sociale druk, en ik denk ook door de druk van juridische gevolgen, werd de vis door de uitbater van dat putje “teruggegeven”. De uitbater, die waste z’n handen in onschuld… Natuurlijk, geloof je het zelf? Ik begrijp echt niet waarom een beetje zichzelf respecterende visser, überhaupt op dat soort watertjes zou willen vissen.

Big girl rescue.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook