ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Een ijskoude Franse missie – Michiel Pilaar

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 30 MIN

Bonjour amigo’s! Het is alweer begin april en het voorjaar lonkt nu écht. De afgelopen dagen heb ik flink ‘in de edit’ gezeten en brrrrr, daar kreeg ik het best koud van. In deze update deel ik namelijk een video met jullie die ik eind februari geschoten heb. Een stemmetje in mijn hoofd zei namelijk:

Pilaar, ga toch naar Frankrijk!

In Frankrijk was het koud, maar in Nederland was het niet veel beter…

Afijn, naast dat stemmetje in m’n hoofd zei vrouwlief Tamara het volgende: “dit is de laatste week van m’n zwangerschapsverlof, dus ALS je wilt gaan: doe het dan NU!”… Zo gezegd, zo gedaan! Binnen no-time reed ik moederziel alleen (maar wel in met mijn nieuwe bus) over de Franse tolweg met een heel eenvoudig doel: het vangen van mijn eerste karper van 2018.

Uiteraard verloopt ook deze trip niet geheel volgens planning…

Het doel was eenvoudig: het vangen van mijn eerste karper van 2018.

Dat het een lastige noot zou worden om te kraken wist ik van tevoren want naast het winterse weer had ik mijn vizier gericht op enkele wateren waar maar weinig karper zwemt. Echter, ALS je er wat vangt… dan is het vaak een #monstervis…

Een dikke obstakelstek! Zou de vis hier opgestapeld liggen..?

Al met al zullen jullie vast benieuwd zijn naar het verloop van de sessie. Laten we dan ook stoppen met lezen en lekker gaan kijken! Voetjes omhoog en geniet van een half uur afzien in de Franse vrieskou 😉

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1