Een kijkje naar de volledig vernieuwde winkel van Wout van Leeuwen!

Favoriet Favoriet
Een kijkje naar de volledig vernieuwde winkel van Wout van Leeuwen!

Op nog geen 15 kilometer ten westen van Rotterdam bevindt zich hengelsportzaak ‘Wout van Leeuwen Fishing & Outdoor’. Een mega store van ruim 1200 vierkante meter, vol met hengelsport! In dit artikel krijg je een eerste indruk van de vernieuwde winkel.


Heeft Wout het niet, dan vangt het niet!

De mannen van Wout van Leeuwen aan het woord: Heeft Wout het niet, dan vangt het niet! Door de jaren heen is onze hengelsportzaak uitgegroeid tot een waar begrip in de hengelsport. De zaak heeft diverse afdelingen van onder andere roofvis, zeevissen, vliegvissen, witvis en natuurlijk karper. Al ons personeel en eigenaren vissen uiteraard zelf en kunnen hierdoor iedereen van het juiste advies voorzien.

Sinds kort is de winkel compleet vernieuwd!

Assortiment

Alle grote merken zijn met een ruim assortiment vertegenwoordigd in de winkel. Vanzelfsprekend zitten hier dus altijd de nieuwste producten bij. Heb je bijvoorbeeld al gehoord van de Bungee Rod Lock van PB Products? Dit handige product zorgt ervoor dat je hengel nooit meer uit je steunen getrokken wordt!

De Bungee Rod Lock is handig voor obstakelvisserij!

Altijd de nieuwste artikelen!

Zoals hierboven al gemeld zijn de nieuwste artikelen gelijk te vinden in de winkel. Nieuw in het assortiment zijn bijvoorbeeld de Titanium Retracta Tools van Avid. Deze producten zijn een echte must have voor in iedere tacklebox. Tackleboxen worden namelijk steeds compacter en lange naalden passen hier niet echt meer bij. De Titanium Retracta Tools zijn handig in te schuiven. Buiten het feit dat de naalden hierdoor minder snel zullen breken kun je ze ook nog eens gemakkelijk, beschermd en veilig opbergen in je tacklebox of in je broekzak.

Deze naalden zijn erg compact op te bergen!

De winterperiode is voor vele karpervissers de uitgelezen kans om zijn producten een grote beurt te geven. Wij kunnen hier natuurlijk niet op achterblijven. Zo hebben wij de nieuwe Revive Shelter Complete Care Kit van Trakker Product ruim op voorraad. Deze kit heeft alle producten die nodig zijn om je shelter te repareren, opnieuw waterdicht te maken en te reinigen!

Met deze producten maak jij jouw tent weer zo goed als nieuw!

Actie!

Uiteraard denken wij ook aan de vissers die er in de winter nog op uit trekken. Zo hebben wij een echte strakke aanbieding op de Solar 5 seizoenen slaapzak. Deze slaapzakken zijn namelijk flink afgeprijsd, van €149,99 naar €109,99!

Wat een aanbieding, doe hier snel je voordeel mee!

Naast de grote winkel waar je deskundig advies krijgt, hebben wij ook een professionele webshop. Dus of je nu advies nodig hebt over jouw visserij of snel één van de nieuwste artikelen wil bestellen, dan ben je bij hengelsportzaak Wout van Leeuwen aan het juiste adres.

Zien wij jou binnenkort in de winkel?

Team Wout van Leeuwen


Neem snel eens een kijkje op de website van Wout van Leeuwen, houd de Facebookpagina in de gaten of kom eens langs in de winkel. De koffie hebben zij al voor je klaar staan!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl