ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Een lage prijs en kwaliteit in één – De Fox EOS 60″ Brolly System

Favoriet Favoriet
Een lage prijs en kwaliteit in één – De Fox EOS 60″ Brolly System

Ben jij op zoek naar een shelter met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Check dan de Fox EOS 60″ Brolly System! Een compleet brolly systeem dat in verschillende situaties inzetbaar is en uiterst vriendelijk geprijsd is.

Deze brolly heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Video

In één keer een goede indruk krijgen van het EOS Brollysysteem? Check dan de onderstaande video!

De mannen van Fox aan het woord: Zoals in de intro al beschreven staat heeft de Fox EOS 60″ Brolly System een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een ideale brolly voor karpervissers met een kleiner budget, jeugdige visser of beginnende karpervissers.

Ideaal voor karpervissers met een kleiner budget, jeugdige vissers en beginnende karpervissers.

Fox EOS 60″ Brolly System

De Fox EOS 60″ Brolly beschikt over uitstekende eigenschappen en prestaties en dat voor een lage prijs! De brolly is gemaakt van 100% polyester in een Khaki stijl en beschikt over 8000mm HH waterdichtheid. Over een regen- of zelfs stortbui hoef je je dus niet druk te maken ;-). Ook is de brolly gemakkelijk op te zetten doormiddel van een frame dat dezelfde werking heeft als een paraplu.

De brolly beschik over uitstekende eigenschappen en prestaties!
Met behulp van de rod strap kan de hengel aan de brolly bevestigd worden.
Het systeem is net zo eenvoudig op te zetten als een paraplu.

Aanpassen aan de situatie

Voor de warmere dagen is het mogelijk om het voorste paneel op te rollen, hierdoor creëer je een open shelter. Dit is ook ideaal voor de mobiele visser die snel een nachtje wilt meepakken! Naast dat je het voorste paneel kunt oprollen is dit ook mogelijk bij de andere panelen, hierdoor creëer je ‘ramen’ met muggengaas wat zorgt voor extra ventilatie in de tent. Ideaal wanneer je vist op droge en warmere dagen. De brolly is ook voorzien van een rod strap, dit om je hengels mee vast te zetten aan de tent.

Voor de warmere dagen kun je het gehele paneel aan de voorkant oprollen.
Of je rolt alleen de ingang/deur op, de zijramen zijn voorzien van muggengaas.

De afmetingen van de Fox EOS 60″ Brolly System zijn 185 x 250 x 138 centimeter. Hij wordt geleverd met stormpalen, haringen en een lichtgewicht grondzeil.

De EOS Brolly wordt geleverd met stormpalen, haringen en grondzeil!

De Fox EOS 60″ Brolly System is verkrijgbaar bij verschillende hengelsportzaken en heeft een adviesprijs van om de nabij de €210. Een bijzonder lage prijs voor een zeer complete brolly van een prima kwaliteit!

Bekijk ‘m nu bij jouw lokale Fox dealer. Succes!

Team Fox


Meer informatie over dit Brolly Systeem of andere producten vind je op de website van Fox. Hou ook de Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl