ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Een sprookje in de UK – Life on the Road #5 – Gaz Fareham

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Verhalen

In alweer zijn vijfde Life on the Road blog vertelt de Britse die-hard karpervisser Gareth ‘Gaz’ Fareham over de zomer van 2019. Lees hoe hij zijn slag slaat tijdens een filmsessie op een moeilijk circuitwater in de UK!

Als bonus zie je in dit artikel ook een megavette video van de sessie en laat Gaz zien hoe hij zijn favoriete rig knoopt!


Gaz vertelt: Het is in de zomer van 2019. Het leek wel alsof de zon maand na maand bleef branden! Buiten mijn gebruikelijke werk als visgids op de drukke dayticket wateren had ik al enkele jaren nauwelijks meer in de UK zelf gevist. Ik kreeg een telefoontje van de jongens van Thinking Anglers. Ze vroegen of ik mee wilde om een film met hen te maken op een water genaamd Farnham Lint. Dit water was gelegen in de buurt van de stad Reading. Flint is een “club water” waar iedereen een ticket voor kan kopen.

Flint is een typische Engelse grindafgraving…

Net als veel andere wateren in de UK is ook dit water zeer druk bevist gedurende het hele jaar. De leek dan ook geen gemakkelijke klus te worden om hier een vis te vangen. Daarnaast zijn er ook een aantal zeer fanatieke locals actief, ik was daarom wat zenuwachtig om hier te gaan filmen. De club zelf heeft echter wel leden nodig om te kunnen blijven bestaan dus ze wilde graag dat ik hier zou filmen. De hoop was dat een aanbeet van een grote vis zou zorgen voor mooi beeldmateriaal.

Geen stek te bekennen!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook